Autor Wątek: Beth relacjonuje TEN dzień...  (Przeczytany 13890 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kasia*

• Chuck Norris
Beth relacjonuje TEN dzień...
« Odpowiedź #90 dnia: 7 Października 2006, 20:38 »
Beth kociak jest boski. Wrzuciłam sobie jego zdięcie na tapete w komputerze :) .
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #91 dnia: 8 Października 2006, 11:25 »
Klaudia -  :shock: Muszę mu powiedzieć, na pewno zamruczy z zadowolenia :) Pstrykam mu fotki co 2-3 dni, bo rośnie jak na drożdżach, a chcę mieć dokumentację jaki szkrab z niego był :)

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #92 dnia: 8 Października 2006, 11:31 »
czekam na nowe zdiecia Bąbla :)
podrap go pod bródką (przynajmniej moja kotka tak lubi) ode mnie
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #93 dnia: 8 Października 2006, 11:34 »
Beth oglądamy zdjecia Twojego kociaka i .....nie możemy wyjść z zachwytu...
Zastanawiamy się nad takim samym zwierzaczkiem.
Myśle, że za jakis czas poprosze Cie na privie o namiary na hodowców i o kilka cennych rad jak się takim słodziakiem opiekować.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #94 dnia: 8 Października 2006, 11:37 »
ja mojemu tacie suszę głowę żeby takiego sobie też sprawić, pokazuje mu zdięcia Bąbla, ale on twierdzi że z jednym kotem mamy urwanie głowy,a co dopiero drugi...
poza tym ja niedługo wyjeżdzam, więc go troche rozumiem :(
 ale Bąbel jest taki słodki :)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #95 dnia: 8 Października 2006, 14:57 »
Cytat: "martini"
nikt nie chce rownie kochanych schroniskowych dachowcow

A wiesz Martini..masz rację...
Mój nie żyjący już Apis (pudel nie do końca czystej krwi) był przygarnięty ze schroniska w Szczecinie i był najwierniejszym przyjacielem rodziny...był z nami 16 lat...

Chyba faktycznie przygarniemy jakiegoś małego schroniskowego dachowca...tyle tam kocich dzidziusiów ludzie podrzucają...

Co nie zmiania faktu, że kocurek Beth jest przeuroczy...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
« Odpowiedź #96 dnia: 8 Października 2006, 15:13 »
Cytat: "klaudia"
czekam na nowe zdiecia Bąbla

Na pewno za kilka dni wkleję coś nowego na tapetę :) Muszę sobie zrobić zdjęcie z Bąblem na rękach jeszcze, bo właściwie nic takiego nie mam..

Cytat: "liliann"
Myśle, że za jakis czas poprosze Cie na privie o namiary na hodowców i o kilka cennych rad jak się takim słodziakiem opiekować.

Ja już jestem stałą bywalczynią forum kotowego i chyba coraz więcej cennych informacji na temat kociaków się dowiaduje. Mąż się ze mnie śmieje, że zamieniłam forum ślubne na kotowe, a potem będę na forum dla ciężarówek, potem dla mamuś.. a na końcu dla emerytów ;) Ale jeśli będziesz potrzebowała namiarów na dobre hodowle albo wszelkich informacji związanych z kociaczkiem (nawet dachowcem) to na pewno pomogę, chociaż chyba nasza Martini jest w tym bardziej obeznana ;)

Cytat: "martini"
Ech... a mi sie serce kraje, ze nikt nie chce rownie kochanych schroniskowych dachowcow... Hodowcy zacieraja rece, a schroniskowe koty nadal czekaja na dom...

Martini - my też zastanawialiśmy się nad dachowcem i nie wykluczone, że jak dorobimy się domu z ogrodem to zaadoptujemy jakiegoś buraska ze schroniska. O psie też pomyślimy.. Bąbel jest po prostu spełnieniem marzenia o niebieskim brytyjczyku. Jeśli nie teraz byśmy go wzięli, wzięlibyśmy go później. Poza tym ja jestem zdania, że dachowce potrzebują więcej przestrzeni i lepszy dla nich jest dom, z którego mogą wychodzić na dwór.

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #97 dnia: 9 Października 2006, 11:03 »
Beth Wasze foty sa urocze, wyglądacie tak pięknie....Kazmirek-tak mi się bardziej podoba, bo bardziej po kociemu brzmi-słodkie stworzonko, ma takie spojrzenie...typowo kocie

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
« Odpowiedź #98 dnia: 11 Października 2006, 14:45 »
Dzisiaj Bąbel upolował i zjadł muchę! :shock:
Zanim się zorientowałam już było po niej, a on był tak uradowany i tak się oblizywał, że coś niesamowitego :) Już wiem dlaczego faceci tak się cieszą jak sami zrobią zakupy i przychodzą z  nimi do domu :)
Bąblowej galeryjki ciąg dalszy - mamy już 3 miesiące i rośniemy jak na drożdżach:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #99 dnia: 11 Października 2006, 14:52 »
Zaczyna poważnieć :mrgreen: ta mina-jak dorosły kocur Bonifacy

Offline sylwanika

• zapaleniec
  • data ślubu: 02.09.2006r.
« Odpowiedź #100 dnia: 11 Października 2006, 18:28 »
on jest wspaniały przez Waszego kocurka coraz dotklwiej odczuwam brak zwierzaczka, ale nasze 27m2 na razie powstrzymuje mnie przed zakupem takiego kochania.... :(

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
« Odpowiedź #101 dnia: 11 Października 2006, 19:41 »
Sylwia - my mamy 32m2 :) Jeśli kot jest kochany, poświęca mu się dużo uwagi to nie ma przeszkód mieszkaniowych. To nie pies, on nie musi wychodzić. Oczywiście ja też bym chciała niedługo coś większego, ale nie sądzę, żeby Bąbel myślał o takich rzeczach ;) Raczej mu nie ciasno :)

Offline Magda M.
  • uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2006
« Odpowiedź #102 dnia: 11 Października 2006, 20:37 »
Beth, prześliczny ten Twój kocurek   :D  Uwielbiam koty  :serce:  Sama mam niebieskiego rosyjskiego, a moi rodzice brytyjczyka takiego jak Ty  :) .

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
« Odpowiedź #103 dnia: 11 Października 2006, 20:48 »
Ooooo jeżusiu mój kochany, jaki piękny kotek.....on jest boski....te oczy ten pyszczek....

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #104 dnia: 13 Października 2006, 19:58 »
Koteczek przesliczny :D
A co do kotow dachowcow-moj kot jest wziety ze schroniska, jest nierasowy a na dwor za nic w swiecie wyjsc nie chce bo..sie boi. Dom z ogrodem bylby dla niej zbedny. A mieszkajac w miescie w zyciu nie pozwolilabym mojemu kotu walesac sie po okolicy.
Zdjecia ślubne wszystkie obejrzalam, pieknie razem wygladacie..tacy szczesliwi :D Gratuluje :wink:

Offline sylwanika

• zapaleniec
« Odpowiedź #105 dnia: 15 Października 2006, 12:46 »
Zaczynam po malutku przekonywać Sebastiana właśnie do tego że kot nie potrzebuje metrażu pałacowego, a poza tym że są kuwety zamykane i nie musi to być taka tradycyjna, bo to są jego argumenty ale myślę że uda mi się go przekonać i też będę miała takie futrzaste Cudo  :mrgreen:

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
« Odpowiedź #106 dnia: 15 Października 2006, 13:05 »
Sylwanika - to ja Tobie/Wam kibicuje :) I jak będziesz miałą cudo to koniecznie się nim pochwal! :)

Offline jumi_1979

• uzależniony
  • samodzielna mama
« Odpowiedź #107 dnia: 16 Października 2006, 12:45 »
Kocurek słodki - pozuje jak wytrawny model w reklamie kociej karmy :D

Offline sylwanika

• zapaleniec
« Odpowiedź #108 dnia: 21 Października 2006, 10:20 »
Ok Beth tylko nie wiem kiedy to nastąpi  :mrgreen: ale cały czas o tym myślę  :P

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #109 dnia: 5 Listopada 2006, 21:20 »
Beth wróciłam na forum i od razu Twojej relacji szukałam :mrgreen:

Wyglądaliście pięknie, makijaż i fryzura bardzo do Ciebie pasowały :) Aż się wzruszyłam troszkę jak oglądałam zdjęcia... :) Ech... aż się nie chce wierzyć, że to już ponad 2 miesiące minęły prawda? ;)

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
« Odpowiedź #110 dnia: 6 Listopada 2006, 09:46 »
Eciu - w domu zdjęć mam jeszcze więcej, więc jeśli udałoby Ci się wpaść w następny weekend to mogłybyśmy sobie zrobić mały "wspomnień czar" :) Mężom kupimy piwo i niech robią co chcą :)

Ale masz rację, że szybko minęło. Wzięłabym ślub jeszcze raz :)

Offline cmonia

• forumowicz
  • data ślubu: 27.07.2007
« Odpowiedź #111 dnia: 7 Listopada 2006, 14:13 »
hej,dopiero teraz dotarłam do Twojej relacji i jestem pod wielkim wrażeniem. wyglądałaś przepieknie,bardzo mi sie podoba twoja sukienka i bukiet również.a zdjecia sa bardzo ładne.a kotek to juz w ogóle cudo.Gratuluje Wam z całego serca.jak czytam te wszystkie relacje marzy mi sie alby mój ślub też był tak wyjątkowy. pozdrawiam :)

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
« Odpowiedź #112 dnia: 24 Listopada 2006, 11:21 »
Eh - chciałoby się tak relacjonować jeszcze przez jakiś czas, ale niestety - to tak naprawdę tylko jeden dzień w życiu, którego nie da rady powtórzyć. Prawie 3m-ce po ślubie miewam jeszcze nostalgię za 2 września 2006, dlatego co jakiś czas wyciągam z szuflady albumy ze zdjęciami i oglądam ten oto...

[/b][/color][/size]

Nieźle się namęczyłam zanim udało mi się go umieścić na serwerze właśnie w takiej postaci, gotowej do ściągnięcia i oglądnięcia (wcześniej teledysk stanowił wstęp do filmu dvd). Teledysk trwa 4:21min, ma rozmiar 38mb i bardzo go lubię. Szczególnie urzeka mnie w nim piosenka z "City of Angels", którą uwielbiam, a która znalazła się jako podkład zupełnie przeze mnie nie kontrolowana - kamerzysta miał wolną rękę zarówno jeśli chodzi o teledysk, jak i o cały film, więc ten skrót ślubu był dla mnie zaskoczeniem. Bardzo miłym dodam :)
Ciekawa jestem Waszych opinii, nawet jeśli będą krytyczne :)

[TUTAJ mniejsza wersja teledysku, ale w gorszej jakości - 15mb]

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #113 dnia: 26 Listopada 2006, 10:46 »
piękny teledysk taki inny
ale bardzo orginalny i bardzo nam ( mnie i mężowi) się podoba :)

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
« Odpowiedź #114 dnia: 26 Listopada 2006, 14:42 »
Beth teledysk bardzo oryginalny i bardzo ładny...efekty są zaskakujące...super :serce:
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
« Odpowiedź #115 dnia: 26 Listopada 2006, 17:32 »
Agulka, Urszula - dziękuję bardzo za słowa uznania :) Ja już ten teledysk widziałam chyba milion razy :) Jakoś tak humor mi zawsze poprawia :)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #116 dnia: 26 Stycznia 2007, 22:06 »
Beth, przecudna relacja! szkoda tylko ze wielu zdjec nie widac...

mam pytanie odnosnie Waszego pokazu ogni sztucznych - jakie mieliscie, jak dlugo.. ile to kosztowalo i ogolnie jakies rady?:)

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
« Odpowiedź #117 dnia: 27 Stycznia 2007, 10:21 »
Rajdówka - u mnie zdjęcia widać, są na prywatnym serwerze i są widoczne.. może akurat trafiłaś na jakieś zakłócenia w jego działaniu...
FAjerwerkami ja się generalnie WCALE nie zajmowałam, pokaz zrobił nam znajomy Ojca, który ma firmę pirotechniczną. Wszelkie zezwolenia załatwiał on. Fajerwerki były na pomoście za pałacem, pokaz trwał ok. 5 minut, był z podkładem muzycznym. Facet sam wszystko odpalił i zamontował, więc nic nie było na mojej głowie :) Z tego co wiem koszt takie pokazu to cena ok. 2500zł, ale nam "po znajomości" i w prezencie pokaz zrobił ten facet za 1500zł. Ale najlepiej to ujął mój Ojciec jak pokaz się skończył: "No i półtora tysiaka poleciało wpizdu" :D W każdym razie ja uważam, że to była świetna rzecz, podkreśliła fakt wzięcia ślubu, gościom się bardzo podobało, a pokaz pasował do scenerii zamkowo-jeziornej :) Nie zrezygnowałabym i polecam!

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #118 dnia: 27 Stycznia 2007, 21:01 »
hehe dobry tekst! dzieki za info i sprobuje ponownie przejrzec fotki. Moglabym dostac namiary na tego znajomego?

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
« Odpowiedź #119 dnia: 28 Stycznia 2007, 19:47 »
Rajdowka, ale to jest kawał drogi - w sensie takim, że dużo by wyniósł sam dojazd do Torunia z Gorzowa. Nie wierzę, że nie ma żadnej takiej firmy w Twoim mieście.