Dzień dobry sobotnio Amelianko, zmartwiłaś mnie ta spódniczką, bo potem po ocknięciu capnęłam 36 tą i taka czarną. Ale jak ona zimowa, to spoko, zima miewam więcej Generalnie ja wiem czemu je łapałam, bo mi się podobają, zastanawia mnie tylko czemu wtedy capnęłam 40-tkę - oczywiście wymierzę ją.Kasiu, czy ten blezer jest czarny czy w granacie ? Gapię się na niego od kilku dni...nie wiem na co mi on, bo powinnam odkładać na wyjazd - nic to, zacznę chyba wyprzedaż garażową Ja właśnie mam tą czarną, 36 jest spora, no ale zależy jaką masz figurę, ja mam wąską talię i biodra ale mam udka (tzw. bryczesy i tu mam 96 cm w najszerszym miejscu) i na mnie 36 lata, natomiast 34 leży idealnie.
Witam weekendowo,Przyszły do mnie te czarne kozaczki (zgubiłam gdzieś link do nich) są świetne.Zamówiłam też ten blezer i jest rewelacjny, ma delikatny wzór, zapina się na jeden guzik i idealnie podkreśla talie.Ja mam 38 i leży idealnie. Polecam.Macie może linki do pizamek damskich i męskich,bo przegapilam koniec wyprzedaży i nie zapisałam.
Z bliska materiał tego blezerawygląda tak:Mam nadzieję że coś widać
wystarczylo zmienic delikatnie nr i sa i szare szare