Hehe, każda promocja jest fajna w końcu no nie? Po roku wyrzucą połowę tych zakupów co hurtowo kupiwali, bo przeterminowane

Ja ostatnio kupiłam synkowi spodnie jeansowe za 20zł, tzn mąż był i kupił bo ja w robocie... Ale kurcze bez żadnej regulacji ani guzika ani gumki

nie za fajne... Jutro znów są, za 25 zł ale już z regulacją

Myślę czy się wybrać no i czy po 12 coś będzie(jutro oboje na rano mamy

)
Japcio fajne postanowienie

Ja kiedyś mimo że staram się być cierpliwa i nie dać się ponieść emocjom, zwyzywałam strasznie jedną kobietę, ale cóż, miałam usprawiedliwienie: tak się pchała, własnie w Lidlu, że prawie mi dziecko staranowała

Nie dość że go przewróciła(grzecznie stał koło mnie przy koszu) to jeszcze nie myślała się zatrzymać i chciała mu po nogach przejechać

Ale mój ryk ją powstrzymał, nagadałam jej ile się dało

Oczywiście usłyszałam że to moje 2 letnie dziecko miało się przesunąć(chyba wtopić w kosz albo wejść na) bo ona chce wybierać a on jej miejsce zajmuje. A na końcu usłyszałam: "Jaka ta młodzież niewychowana. Puszczają się, dzieci mają dzieci i jeszcze szacunku do starszych nie mają". Ładne ze mnie dziecko

Tutaj już się nie odezwałam, bo ważniejszy był mój synek który był przestraszony całą sytuacją