Ja już 2 tydzień poszukuje sukni, bylam juz w cms, lisa ferrara, la mariette i mari, niestety nic mnie nie powala

Wszystkie te sukienki są jakies takieś... nie wiem :/ Po prostu nie znalazlam chyba tej jedynej jeszcze, za tydzien znow ze 2 salony odwiedze.
Ogolnie z cms jestem zadowolona, wlascicielka bardzo mila- 1 suknia mi sie tam spodobala, ale nie ma tego wow jak ja mam na sobie
dzis w la mariette bylam, Panie super mile, mimo, ze nie mialam umowionego spotkania przyjey mnie i bylo super, tam rowniez znalazlam sukienke, która tak na 80% bym wybrala, ale jednak jeszcze nie jestem na 100% przekonana. Wciąż szukam tej jedynej
Na przyszly tydzien chyba elizabeth i moze nicol, kumpela mnie namawia na novie, ale wiem,że ceny sa tam porażające i pewnie znalazlabym tam suknie, ktora bylaby wow i czulabym sie w niej jak ksiezniczka, ale muszialabym nadszarpnac budzet, ktory sobie ustalilam, a nie chce wydwac na suknię wiecej niz 3500-4000
Jeszcze w mari spodobala mi sie 2 czesciowa suknia,ale musialaby miec duzo przerobek, aby byla taka jaka bym chciala, no i obawiam się ze efekt koncowy nie bylby taki jaki bym chciala. Pani ogolnie bardzo mila byla, ale przerazilo mnie troche to, ze tak tak wszystko da sie zrobic.... i obawiam sie ze w ostatecznym efekcie jednak nie wszystko da sie zrobic i bylabym rozczarowana :/