mam pytanie z innej beczki... Czy robiła może któraś z Was zamówienie z tej oto strony ?
http://www.clothingattesco.com/kids/icat/catgkidschodzi mi o płatność w jakiej walucie trzeba zapłacić?? bo nie mogę tego obczaić
F&F teraz w sprzedaży online!
Dziękujemy za odwiedzenie naszej zakładki poświęconej zakupom F&F w Internecie!
Codziennie dostajemy mnóstwo pytań o dostępność naszych produktów. Nie wszystkie prośby udaje nam się zrealizować. Na szczęście teraz będzie można kupować produkty F&F za pośrednictwem brytyjskiego e-sklepu. Całe zamówienie będzie bezpośrednio dostarczone do Twojego domu w Polsce. Poniżej kilka ważnych informacji nim przystąpisz do zakupów:
Strona e-sklepu jest prowadzona w języku angielskim a ceny podawane są w funtach brytyjskich. Pracujemy nad wprowadzeniem polskiej wersji językowej oraz polskiej waluty rozliczeniowej.
Wszystkie produkty, jakie zamówisz, będą dostarczone bezpośrednio z Wielkiej Brytanii. Dlatego może to potrwać dłużej. Szacujemy, że zamówienie powinno być dostarczone w ciągu 3-5 dni roboczych. Jednak w tej chwili nie możemy tego obiecać.
Koszt przesyłki to £4.95 za jednorazowe zamówienie. Ta cena obniży się na pewno kiedy powstanie polska wersja językowa strony.
Wszystkie produkty dostępne na stronie brytyjskiego e-sklepu są dostępne w sprzedaży i wysyłce do Polski.
Zwroty przyjowane są w ciągu 28 dni. Sprawdź szczegółowy regulamin reklamacji i zwrotów na stronie e-sklepu.
Jeśli kupujesz prezenty na Święta musisz zamówić je najpóźniej 17-ego grudnia 2013 roku.
Zwroty przyjowane są w ciągu 28 dni. Sprawdź szczegółowy regulamin reklamacji i zwrotów na stronie e-sklepu.
Życzymy udanych zakupów!
Zespół F&F