marta.. no to wirtualny zolwik

zaczynamy we dwie po tych samych przejsciach jak dobrze rozumiem?? ;]
a o walke z kwasem chodzilo mi ze poprostu musze go wyciagnac i zaczca brac i pamietac o nim.. moj gin kazal tez kupic jakies tluszczowe omegA 3 ... kiedys mi przepisal takie cos.. prgena? prenatal? cos takiego ;p dla kobiety w ciazy i karmiacych.. zdzwiwilam sie bo ja dopiero zaczynalam staranka ale kupilam i lykalam ;p \teraz tez mi to polecil kupic tzn cos z tymi tluszczami czy jak to sie tam nazywa ;p
mozliwe ze popelnilam gafe ale cos z omega mowil

i chyba kwasy nie wiem musze dopytac w aptece ;p wiem ze pytal jak duzo ryb zjadam w tygodniu.. powiedzialam ze malo wiec kazal to brac ;]
ale jest tez inne ale... dostalismy pozwolenie ale... kupilismy miesszzkanie, robimy remont generalnie jestesmy w czarnej d..upie z kasa... maz twierdzi ze za kilka lat bedzie tylko gorzej i ze dzialajmy poki on ma dobrze bo razem damy rade...
no ja tez bym bardzo chciala najlepiej zaczac juz dzis teraz zaraz ;p ale troszke sie boje.. bo chcialabym aby naszemu dziecku ptasiego mleczka nie zabraklo...

dodam ze w tej chwili pieniazkow mamy na styk... praktycznie... moj maz prowadzi dzialalnosc i raz jest lepiej a raz moze byc tragedia...\
ehhh
tez macie takie rozkminki?