Autor Wątek: Profesjonalny zespół muzyczny ,który także zagra biesiade.  (Przeczytany 3224 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline przemol
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2014
Witam !
Wesele planujemy na Sierpień 2014.  Zaczynam rozglądać się za orkiestrą.  Chciałbym, aby orkiestra grała na żywo, zarówno kawałki ambitniejsze ,jak i biesiadę czy disco polo (nie dwa kawałki na krzyż) .  Dla mnie wesele bez biesiady to nie wesele.  Macie może pomysł kto to może być ?? Byłem na weselu gdzie grali Spontaniczni ,było wyśmienicie jednak brakowało mi trochę takiego łup łup. . .  :D ,ale to może młodzi nie chcieli ??
Pozdrawiam
Przemol

Offline ciacho
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24.06.2011
Odp: Profesjonalny zespół muzyczny ,który także zagra biesiade.
« Odpowiedź #1 dnia: 1 Sierpnia 2013, 11:35 »
hehe
przy zespole grającym na żywo nie uzyskasz mechanicznego łup łup:) wiec dziwnie że Ci się podobało:P sam zastanawiam się na d zespołami.  mozesz napisac cos więcej o Spontanicznych?
jeśli chcesz łup łup weź dja

Offline selena86
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 01.06.2013
« Odpowiedź #2 dnia: 28 Sierpnia 2013, 18:08 »
zdecydowanie polecam zespół NOVA :) świetni są :)

Offline kluseczka_85

• forumowicz
  • data ślubu: 21.09.2013
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Sierpnia 2013, 21:28 »
ostatnio milismy przyjemność współpracy z zespołem Combo i byli genialni! Pełna profeska i nawet zrobili biesiadne piosenki chodząc pomiędzy stołami- goście bawili się wyśmienicie, do tego piosenki super zaaranżowane mieli, nie fałszowali, a to jest ważne :) Zabway oczepinowe przeprowadzone pierwsza klasa!

Offline przemol
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2014
« Odpowiedź #4 dnia: 28 Sierpnia 2013, 23:13 »
Combo niestety było już zajęte, ale znaleźliśmy fajny zespół nazywają się Aplauz5 i są z bukowego:) Grają w 5 osób, mają skrzypce, akordeon, gitary, keyboard także jest elegancko :) Bawiłem się kiedyś z nimi na weselu i było bardzo sympatycznie.

Jeżeli chodzi o Spontanicznych- mega muzycy, fajni ludzie, potrafią zabawić, jedyne co to brakowało mi biesiady, ale kilka kawałków zagrają , generalnie 100% profeska . . .  No ale jaka jakość taka cena :). . .  :)