Po śniadanku wracam z recenzją. Dotyczy tego, co w obrazku. Polecę od góry
1. spodnie kaki - super. leżą idealnie, strecz dopasowuje je do ciała, na długość akuracik, wzór dyskretny , kolor również, dość wysokie w stanie dzięki czemu utrzymują moje boczki w ryzach, ale nigdzie nie odstają, robią ładną pupę!
2. spodnie beżowe - brałam większe, bo z fotki wydały mi się dość kusawe i nie pomyliłam się. Rozmiarowo wypadają jak powyższe. Mogę je polecić - cudowna, mięciutka bawełenka, materiał pierwsza klasa, bałam się, że będą pogrubiały - nic z tego - świetny krój chino, nie za obcisłe, świetne na wiosnę/lato do balerinek, bo długość w sam raz:) Są biodrówkowate, ale leżą dobrze.
3 i 4 - sweterki odsyłam (i L i XL źle leżą, za krótkie, odsyłam wszystkie 4)
5. polar dla małej - super, idealny pod kurtkę bo bez kaptura, właśnie przerabiamy rozmiar 74, ale inny kolor.
6. kardigan - suuuper, podobny materiałowo do kultowych sweterków, ale ciut grubszy, długość fajna - nie tworzy wrażenia szlafroka. Urocze kieszonki, ładnie wygląda niezawiązany.
7. t-shirt - wiedziałam, że będzie krótki więc wzięłam duży rozmiar, ale przegięłam:P Cóż, może skurczy się w praniu:) Tak, to fajny. Mam zapas tshirtów na lato:)
8. komplecik dla emmy - super, wiele maciupkich elementów, kokardek, przeszyć, falbanek - na słodko, ponadto świetne legginsy 3/4. Materiał grubsza bawełenka, bardzo miły w dotyku.
9. t-shirt dla małej - jak powyżej, na lato idealny, z guziczkiem z tyłu i uroczym kwiatkiem tiulowym.
10 i 11. - jegginsy dla mamy i siorki - strzal w 10:)
Ufff... szkoda, że sweterki mi nie są pisane, w sumie odsyłam tylko to, nie liczyłam, że w spodnie tak dobrze trafię:)