Jagodka, anusia, anetka, kochane moje bardzo sie cieszę, ze mnie odwiedzacie i myślicie o mnie

a mogę zapytać jakie to objawy?jakie znaki?będę wdzięczna za każdą informacje
Ból brzucha (takie kłucie, trochę jak na @), wzdęcia

, senność, zmęczenie i od kilku dni koszmarne zawroty głowy ..... może niekoniecznie wskazują one na "to" ale znam swój organizm i troszkę się różnią od tych co zawsze .....
Jestem dziś w bardzo dobrym humorze:)

Otóż wygraliśmy sprawę w sądzie, która toczyła się od grudnia ubiegłego roku.
Marcin miał kolizję z takim jednym facetem. Zniszczył nam cały przód samochodu i kretyn nie chciał przyjąć 50 zł mandatu, który nałożyła na niego policja.
Dodam, ze w momencie zderzenia, wspomniany radiowóz jechał sąsiadującym pasem jezdni!!!!Facet jednak za żadne skarby świata nie chciał przyjać mandatu, twierdząc, ze to wina Marcina, bo rpzejechal na czerwonym swietle. Na nic tłumaczenie policjantów, ze to nie prawda, bo byli świadkami .. Facio postanowił się procesować w sądzie, a my nie mogliśmy naprawić od tegoc czasu samochodu. W dodatku nie pjawil sie na żadnej z 3 rozpraw. Szlag moze czlowieka trafic na takie zachowanie. W koncu po tylu miesiacach wczoraj zapadł wyrok
Gosć ma zaplacic 300 zł grzywny plus koszty rozprawy czyli w sumie jakieś 600 zł.
Nie chciał zapłacić głupich 50 zł to teraz ma