zupcia, powiedz Mareczkowi, że ten guziczek kasuje bajki w internecie - niech lepiej go nie dotyka
No mówiłam, że mam gruby tyłek Proszę bardzo
Cytat: Adiana w 21 Maja 2013, 12:33zupcia, powiedz Mareczkowi, że ten guziczek kasuje bajki w internecie - niech lepiej go nie dotyka Właśnie zaklejam włącznik
Cytat: zupcia w 21 Maja 2013, 12:42Cytat: Adiana w 21 Maja 2013, 12:33zupcia, powiedz Mareczkowi, że ten guziczek kasuje bajki w internecie - niech lepiej go nie dotyka Właśnie zaklejam włącznik Ja już dawno w opcjach wyłączyłam możliwość wyłączania guzikiem Tylko przez start --> zamknij. Inaczej nie da rady
To takie buty - sprawdź czy nie masz opcji wyłączenia guzika - w opcjach zasilania...
I·m back Kurcze ale musiałam się nagimnastykować aby Was nadrobić!Mi strona działa ale narazie mam odwyk. Czekam do darmowej wysyłki:-) no chyba że coś się trafi Dziewczyny jakiś czas temu ktoś był chętny na strój dzwoneczka ten na jedno ramię. Chyba będę miała na zbyciu rozmiar 104 - za mały jednak będzie. Cena chyba 12,9 - ale niech mnie jeszcze Adiana poprawi za ile to było. Czy 17,9?