0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: mikoala w 5 Października 2014, 10:39W lidlu towar wystawiaja juz poprzedniego dnia przed data z gazetki i tak ok.20.00 1 października obkupilam juz dziecko w kurtke, buty, polar...W którym ? bo jak byłam raz dzień wcześniej na Piastów to nie chciały mi sprzedać
W lidlu towar wystawiaja juz poprzedniego dnia przed data z gazetki i tak ok.20.00 1 października obkupilam juz dziecko w kurtke, buty, polar...
Cytat: Justys851 w 5 Października 2014, 11:05Cytat: mikoala w 5 Października 2014, 10:39W lidlu towar wystawiaja juz poprzedniego dnia przed data z gazetki i tak ok.20.00 1 października obkupilam juz dziecko w kurtke, buty, polar...W którym ? bo jak byłam raz dzień wcześniej na Piastów to nie chciały mi sprzedać Ja kupowałam w lidlu to jest chyba ulica norwida -środula (pomimo 3,5 roku odkad mieszkam w sosnowcu nie do konca ogarniam ulice i dzielnice) Nie było problemu Panie nawet pomagały znaleźć rozmiary. Najbardziej zadowolona jestem z butków.
Ja zamówiłam córce własnie tą kurtkę, ale dopiero dziś wysłali więc jak coś pomogę jak dojdzie.
Od 16.10 będą kombinezony, kurtki i spodnie, czapki, rękawice, bluzy z pluszu, golfy, legginsy termiczne. Fajne wzory kurtek, ładniejsze niż rok temu.Info z gazetki.
wszystko sie zgadza - oferta żywnościowa i sztokholmska jesień jesień w modzie od 13 października, te ubrania narciarskie dla dzieci od 16 października