Autor Wątek: ,,Po prostu Kocham" do ślubu pozostało 6 miesiący - Odliczajcie ze Mną :)  (Przeczytany 15206 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline niecierpliwa

• bywalec
  • data ślubu: 21.04.2012
to na 90 % doczekacie sie relacji ;) a ślub mam w Stargardzie.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
ok to czekam na relację, a wdniu ślubu będę z Tobą, no może nie ciałem, ale duchem w takim razie  ;D

Offline niecierpliwa

• bywalec
Nawet duchowe wsparcie bardzo mi sie przyda :) chociaż dzisiaj jestem już tak padnięta że nawet nie myśle o jakiś stresie chyba dpiero w sobote będzie taki najbardziej odpowiedni  moment na stres :)

Offline Pandi
  • maniak
Z naklejkami cięzko - a jak wodka zmrozona, to one same odchodzą , bo butelka z czasem robi się wilgotna - akurat my przerobilismy to i od razu zawieszki zamawialiśmy :] ..

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
2 dni  :skacza: :skacza: :skacza:

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
niecierpliwa co zaplanowalas na te ostatnie dni.... co dzis robicie?
;]
ja mam naklejki... az sie boje

Offline niecierpliwa

• bywalec
Nie bój sie tylko zaczynaj już odklejać :) Jak dobrze kojarze to też masz krupnik a tam mocno trzyma ten klej. Ale dobrze jest tak wcześniej namoczyć w ciepłej wodzie na godzine i pózniej o wiele lepiej odchodzi.  A plan na dzisiaj to o 11 idziemy do kościoła ugadać co i jak. Kolejną okropnie pracochłoną rzeczą na dzisiaj to jest napompowanie balonu strzelającego heh jeszcze pozostało nm do napompowania 95 małych baloników :D hehe i tu kolejna rada ,że lepiej wcale tego balonu nie mieć albo zlecić już zrobienie go w sklepie my niestety kupiliśmy go na allero i teraz musimy sie męczyć. Jeszcze dzisiaj już będe ozdabiac kosze na wódke bo musze jutro wszystko zawieść i poskładać jeszcze pódełka na alkohol dla gośći. Więć dzisiaj znowu cały dzień mamy czymyś zajęty najważniejsze to zrobić jeszcze kosze w podziękowaniu dla rodziców i wizyta u kosmetyczki na maseczke relaksującą a dzisiaj bardzo mi sie przyda :) bo coś od rana jestem jak bomba zegarowa wszystko mnie denerwuje ;/

Offline sylwiq

• Chuck Norris
niecieprliwa denerwuje cie wsyztsko bo masz stresa normnalka kochana , glowa do gory ;]
w sumie to moja mama prawie wszystkei butelki do wodki nam juz wyczyscila z tych anklejek ;]

Offline niecierpliwa

• bywalec
Dziewczyny musze sie wygadać bo dzisiaj to dzień mi sie zaczoł masakrycznie . Oczywiście chciałam połasić się na promocje i wykupiłam pakiet kosmetyczny w zakupach grupowych na rzęsy , paznokcie , i stopy w Szczecin Dąbiu. Podjeżdzam na miejsce pod ten dom dzwonie do tej babki gdzie mam konkretnie iść bo niewidze żadnego szylldu a tam odbiera jakis typ i mi mówi ,ze dzisiaj zabiegi sa niemożliwe bo Pani Lucyna zapomniała mi powiedzieć jak sie umawiałam że niby tez ma ślub jutro i on mi przełoży wizyte na poniedziałek ja normalnie zdebiałam i sie wkurzyłam i troche gościa pojechałam bo w końcu mieli mój numer to trzeba było sie z kontaktować. Mają mi niby zwrócić pieniądze bo on do mnie z tekstem że przeciez kupon nie przepada i moge przyjechac innym razem a Ja do niego że przez nią jestem w czarnej dupie i co ja raz mam robić i że nie mam zamiaru wracac do tak nie konpetentej osoby. Więc dzień przed slubem zostałam bez wszystkich rzeczy ale jakoś odrazu wziełam sie za dzwonienie i błagałam babki żeby mnie poprzyjmowały więc tym sposobem ide na tipsy na 19.30 a po 21 dopiero na rzęsy ale mam nadzieje że potych przebojach bede zadowolona.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
MATKO!!!!!!
wspolczucia kochana............. ale zjeb** baba! ;/
oddal ci ten gosc pieniazki?
nawet jesli nie odda to bardzo duzo starcisz?
umowilas sie do sprawdzonych babek.....? bo jak cos dam ci namiary na jedna ktora mozzliwe ze cie przyjmie, pisz jak cos
mam nadzieje ze nic wiecej niemilego cie dzis nei sptoka. a jutro......... bedziesz pierwsza zonka z zniecierpliwionych 2012 ;D

Offline niecierpliwa

• bywalec
Ma mi niby wysalac na konto zobaczymy a w plecy poszlo 150zl a teraz to juz wzielam sprawdzone co kolezanki chodza juz chce jutrzejszy dzien zeby miec to wszystko juz za soba  :-\

Offline przyszlazona
  • uzależniony
mam nadzieję, że uda Ci się wszystko załatwić i ochłoniesz ze stresu, to okropne jak Cię potraktowali ! 3mam ogromnie kciuki, żeby Ci się udało ! i żeby oddali tę kasę !

czyli kolejna rzecz, w niektórych sprawach należy iść do sprawdzonych osób, bo ryzyko Cię kosztuje teraz niepotrzebnym stresem... a to gorsze niż strata kasy...ech

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Będzie dobrze zobaczysz :)

Nie denerwuj się bo już nie ma po co :)

Offline niecierpliwa

• bywalec
Dziewczynki dzisiaj jest Mój dzień doczekalam sie i będe szczesliwaą Panną Młodą :) Mam nadzieje ,ze zadnych niespodzianek jak wczoraj nie bede miała ale udało mi sie wszystko zrobić . Narazie stresu nie mam tylko banana na twarzy :D  Więc bądzcie ze mna dzisiaj myślami i spotkamy sie już w relacyjce :) Buziaki

Offline _patka_

• Chuck Norris
 :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Niecierpliwa!!!!  za kilka godzin powiecie sobie TAK ;D
już teraz życzę WAM samych tak pięknych dni jak ten dzisiejszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk: :brawo_2: :brawo_2: :D :D :D :D :D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
niecierpliwa jestem z Tobą całym sercem !!!!!

:skacza: :Zakochany: :serce: :ok: :brawo: :Serduszka: :hopsa: :brawo_2: :uscisk:

nie mogę doczekać się wrażeń !!!!

Offline mkarolinka

• Chuck Norris

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
Ojjeej, ja przegapiłam bo się zalkoholizowałam! ale to za Wasze zdrowie!! :*

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.