Autor Wątek: C&A on-line, czyli wszystko o tym jak kupić za mniej.  (Przeczytany 2456688 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
Odp: C&A on-line, czyli wszystko o tym jak kupić za mniej.
« Odpowiedź #20100 dnia: 15 Marca 2014, 19:34 »
dla chlopca czy dziewczynki?

Offline JolaM
  • forumowicz
  • data ślubu: 19.06.2004
« Odpowiedź #20101 dnia: 15 Marca 2014, 19:42 »
Dziewczyny, czy wisi coś na stronce eleganckiego do ubrania pod marynarę?

8)

Offline mizia
  • zapaleniec
  • data ślubu: 2007
« Odpowiedź #20102 dnia: 15 Marca 2014, 20:14 »
Zaba, najchętniej dla chłopca, ewentualnie unisex.

Offline Amelianka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20103 dnia: 15 Marca 2014, 20:25 »

Offline Amelianka
  • nowicjusz
  • *

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.06.2008
« Odpowiedź #20105 dnia: 15 Marca 2014, 21:05 »
(...)
A i przyszła mi koszula dżinsowa z czarnymi wstawkami z przodu i ten materiał jest przeźroczysty  :o No ale pod spód założy się czarny top i będzie git :)
(...)

Miałam zapytać i zapomniałam - która to koszula ?

mizia - cos konkretnego ?
to co wisi i jest godne uwagi:
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Wyprzeda%C5%BC/Niemowl%C4%99ta/Kolekcja/Stylowe%20ubranka%20niemowl%C4%99ce/112279/1
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Wyprzeda%C5%BC/Niemowl%C4%99ta/Odzie%C5%BC%20dla%20noworodka/Podkoszulki%20i%20spodnie/115891/1
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Wyprzeda%C5%BC/Niemowl%C4%99ta/Kolekcja/Swetry,%20kardigany%20i%20bluzy/116369/1
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Wyprzeda%C5%BC/Niemowl%C4%99ta/Kolekcja/Swetry,%20kardigany%20i%20bluzy/112002/1
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Wyprzeda%C5%BC/Niemowl%C4%99ta/Kolekcja/Sukienki,%20stroje%20i%20zestawy/111425/1
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Wyprzeda%C5%BC/Niemowl%C4%99ta/Kolekcja/Swetry,%20kardigany%20i%20bluzy/115710/1
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Wyprzeda%C5%BC/Niemowl%C4%99ta/Kolekcja/Swetry,%20kardigany%20i%20bluzy/112208/2
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Wyprzeda%C5%BC/Niemowl%C4%99ta/Kolekcja/Spodnie%20i%20d%C5%BCinsy/111904/4
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Wyprzeda%C5%BC/Niemowl%C4%99ta/Kolekcja/Spodnie%20i%20d%C5%BCinsy/111296/1
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Wyprzeda%C5%BC/Niemowl%C4%99ta/Kolekcja/Spodnie%20i%20d%C5%BCinsy/106750/2

Offline JolaM
  • forumowicz
  • data ślubu: 19.06.2004
« Odpowiedź #20106 dnia: 15 Marca 2014, 21:06 »
Amelianka - bardzo dziękuję, skorzystam niewątpliwie :)

:Daje_kwiatka:

Offline monifka232

• Monika
  • bywalec
  • data ślubu: 28.O8.2010
« Odpowiedź #20108 dnia: 15 Marca 2014, 21:37 »
mam pytanie z innej beczki... Czy robiła może któraś z Was zamówienie  z tej oto strony ? http://www.clothingattesco.com/kids/icat/catgkids
chodzi mi o płatność w jakiej walucie trzeba zapłacić?? bo nie mogę tego obczaić  8)
F&F teraz w sprzedaży online!
Dziękujemy za odwiedzenie naszej zakładki poświęconej zakupom F&F w Internecie!

Codziennie dostajemy mnóstwo pytań o dostępność naszych produktów. Nie wszystkie prośby udaje nam się zrealizować. Na szczęście teraz będzie można kupować produkty F&F za pośrednictwem brytyjskiego e-sklepu. Całe zamówienie będzie bezpośrednio dostarczone do Twojego domu w Polsce. Poniżej kilka ważnych informacji nim przystąpisz do zakupów:

Strona e-sklepu jest prowadzona w języku angielskim a ceny podawane są w funtach brytyjskich. Pracujemy nad wprowadzeniem polskiej wersji językowej oraz polskiej waluty rozliczeniowej.
Wszystkie produkty, jakie zamówisz, będą dostarczone bezpośrednio z Wielkiej Brytanii. Dlatego może to potrwać dłużej. Szacujemy, że zamówienie powinno być dostarczone w ciągu 3-5 dni roboczych. Jednak w tej chwili nie możemy tego obiecać.
Koszt przesyłki to £4.95 za jednorazowe zamówienie. Ta cena obniży się na pewno kiedy powstanie polska wersja językowa strony.
Wszystkie produkty dostępne na stronie brytyjskiego e-sklepu są dostępne w sprzedaży i wysyłce do Polski.
Zwroty przyjowane są w ciągu 28 dni. Sprawdź szczegółowy regulamin reklamacji i zwrotów na stronie e-sklepu.
Jeśli kupujesz prezenty na Święta musisz zamówić je najpóźniej 17-ego grudnia 2013 roku.
Zwroty przyjowane są w ciągu 28 dni. Sprawdź szczegółowy regulamin reklamacji i zwrotów na stronie e-sklepu.

Życzymy udanych zakupów!

Zespół F&F

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
« Odpowiedź #20109 dnia: 15 Marca 2014, 21:49 »
A wiecie ze i w Zarze mozna z ukrytych linkow zamawiac? Tez maja rzeczy niewidoczne no ogolnej stronie a jak sie zachowa linki to  czasem na nowo niedostepne rzeczy sie pojawiaja i mozna zamowic.

A wcacajac do c&A w ostatnio zamowieniu dali mi niemieckie gazetki z Yes rocher (chyba tak sie pisze). Ja paskudna czesc zamowienia odsylalam i 3 te gazetki im zapakowalam  z powrotem

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.06.2008
« Odpowiedź #20110 dnia: 15 Marca 2014, 21:57 »
monifka , nie zamawiałam, ale pewnie płacisz normalnie kartą a bank Ci przeliczy kwotę w funtach na złotówki i taką sumę pobierze, tylko pytanie jaki kurs sobie ustali.
Cos jak zakupy na ebay.co.uk  8)

Netula, żartujesz ? wcisnęli Ci gazetki  ;D

Offline Amelianka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20111 dnia: 15 Marca 2014, 22:01 »
mam pytanie z innej beczki... Czy robiła może któraś z Was zamówienie  z tej oto strony ? http://www.clothingattesco.com/kids/icat/catgkids
chodzi mi o płatność w jakiej walucie trzeba zapłacić?? bo nie mogę tego obczaić  8)
F&F teraz w sprzedaży online!
Dziękujemy za odwiedzenie naszej zakładki poświęconej zakupom F&F w Internecie!

Codziennie dostajemy mnóstwo pytań o dostępność naszych produktów. Nie wszystkie prośby udaje nam się zrealizować. Na szczęście teraz będzie można kupować produkty F&F za pośrednictwem brytyjskiego e-sklepu. Całe zamówienie będzie bezpośrednio dostarczone do Twojego domu w Polsce. Poniżej kilka ważnych informacji nim przystąpisz do zakupów:

Strona e-sklepu jest prowadzona w języku angielskim a ceny podawane są w funtach brytyjskich. Pracujemy nad wprowadzeniem polskiej wersji językowej oraz polskiej waluty rozliczeniowej.
Wszystkie produkty, jakie zamówisz, będą dostarczone bezpośrednio z Wielkiej Brytanii. Dlatego może to potrwać dłużej. Szacujemy, że

zamówienie powinno być dostarczone w ciągu 3-5 dni roboczych. Jednak w tej chwili nie możemy tego obiecać.
Koszt przesyłki to £4.95 za jednorazowe zamówienie. Ta cena obniży się na pewno kiedy powstanie polska wersja językowa strony.
Wszystkie produkty dostępne na stronie brytyjskiego e-sklepu są dostępne w sprzedaży i wysyłce do Polski.
Jeśli kupujesz prezenty na Święta musisz zamówić je najpóźniej 17-ego grudnia 2013 roku.

Życzymy udanych zakupów!

Zespół F&F

Ja nie robiłam,ale to sklep brytyjski, płacisz normalnie jak w zagranicznych sklepach, kartą jeśli masz ten kod na odwrocie trzycyfrowy i twój bank ci przelicza PLN na funty i tyle w zasadzie, w zależmości od banku jakaś tam prowizja jest, najlepiej mieć kartę wirtualną

Offline monifka232

• Monika
  • bywalec
« Odpowiedź #20112 dnia: 15 Marca 2014, 22:04 »
Aha to ja sobie chyba poczekam na polską stronkę często robię zakupy w tesco i kupujemy z F&F ale w tym naszym tesco nie ma zbytnio dużego wyboru ciuszków !!!

Offline mizia
  • zapaleniec
  • data ślubu: 2007
« Odpowiedź #20113 dnia: 15 Marca 2014, 22:12 »
Dzięki dziewczyny. Zamówiłam już drugą paczkę dziś - tym razem ciuszki dla synka. Dobrze, że dostawa bezpłatna :)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
« Odpowiedź #20114 dnia: 15 Marca 2014, 22:26 »
Daję sobie głowę uciąć, że nawet jak wprowadzą PL stronę językową to dostawa będzie dalej po £4,95.
Sprzedaż on-line z brytyjskiego teco i wysyłka za granicę była właściwie od zawsze więc to w sumie żadna nowość i żadne WOW he he he.
Jeżeli zrobią nakładkę w języku polskim to ok, będzie to nowość.

A z mojego doświadczenia w płatnościach angielską kartą w polskich sklepach wynika, że w polskim sklepie należy płacić polską walutą. Zawsze przy płaceniu jestem pytana zł czy funty. Jeżeli zapłacę w zł przelicznik zrobi mój bank (angielski), jeżeli zapłacę w funtach przelicznik zrobi bank polski i krótko mówiąc bank polski ma lichwiarski przelicznik.

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #20115 dnia: 15 Marca 2014, 23:28 »
A czy macie jeszcze jakiś linki do jakoś softów damskich?

Offline zuaazanna
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20117 dnia: 15 Marca 2014, 23:39 »
Hmmmm tylko mam jakis problem. To są linki z mojego schowka, a po kliknięciu nic nie ma :/ Po odświeżeniu BAD REQUEST. Czyżby koniec wyprzedażowych rzeczy????

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #20118 dnia: 16 Marca 2014, 00:03 »
zuaazanna dziękuję. A jaki brac rozmiar jeśli standardowo noszę 38?

Offline agusia033
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: nie ma to już znaczenia...
« Odpowiedź #20119 dnia: 16 Marca 2014, 00:05 »
Musisz pousuwać niektóre ciasteczka. Poczytaj o tym jak na 1 stronie forum.

Offline zuaazanna
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20120 dnia: 16 Marca 2014, 00:13 »
Brałam soft w tym samym rozmiarze co noszę.  A usunięcie ciasteczek pomogło, dzięki :)

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #20121 dnia: 16 Marca 2014, 07:22 »
Dzień dobry wszystkim w ten pochmurny dzień   :-*
Poobniżali ceny na niektóre ubranka.
Dziewczyny macie może link do trenczu z HK? Odbudowuje schowek w tel ;-)

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
« Odpowiedź #20122 dnia: 16 Marca 2014, 07:47 »
jakie ubranka np hmm...?

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #20123 dnia: 16 Marca 2014, 07:58 »
Np trencz z minnie na 34,90 ja bez stronki więc działam na schowku tylko ;)

Offline miśka28

• pomagamy Martynce
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 16.09.2006
« Odpowiedź #20124 dnia: 16 Marca 2014, 08:14 »
hello niedzielnie :) wczoraj chciało u nas głowe urwać, a dziś od rana pada...co za pogoda ::)
monia niestety z hk nie mam, bo u nas nie na topie - ale zauważyłam ta przecene na trenczu z minnie i jakby sie udało i i tego z hk bym łapała - tylko w takiej cenie to bedzie bardzo trudne ;) jak Adiana wstanie to pewnie go wygrzebie ze swoich tajnych zasobów :P
ja tez bazuje tylko na schowku ale np. przecenili jeszcze ta marynarkę, nad którą się zaczynam zastanawiac, bo syn nie ma takiej wyjściowej - ma ją może ktoś? , poza tym taki zestaw sukienka i sweterek, o ktory się nie moge doprosić od Oli :( , piżamka chlopięca , a z nowych rzeczy cos takiego (dla mnie nadal za drogie, ale obniżka jest) - ale jak widać, te rzeczy w super cenach sa niedostepne i pewnie długo takie pozostaną....milej niedzieli dla wszystkich

Offline malgosiask

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10 czerwca 2009r.
« Odpowiedź #20125 dnia: 16 Marca 2014, 08:17 »
Miśka, Ty sprawdź pw :)
Zastanawiam się nad tą marynarką, ale jak spadnie poniżej 35zł :)

Dużo rzeczy ma niższą cenę, ale już większość jest niedostępna. Ciekawe o której rzucili. Może tak jak kiedyś w okolicy północy?

Offline miśka28

• pomagamy Martynce
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 16.09.2006
« Odpowiedź #20126 dnia: 16 Marca 2014, 08:22 »
o stara gwardia się melduje :) gosiu ja właśnie mam dylemat, bo przy darmowej wysyłce i minus 10% to juz wychodzi ok...tym bardziej, ze szykują nam sie oficjalne okazje i przy obecnej zmiennej pogodzie by się przydała - tylko nie wiem, czy ten sztruks faktycznie taki wyjsciowy :drapanie: i dzieki za pw :-*

Offline Katrinka
  • My:)
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.08.2007
« Odpowiedź #20127 dnia: 16 Marca 2014, 08:35 »
Ja noszę rozmiar 38 i mam kurtkę 3 w 1 w rozmiarze S, i na softa też się czaję na Skę ;) tylko na ten fiolecik ;D ;D

Offline malgosiask

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10 czerwca 2009r.
« Odpowiedź #20128 dnia: 16 Marca 2014, 08:36 »
Fiolecik S był wczoraj, chciałam drugi zamawiać, ale coś mnie powstrzymało...

Offline monifka232

• Monika
  • bywalec
« Odpowiedź #20129 dnia: 16 Marca 2014, 08:37 »
O ten trencz chodzi ale cena chyba stara?