0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
No i tak jak pisała Gosia- wyglądasz absolutnie kwitnąco!!!
dziękuje dziewuszki ja wiem że mówiłyście ale zawsze jakaś obawa jestz tego szczęścia az mężowi rosół ugotuje:)
dziewczyny my już po usg boże jaka jestem przeszczęśliwa wczoraj nie mogłam zasnąc bo się obawałam że może coś nie tak ale dzisiaj zobaczyłam piękne bijące serduszko aż mi łezka poleciała nasze maleństwo ma 3,86 cm i jest przepiękne Marek wziął kamerę i wszystko nagrywał na początku dzidzia pięknie nam się pokazała, podskoczyła i chyba potem poszła spać mamy 2 zdjęcia co prawda zrobione jak dzidzia już "spała" hehehe bo tak to tłumacze ale coś tam widać na początku widać było wszystko oczki, pępowine boże jakie to piękne uczucie a Marek jaki dumny teraz kocham go 2 razy mocniej bo ja i dzidzia acha i wgł USG termin na 18-05 a wgł OM 15-05 więc prawie tak samo nasz lekarz powiedział że wszystko jest ok ułożenie i tętno płodu prawidłowe już jestem spokojniejsza boże dla takich chwil warto żyć zaraz się rejestruje w ciężarówkach :
to co moja taka mała??
boże ja taka panikara jestem że już na google wpisałam ile powinno mieć maleńtwo w tym tyg ale już się uspokoiłam
jutro wam wkleje fotki