Hejka, tak sobie poczytałem przy kawce ten temacik bo to coś na czasie ostatnio u nas w domu, a podobno ciekawie się zrobiło - ale tylko kilkanaście stron wstecz

.
Ja nie wiedziałem, że te linki takie tajne są. C&A, jak sama nazwa wskazuje to mega tajny sklep

. Ja sądzę, że każdy sklep powinien zwinąć reklamy, wystawy, zamurować drzwi i zrobić taką tajną bramę - taką tajniacką. Następnie na forum założyłybyście własny wątek, w którym podacie dokładną lokalizację tych tajnych drzwi i tylko Wy będziemy mogły tam wchodzić.
W sumie to oburzające, jak ostatnio byliśmy z żoną w sklepie, a jakaś pani oglądała te same ciuchy co my. Inna sprzed nosa zabrała nam ciuch z kupki innych ciuchów. To okropne i wstrząsające. Dobrze, że żadna nie chciała żebyśmy jej jeszcze przynieśli jakieś fajne szmatki, które wynajdziemy z podziałem na kolor, rozmiar, rodzaj itp. Ja sądzę, że zgłosimy to do kierownika.
Dodatkowo musicie wybrać grupkę reprezentacyjną, która będzie buszować po internecie i szukać podobnych wątków. Bo przecież nigdzie indziej, nikt inny nie może o tym wiedzieć i pisać.
Do dzieła wojownicze ceiaoholiczki

.