Przepraszam,że znowu zaczynam kolejną odpowiedź, ale wlaśnie doczytałam,że Smoczyca też pytała o kapele. Jeżeli chodzi o zespoły, tow tym roku mieliśmy też okazję współpracować ze Spontanicznymi i bardzo fajnie grali, młodzi ludzie, zabawy oczepinowe pierwsza klasa i z zespołów Szczecińskich z jakimi współpracowaliśmy w tym roku to ich mogę polecić z czystym sercem:) Są też dwa zespoły z Warszawy- pierwszy mój ulubiony -> Boogie Band ( pełna profeska, świetnie grają, scena wyglądała genialnie, chłopaki zresztą też) wiem,że jeżdżą po całej Polsce, i jeszcze jeden six and sax- Marcin Odyniec czy coś takiego. Ci ostatni całkiem spoko grali i mieli świetne oświetlenie
My się zdecydowaliśmy na DJ'a bo pracujemy na wielu weselach i po prostu nie wszystkie zespoły są fajne, później jak przeglądamy materiały, to poprostu,aż ucho boli. Takie śpiewanie do kotleta na odwal niektórzy robią. W dodatku część zespołów robi dość długie przerwy pomiędzy setami muzycznymi, co mi się też nie podoba. Dj zagra wszytsko, a byłam świadkiem, kiedy to do zespołu ktoś podchodził prosił o piosenkę, a oni,że nie zagrają, bo nie wiedzą jak zagrać. A taki DJ zagra wszystko w oryginalnym brzmieniu, bez fałszowania i śpiewania z playback'u.
U mnie w rodzinie jest ten problem, że moja mama jest przerażona tym,że nie będzie orkiestry.... Na dodatek byli na jakimś drętwym weselu z innym DJem i marudzili,że okropnie było, ale i tak bawili się świetnie, bo wrócili do domu o 6:00!!!! Więc,aż tak źle chyba nie było

Wydaje ,mi się,że taki odbiór wesela z DJem przez moja mame był wywołany jej uprzedzeniami, bo przeciez jest przyzwyczajona ze na weselu musi byc orkiestra i to najlepiej z akordeonem heheheheh