0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
- w koncu spodnie, ktorych nie musze skracać ale faktycznie nawet na mnie taka wersja do kostki, dobrze, że mają ściagacz, bo rozmiar S taki z malutkim zapasem, ale ogolnie fajne, polecam
moje super skarpetki ,
heja jak to fajnie sobie swobodnie otwierać i odświeżać strony, tym bardziej, ze komp chodzi w końcu jak należy ja niestety juz nie pomogę, mogę co najwyżej posypać głowę popiołem ok jeszcze obiecana recenzja z wczoraj, bardzo fajne t-shirty, jak ktoś potrzebuje polecam, warte swojej ceny , , - sweterek taki cieńszy, przejściowy, ale fajny za to bluzy na polarze, cieplutkie, dadzą radę i w naprawdę chłodne dni , -spodenki fajne, ale raczej takie do przedszkola moje łupy:, - w koncu spodnie, ktorych nie musze skracać ale faktycznie nawet na mnie taka wersja do kostki, dobrze, że mają ściagacz, bo rozmiar S taki z malutkim zapasem, ale ogolnie fajne, polecam - bardzo bardzo fajne, tylko jak to rodeo - wzięłam xs i są akurat - brałam S, bo mniejszej już nie było, co prawda taka luźniejsza, więc to wieksze 36, ale jak na ubiór do spania to okaha jeszcze coś na pocieszenie dla córki - piżamka taka bardziej na lato, ale od razu założyła plus gadżety z minie, też super ,