Justys dostalam karteczke co moge.. dieta 1500kcl
zaluje ze nei napisalam wam wczesniej ze ide mailabym 100zl w kieszeni.. ;[
moglabys mnie dobic na przyslzosc i anpisac czym jest ten ich suplement?

witaminki, efekt placebo?
ja jak szlam do NH. mailam taki cel i nadzieje.. ze pani zechce wysluchac moje nawyki zywieniowe, ze np kaze mi przez tydzien pisac co jadlam kiedy i ile i po tym czasie ulozy cos pdoe mnie..
nawet jej to powiedzialam.. powiedziala ze tak zrobi.. a wlasciwie dala mi gotowca, ze jedynie moge chleb ejsc, a nic kompletnie nic nie zrobila pode mnie..
dziewczyny nie jest tak ze schudnac mozna na poczatku tylko lekko ograniczajac i stopniowo ograniczac sie bardziej?
bo mnie dobija to ze od razu na gleboka wode zostalam rzucona.. wszystko jest takie jak przy dukanie a powtarzaalam pani nie arz podczas wizyty ze po dukanie nie potrafie zjesc niektorych skladnikow... a mam ich w diecie najwiecej..
ppomozcie mi ;[
Justys, jesli jestes w temacie moze masz kogos kto moglby mi pomoc? pytam bo nawet nie wiem skad ty jestes

)
co do natur jeszcze.. pani narazie dala mi kartke z produktami chciala dac diete gotowa ale powiedziala ze mam jej pisac co jadlam i ona wtey pomysli o diecie gotowcu..
i poszlam i powiedzialam ze moge wydac max 200zl miesiecznie czy to ma sens.. bo czytalam ze to koszt ok 400-500 , powiedziala ze ma sens jak najbardziej tylko bede wolniej chudla
czyli podsumowujac ;] dalam sie naciagnac

)