Kurde no to jednak moja oferta nie jest az taka atrakcyjna jak mi sie wydawało. Bo płacimy 180 zł za osobę plus 34zł za 1l wódki ( też liczony na osobę), ale za wodke placimy tyle ile w rzeczywistosci zejdzie. wiec mam nadzieję, ze będzie około 200zł/os, ale jak doliczę ciasta, które sama muszę dowieźć, to pewnie wyjdzie podobnie jak w dworku, a ja naiwna myslalm, ze jak to nowe miejsce to cena bedzie nizsza. Teraz chwilami załuję,że np nie robimy u Szymczaka. Bo jedzenie maja pyszne, cenowo chyba tez podobnie, i wszystkie pary sa stamtad zadowolone. Jejku mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze i,ze dokonałam dobrego wyboru decydujac sie na gosciniec. Jedyna rzecza która mi sie podoba to cena pokoi, bo placimy 130zł za noc w pokoju 3-4 os, czyli wychodzi 32-43 za osobe za noc, wiec tutaj cena jest bardzo atrakcyjna pod tym wzgledem.
U nas też wszysacy dojeżdżają sami na wesele, zastanawiamy sie natomiast, czy tym ze Szczecina, nie zapewnic autokaru z powrotem do domu, i w niedziele, ci co ze szczecina zostawili samochody u nas na parkingu moga wrocic autokarem na poprawiny i odebrac auta. Bo dom weselny ma tylko okolo 64 miejsc noclegowych czy jakos tak, wiec Ci przyjezdni będa mieli nocleg, ale ci ze Szczecina juz raczej nie. Czesc rodziny musi dojechac okolo 150km, czesc przylatuje z za granicy wiec dla nich bedziemy zapewniac noclegi.
Rozmawialismy z kuzynostwem i dla nich to jest zupelnie normalne, ze kazdy przyjezdza sam. Powiedzieli, ze przeciez moga sie zebrac w 4 osoby i przyjechac jednym autem.