Autor Wątek: LIDL jest tani i fajny :)  (Przeczytany 857476 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ziomaleczka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12.09.2009
Odp: LIDL jest tani i fajny :)
« Odpowiedź #1500 dnia: 28 Lipca 2014, 18:16 »
Ja kupuję dla starszej córki ciuszki i jestem zadowolona :)
Dla siebie biorę czasem pizamy :) Mąż wziął ostatnio jeansy (takie do pracy) i są super!
Rzeczy "na wyjście" i takie bardziej eleganckie kupuję w sieciowkach na wyprzedazach :) Wtedy są warte swej ceny ;)

No i dziś były jeszcze crocsy różowe, więc ciocia wzięła dla Anusi i dziecko niemal posikalo się z radości :-)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #1501 dnia: 28 Lipca 2014, 19:48 »
Piżamy z Lidla są super, mam z garfieldem i myszką miki  ;D

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #1502 dnia: 28 Lipca 2014, 21:10 »
Chciałam dorwać tą z Garfieldem, ale nie było nigdzie.

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
« Odpowiedź #1503 dnia: 28 Lipca 2014, 22:57 »
Ja dziś zrobiłam ciuchowe zapasy w Lidlu - dla męza spodnie dresowe i bluza. Dla mnie bluza, spodnie długie, spodnie 34 i krótkie spodenki. I na koniec stanik sportowy. No ale rozpoczęcie przygody z bieganiem do czegoś zobowiązuje :D

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1504 dnia: 29 Lipca 2014, 10:35 »
U nas dziś w Lidlu zatrzęsienie ciuchów.
Nie było tylko bluzy S brzoskwiniowej więc łyknęłam szarą ;).

Stanik mnie nie przekonał. Mam z Decathlona 3 sztuki i sobie bardzo chwalę, te "miekkie" do biegania jak dla mnie średnio się nadają. Moich piersi nie trzymają tak jakbym chciała. ::)
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #1505 dnia: 29 Lipca 2014, 13:57 »
Nie wiedziałam i istnieniu tego wątku :)

Ja dużo ciuchów synkowi pokupowałam. Body albo pidżama, ostatnio z wyprzedazy bluzę która jest rewelacyjna. Butów nie lubię, skarpetki itp mają drogie :P

Dla męża ostatnio wpadły 4 koszulki i sobie chwali :)

No a ja mam cały arsenał ubrań z Lidla :) W ten poniedziałek kupiłam sobie dwie bluzy, szarą i fioletową :) A poza tym mam spodnie dresowe, stanik sportowy, buty(mąż też, uwielbia je), spodenki dresowe i jeansowe, bo była na nie akcja jakoś w czerwcu. Pierwsze moje krótkie jeansowe spodenki w których fajnie wyglądam i nie wydałam na nie majątku :D No i kilka bluzek takich zwyklejszych.

Ogólnie ostatnio bardzo Lidla polubiłam no i jakościowo wszystko jest fajne, po kilku praniach nic się nei dzieje :)

Offline niedzwiedzica
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: luty 2014
« Odpowiedź #1506 dnia: 29 Lipca 2014, 20:20 »
Piżamy z Lidla są super, mam z garfieldem i myszką miki  ;D
przychylam się do Twojej opinii :) Piżamkę mam również super z Myszką Mickey :) Ja lubię lidla również za "kuchnięlidla" i ich skarbnicę z przepisami :)

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007

Offline malgosiask

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10 czerwca 2009r.
« Odpowiedź #1508 dnia: 18 Sierpnia 2014, 15:39 »
Od nast poniedziałku oferta dla dzieciaków http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=389
Czaję się na koszulki, majciochy i skarpetki. Buciki też wyglądają ok.

Offline kobietka
  • maniak
« Odpowiedź #1509 dnia: 18 Sierpnia 2014, 21:05 »
kupiłam dzisiaj dla Gosi 2pak koszulek z długim rękawem, dres (zielone gacie i szara bluza z liskiem 8) ), 2 pary rajstop. czekam na 25.08. i tez sie czaję na majtki, podkoszulki, tunikę i 2pak koszulek z długim rękawem:)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #1510 dnia: 18 Sierpnia 2014, 21:09 »
A od 28 bodajże softshelle dla całej rodziny :)

Offline kobietka
  • maniak
« Odpowiedź #1511 dnia: 18 Sierpnia 2014, 21:10 »
Tak, już widzę te bitwy o poranku:)

Offline miśka28

• pomagamy Martynce
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 16.09.2006
« Odpowiedź #1512 dnia: 23 Sierpnia 2014, 10:47 »
kolejka z koszykami zakręcająca na parkingu przed otwarciem sklepu o 7 rano, przepychanki w sklepie ocierające się o rękoczyny, podbieranie towarów z koszyka, znikajacy towar z półek w ilościach hurtowych, skargi do kierownika.....to nie czasy PRL-u a jednodniowa akcja minus 25% na wszystko w Lidlu na Bandurskiego (zamykają go na jakiś czas w zwiazku z modernizacją piekarni)  ;D
a ja tylko chciałam zobaczyć asortyment do biegania ;) (ale albo nie dowiezli, albo ludzie od razu wybrali, bo nic nie było),  za to parę rzeczy w bardzo dobrej cenie dla dzieci wyhaczyłam  :)

Offline doksik86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.09.2014
« Odpowiedź #1513 dnia: 23 Sierpnia 2014, 11:00 »
Jak u nas zamykali na jakiś czas Lidla i było wszystko minus bodajże 30% czy więcej, to kolejki były do połowy regału, wózki pełne, a do południa półki były prawie wymiecione....jedzenie szło głównie...

Orientujecie się, czy w Lidlu są bramki zabezpieczajace na schody, futryny etc.? Znajomi mówili, że widzieli, ale nie zwrócili uwagę na cenę, a na stronie chyba już tego nie ma.

Offline malgosiask

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1514 dnia: 23 Sierpnia 2014, 11:05 »

Offline doksik86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1515 dnia: 23 Sierpnia 2014, 11:15 »
Dzieki ;)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #1516 dnia: 23 Sierpnia 2014, 11:17 »

a ja tylko chciałam zobaczyć asortyment do biegania ;) (ale albo nie dowiezli, albo ludzie od razu wybrali, bo nic nie było), 

Za wolno biegłaś :)

Takie akcje zniechęcają mnie o odwiedzin w Lidlu. Nawet jak żadnej promocji nie ma. Ostatnio stanęliśmy rodzinnie przy bananach. Zaczęłam wybierać co lepsze dla córek. Nagle podeszła jakaś parka z tekstem "Ale się ludzie na banany rzucili" i zaczęła sama grzebać i ładować do koszyka. Gdyby nie moja osobiście prowadzona kampania "Głupota obcych ludzi nie wyprowadza mnie z równowagi, zwłaszcza przy dzieciach", palnęłabym jej coś.

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #1517 dnia: 23 Sierpnia 2014, 11:24 »
Doksik mam taką furtkę nową, nieużywaną.. Mogę Ci sprzedać w niskiej cenie. Muszę ją tylko znaleźć..

Offline doksik86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1518 dnia: 23 Sierpnia 2014, 11:34 »
Marcella, a za ile byś reflektowała? :)
Musze coś wykombinować, bo młody się pcha do kuchni i wtyka łapki na kuchenkę, zwłaszcza, gdy gaz jest zapalony i w końcu dojdzie do nieszczęścia...

Offline miśka28

• pomagamy Martynce
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1519 dnia: 23 Sierpnia 2014, 11:57 »
japcio fakt, nie biegłam (choć ostatnio na swoim dystansie mam niezłe tempo  ;)) , ale raczej sie wycwanili w Lidlu i w ogóle nie dali z dzisiejszej oferty, bo oni zasadniczo chcieli się pozbyć tego, co mieli, ja tam sobie chodziłam na spokojnie z wózkiem  :) kasjerka przezywała troche, ze jak zejdzie o 14 to juz nic dla niej nie zostanie, bo o dziwo pracownikom nie wolno było nabić sobie towaru tuż przed otwarciem....ale moze ludzie szykują sie na wojne, bo towar typu masło czy kawa znikal błyskawicznie  :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1520 dnia: 23 Sierpnia 2014, 14:59 »
Hehe, każda promocja jest fajna w końcu no nie? Po roku wyrzucą połowę tych zakupów co hurtowo kupiwali, bo przeterminowane ::) :P
Ja ostatnio kupiłam synkowi spodnie jeansowe za 20zł, tzn mąż był i kupił bo ja w robocie... Ale kurcze bez żadnej regulacji ani guzika ani gumki ::) nie za fajne... Jutro znów są, za 25 zł ale już z regulacją ::) Myślę czy się wybrać no i czy po 12 coś będzie(jutro oboje na rano mamy :P )

Japcio fajne postanowienie ;) Ja kiedyś mimo że staram się być cierpliwa i nie dać się ponieść emocjom, zwyzywałam strasznie jedną kobietę, ale cóż, miałam usprawiedliwienie: tak się pchała, własnie w Lidlu, że prawie mi dziecko staranowała ::) Nie dość że go przewróciła(grzecznie stał koło mnie przy koszu) to jeszcze nie myślała się zatrzymać i chciała mu po nogach przejechać ??? Ale mój ryk ją powstrzymał, nagadałam jej ile się dało :D Oczywiście usłyszałam że to moje 2 letnie dziecko miało się przesunąć(chyba wtopić w kosz albo wejść na) bo ona chce wybierać a on jej miejsce zajmuje. A na końcu usłyszałam: "Jaka ta młodzież niewychowana. Puszczają się, dzieci mają dzieci i jeszcze szacunku do starszych nie mają".  Ładne ze mnie dziecko :D :D :D Tutaj już się nie odezwałam, bo ważniejszy był mój synek który był przestraszony całą sytuacją ::)

Offline anulka 80
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1521 dnia: 23 Sierpnia 2014, 15:57 »

a ja tylko chciałam zobaczyć asortyment do biegania ;) (ale albo nie dowiezli, albo ludzie od razu wybrali, bo nic nie było), 

Za wolno biegłaś :)

Takie akcje zniechęcają mnie o odwiedzin w Lidlu. Nawet jak żadnej promocji nie ma. Ostatnio stanęliśmy rodzinnie przy bananach. Zaczęłam wybierać co lepsze dla córek. Nagle podeszła jakaś parka z tekstem "Ale się ludzie na banany rzucili" i zaczęła sama grzebać i ładować do koszyka. Gdyby nie moja osobiście prowadzona kampania "Głupota obcych ludzi nie wyprowadza mnie z równowagi, zwłaszcza przy dzieciach", palnęłabym jej coś.

Ja właśnie jakiś czas temu zauważyłam, że jest taki trend na komentowanie tego jak to ludzie się rzucają... Jest ta grupa 'rzucających się', ale są tez niektórzy przechodzący obok, patrzący z politowaniem i komentujący, udający że oni nie zainteresowani ... chociaż kątem oka też zerkają co tam dają ;)
Kiedyś wybierałam legginsy, a obok przechodzą 2 dziewczyny i tekst "ale się ludzie rzucają... no tak nie znają takich sklepów jak my i nie wiedzą, że można taniej kupować to się rzucają..."

Offline miśka28

• pomagamy Martynce
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1522 dnia: 23 Sierpnia 2014, 16:37 »
ja mam taki "tajny" Lidl w miarę nowy,  dużo przestrzeni, utrudniony dojazd z zawracaniem  ;) i z reguły tam robię zakupy, bo nie trafilam do tej pory na tłok czy chamskie zachowanie, nawet jak były akcje tematyczne to jeszcze ok 9-10 był wybór i kilka forumek zaopatrzyłam  :) wiec to jeszcze zależy od sklepu, ja samego "rzucania"się nie komentuje, ale jak ktoś mi wjeżdza wózkiem na nogę czy się rozpycha to kulturalnie zwracam uwagę  ;)
madzia_n nie jutro, a chyba w poniedziałek  :) te jeansy to najlepiej przymierzać bo nawet z regulacją bywają na dziecko za wąskie...dziś wychodziły po rabacie po 15 zł, ale niestety syn narzekał, ze właśnie za  bardzo dopasowane  :(

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #1523 dnia: 23 Sierpnia 2014, 16:44 »
a ja się wybieram do mojego lidla pod wieczór...
obaczę czy coś zostało...

jeansy to najlepiej przymierzać bo nawet z regulacją bywają na dziecko za wąskie...

ja znam to w opcji - za szerokie...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1524 dnia: 23 Sierpnia 2014, 19:36 »
buty do biegania były...
funkcyjnej bluzy ani jednej w moim rozmiarze...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline miśka28

• pomagamy Martynce
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1525 dnia: 23 Sierpnia 2014, 19:40 »
w ramach spaceru zajrzałam z ciekawości do mojego Lidla - co prawda asortyment do biegania był, ale też dopiero od rozmiaru M ;D
dla naszych lasek te jeansy są w sam raz, ale jednak syn to już się robi mały facet, mięśnie mu się wyrobiły od piłki i pływania  :) i te spodnie w wersji chłopięciej coś w wstylu slim fit jednak są przyciasnawe...

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1526 dnia: 23 Sierpnia 2014, 20:02 »
slim fit to mi na Tyta też nie wlezą...
— Richard M. Devos

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1527 dnia: 23 Sierpnia 2014, 21:12 »
oczywiście że od poniedziałku :P Ja po prosty mam pierwszy raz od 3 miesięcy cały weekend wolny i ciągle mi się wydaje ze jutro poniedziałek :P :P :P
no mąż niby przymierzał te co kupił i owszem wcisnę synowi je na pupę no ale jednak wolę inne ;)

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1528 dnia: 25 Sierpnia 2014, 09:24 »
(zamykają go na jakiś czas w zwiazku z modernizacją piekarni)
to też
głowna zmiana to będzie nowy parking - miejsce postojowe z polbruku; drogi będą wyasfaltowane.
termin otwircia jakoś po 5.09 o ile dobrze pamiętam - pewnie 08.09

Offline malgosiask

• Chuck Norris