Autor Wątek: SALONY Z SUKNIAMI ŚLUBNYMI SZCZECIN  (Przeczytany 18004 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Akasha
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: wrzesień 2013
Odp: SALONY Z SUKNIAMI ŚLUBNYMI SZCZECIN
« Odpowiedź #60 dnia: 24 Maja 2013, 11:52 »
Ja swoją suknię kupuję w Vivien, ale za halkę i inne dodatki trzeba dodatkowo zapłacić, plus jest taki że dostałam bon na 500zł bo zamawiałam w białą niedzielę. Jeszcze suknia z Marii mnie kusiła, być może wyglądałam w niej nawet lepiej, ale ta z Vivien mi nie dawała spokoju :)

Offline Asiq
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 29.06.2013
« Odpowiedź #61 dnia: 13 Czerwca 2013, 11:15 »
ja zwiedziłam masę salonów. Przymierzałam ogrom sukni w Nicol i ogrom sukni i swoja wybrałam w La Mariette.
salon polecam wszystkim. Pani jest bardzo skrupulatna, dokładna i przemiła. Poza tym, zna się na swojej robocie.
Weszłam tam z ulicy. Umówiłam się, że przyjdę za 30 minut ( bo akurat miały okienko. Wróciłam, przymierzyłam kilka sukni, po kilka razy. W efekcie, dostałam suknie, która była uszyta na rozmiar 32/34 dla modelki do katalogu. Leżała idealnie, natychmiast się w niej zakochałam. Spisałam nazwę i podczas targów, z rabatem 15 % zarezerwowałam. Pani z obsługi na przymiarkach poprawiała każdy centymetr, każdą zakładkę i jak coś było do poprawki od razu o tym mówiła. Zaangażowała się, żeby suknia wyglądała absolutnie perfekcyjnie.
 Za dwa tygodnie biorę ślub, a suknia jest idealna!

Przysięgam, nie pracuje w tym salonie, ani nie odpalają mi części dochodu :)

Offline Francia13
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.07.2013
« Odpowiedź #62 dnia: 18 Czerwca 2013, 09:14 »
Ja kupilam suknie w vivien, maja piekne i niedrogie.  Jezeli wybieracie sie tam, to pamietajcie zeby nie isc samej :) obsluga jest tak natretna, wciskaja kit i we wszystkim wam wedlug nich bedzie przepieknie! Potrafia namieszac na maxa! Za halke placilam. 

Offline mimi27
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2013-06-15
« Odpowiedź #63 dnia: 16 Lipca 2013, 19:37 »
Kupiłam suknię w salonie Maria na Krzywoustego w Szczecinie i z całego serca NIE polecam tego salonu.
Po pierwsze ceny sukien są dużo wyższe niż w innych miastach. Porównywałam dwie suknie, którymi byłam zainteresowana w Bydgoszczy i Warszawie. Pani w salonie w Szczecinie ma przebitkę ponad 1000zł. Bardzo jestem zła na siebie, że nie kupiłam sukni w innym mieście. Nawet z dojazdami tam (wychodzą po 3 wyjazdy) wyszłoby mi taniej. Niestety z lenistwa kupiłam w Szczecinie.
Po drugie pani w salonie nie jest za miła, uważa, że wszystko wie najlepiej i niestety nie dotrzymuje umowy. Więc jeśli chcecie, aby wszystko było OK to podpiszcie z salonem swoją umową (a nie tę pseudo umowę, którą dostaniecie w salonie), aby trzymali się wszystkiego co obiecają.
Na przymiarkach pani krawcowa z wszystkowiedzącą właścicielką, kłócą się o przeróbki/cięcie przy kliencie - jest to bardzo nieprofesjonalne i stresuje klientkę, która martwi się jaki będzie efekt końcowy przeróbek.

Jeszcze raz, nie polecam Wam tego salonu.

Offline Madinex

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #64 dnia: 16 Lipca 2013, 19:53 »
Ja kupilam suknie w vivien, maja piekne i niedrogie.  Jezeli wybieracie sie tam, to pamietajcie zeby nie isc samej :) obsluga jest tak natretna, wciskaja kit i we wszystkim wam wedlug nich bedzie przepieknie! Potrafia namieszac na maxa! Za halke placilam. 
Ja mam inne odczucia, nikt mi kitu nie wciskał, wręcz przeciwnie. Panie nie wtrącały się ze swoimi uwagami kiedy mierzyłam suknię.

Offline AM_B

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.07.2013
« Odpowiedź #65 dnia: 25 Lipca 2013, 19:33 »
Witam,
slub mialam 13. 07. 2013r, bardzo dlugo szukalam salonu w ktorym moglabym uszyc moja wymarzona suknie z glebokim wycieciem na plecach.  Odwiedzilam wiele salonow w Szczecinie i wybralam Centrum Mody Slubnej ul. Kaszubska, u Pani Moniki Nowakowskiej mozna spotkac sie z przemila i bardzo pomocna obsluga oraz bardzo profesjonalnym i indywidualnym podejsciem do klienta.  Kazda przymiarka az do odbioru sukni byla cudownym przezyciem w przesympatycznej atmosferze.  Rowniez w tym salonie zakupilismy garnitur dla pana mlodego oraz wszystkie akcesoria typu podwiazka, krawat, pasek itd.  GORACO POLECAM !!!

Offline EwelinaD
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 07.09.2013
« Odpowiedź #66 dnia: 25 Lipca 2013, 23:07 »
trochę brzmi jak reklama CMŚ... :)

Offline Asiq
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #67 dnia: 26 Lipca 2013, 08:26 »
też to tak odbieram....

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #68 dnia: 26 Lipca 2013, 08:43 »
Nie nie laski-znam te PM -reklama to to nie jest ;)
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline kluseczka_85

• forumowicz
  • data ślubu: 21.09.2013
« Odpowiedź #69 dnia: 26 Lipca 2013, 19:32 »
Polecałam Nicole, ale teraz mam mieszane uczucia, 10 dni po terminie a mojej sukni jeszcze nie ma :( W poniedziałek się tam wybieram, bo zaczynam się lekko martwić. Na umowie miałam, ze 15 lipca bedzie suknia w salonie i będzie 1 przymiarka, a tu sukni ani widu ani słychu :( Ughhhh Zobaczę jak się to wszystko w poniedziałek rozegra...

Offline netgirl
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: niedawno
« Odpowiedź #70 dnia: 28 Lipca 2013, 16:22 »
Mi ta Nicol nie podpasowała już od pierwszej wizyty.  Zwłaszcza jak babka zabroniła robić zdjęcia (nie wiem z czego oni robią tajemnicę!) i mówiła, że u nich poślizgi się zdarzają i trzeba wziąć pod uwagę wszystko - nawet wybuch wulkanów, bo wtedy samoloty nie kursowały i producent nie miał materiałów do szycia sukni.

Idź tam i upomnij się o swoje.  Ja bym jeszcze postraszyła prawnikiem (na umowie masz przecież napisane jaka jest data).  Wtedy może zaczną działać jak należy.

Offline kluseczka_85

• forumowicz
  • data ślubu: 21.09.2013
« Odpowiedź #71 dnia: 29 Lipca 2013, 09:24 »
no bede musiala sie do nich wybrac , dzis niestety pracuje caly dzien i nie mam jak tam podjechać, dopiero moge w czwartek,ale jak do czwartku nie bedzie informacji na temat mojej sukni to wizyta moja w salonie gwarantowana. Ja rozumiem wszystko, rozne rzeczy i sytuacje sie zdarzaja,ale jakakolwiek informacja z ich strony, ze bedzie opoznienie i info kiedy sie moge sukni spodziewać bylaby milym gestem. W koncu zaplacilam juz 50% za ta suknie!

Co do zdjęć to w wielu salonach zabraniali robic, nie tylko w Nicol.

Offline EwelinaD
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #72 dnia: 29 Lipca 2013, 19:32 »
bez sensu, że zabraniają robić zdjecia. Jeśli chciałabym  zgapić i uszyć taką samą, to wystarczyłoby znać model i tyle. Ewentualnie mogę zrozumieć salony, które mają suknie swoich projektów, ale takich nie ma zbyt wiele.

Offline Asiq
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #73 dnia: 30 Lipca 2013, 08:23 »
Mi nie robili żadnych problemów ze zdjęciami. Przyszedł kolega, który zajmuje się fotografią, narobił od groma ujęć i teraz mam fajną pamiątkę :)

Offline EwelinaD
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #74 dnia: 31 Lipca 2013, 19:50 »
Bo to zależy od salonu. Ja byłam w trzech salonach i tylko w jednym nie można było robić zdjęć.

Offline firanka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.08.2013
« Odpowiedź #75 dnia: 31 Sierpnia 2013, 12:04 »
zgadzam się z Panią która pisała wcześniej o salonie Maria-odradzam! Opisałam wszystko w innym poście więc nie będę się powtarzać ale ogólnie też jestem zła na siebie że tam kupiłam suknie;/