Autor Wątek: Dwa szczęśliwe owoce morza  (Przeczytany 21997 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Dwa szczęśliwe owoce morza
« Odpowiedź #180 dnia: 29 Grudnia 2006, 19:17 »
Azzurko kochana, bardzo dziekuję za zyczonka, cieszę się, ze do ans czasami zaglądasz i pamietałaś o nas, to bardzo mile, ze złozylaś nam życzonka :) :serce:
Dla Ciebie tez wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!! :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :D  :D

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline Janka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #181 dnia: 2 Marca 2007, 11:28 »
O ja... widziałam Twoją ofertę sprzedaży sukni i chciałam zobaczyć więcej zdjęć... Ale to co tutaj zobaczyłam...  :mdleje: Nigdy nie widziałam tak pięknej Panny Młodej!!! Jak z katalogu mody ślubnej...

Po prostu mnie zamurowało.

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #182 dnia: 4 Marca 2007, 11:36 »
A ja myśliała, że ten wątek już dawno na szarym końcu ;)

Wciąż dostaję privy z jedym pytaniem, więc może napiszę tutaj: mój ślubny diadem nie jest na sprzedaż. :)

Serdecznie wszystkich pozdrawiam!
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline the_rose

• Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachowć swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność
  • uzależniony
  • data ślubu: 07.07.2007
« Odpowiedź #183 dnia: 4 Marca 2007, 11:39 »
azzurra a co tam u ciebie w małzeńskim życiu słychac...pamietam jak śledziałam twoje przygotowania, wtedy to wsumie trafiłam na formum ... a teraz ani słówka od ciebie??? :drapanie:
Mama Aniołków 8tc,7tc i 5tc

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #184 dnia: 4 Marca 2007, 11:56 »
Witaj the_rose! Jak już niedługo do Twojego ślubu ;) Troszkę Ci zazdroszczę tego okresu przygotowań, bo był taki wyjątkowy... :skacza:

W moim małżeńskim życiu spokój, nasza własna mała stabilizacja. Świętowaliśmy w piątek półrocznicę ślubu. Życie się toczy swoim noralnym trybem. Wydaje mi się, że tak było zawsze. Czasami jak Szymon gdzieś wyjeżdża, to nie mogę się nadziwić, że kiedyś żyłam bez niego, jakie to było pozbawione sensu  :taktak: Chyba o tym chodzi w byciu razem  :brewki:

Już sobie idę, bo mnie znowu na mnie ktoś nakrzyczy, że się żegnałam, a tutaj ośmielam się coś napisać  :auto:
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline the_rose

• Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachowć swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność
  • uzależniony
  • data ślubu: 07.07.2007
« Odpowiedź #185 dnia: 4 Marca 2007, 13:22 »
Cytat: "azzurra"
W moim małżeńskim życiu spokój, nasza własna mała stabilizacja. Świętowaliśmy w piątek półrocznicę ślubu. Życie się toczy swoim noralnym trybem. Wydaje mi się, że tak było zawsze. Czasami jak Szymon gdzieś wyjeżdża, to nie mogę się nadziwić, że kiedyś żyłam bez niego, jakie to było pozbawione sensu  Chyba o tym chodzi w byciu razem  

dokładnie też tak uważam:)

Witaj the_rose! Jak już niedługo do Twojego ślubu  Troszkę Ci zazdroszczę tego okresu przygotowań, bo był taki wyjątkowy...  

juz tylko 4 miesiaczki, niewiele i faktycznie to bardzo piekny i fajny okres przygotowań:)

Już sobie idę, bo mnie znowu na mnie ktoś nakrzyczy, że się żegnałam, a tutaj ośmielam się coś napisać  

zartujesz..ktoś ci tak napisał??? Masakra...Ja tam chętnie bede cię czytała i odpisywała na twoje pościki...jak dla mnie pisz, pisz pisz:)
Mama Aniołków 8tc,7tc i 5tc

Offline busia

• bywalec
« Odpowiedź #186 dnia: 14 Marca 2007, 14:09 »
Azzurrko, ja też chętnie dowiedziałabym się co u Ciebie słychać. Pozdrawiam Cię brdzo serdecznie!
Nasze życie będzie jak poemat...

Offline kurczaczek83

• Chuck Norris
  • Igorek ur. 24.01.2014
  • data ślubu: 24.12.04
Odp: Dwa szczęśliwe owoce morza
« Odpowiedź #187 dnia: 24 Maja 2007, 17:20 »
Zdjęcia rewelka!
Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze życia życzy kurczaczek!