Autor Wątek: ,,Po prostu Kocham" do ślubu pozostało 6 miesiący - Odliczajcie ze Mną :)  (Przeczytany 15495 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
niecierpliwa  a mam takie pytanie....
a czemu akrat ta pisoenka? czy to slowa o tobie? czy poprostu wam sie podoba.. bo ona taka troche smutna ;p

Offline Pandi
  • maniak
sylwusia085 tylko jakbym chciala miec piosenki z płyty to nie placiłabym ponad 2500 zł za zespol, ktory na początku poinformowal mnie jakie piosenki ma, jakich nie graja, a co moga przygotowac na specjalne zyczenie, tylko odpowiednio wczesnie :) .. z plyty to mi dj moze puszczac cale wesele muzyke

nakrecam sie o pierdoly, ale piosenka na pierwszy taniec, to byl warunek czy podpiszemy umowe z danym zespolem dwa nam odpadły, bo chlopacy mowili, ze damskie piosenki srednio im wychodza - tylko meski repertuar maja  :o

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
ja dlatego się staram nie przejmować...

Ja co 5 minut zmieniam koncepcje i w końcu wyjdzie na to, że kolorystycznie nic do siebie nie będzie pasowało i już przestałam o tym myśleć, z resztą rodzina i przyjaciele przychodzą na wesele dla Pary Młodej, dla Nas, a nie dla wstążek czy baloników.
To nic nie jest ważne tak naprawdę, najważniejsza jest celebracja, połączenie rodzin, bycie razem i bawienie się :)

Ja mam na przykład umysł na poziomie motylka, bo nie pamiętam ani piosenek na pierwszy taniec, ani zaproszeń, ani kolorów z żadnego wesela na jakim byłam :) Pamiętam tylko Panie Młode, jakie był szczęśliwe i jakie poprzechodziły metamorfozy :)

Offline niecierpliwa

• bywalec
  • data ślubu: 21.04.2012
JA właśnie też na początku jak coś wybierałam to  byłam bardzo szczególowa latałam z kawałkami wstążeczek żeby przypadkiem odcień nie był inny. A teraz im bliżej ślubu to mam do tego inne podejście ,nie moge przeciez tak sie nakręcać bo zamiast wspaniałego dnia i cieszyć sie z kazdej chwili to będe latać po sali jak szeryf i płakać po kątach jak coś by było nie tak :) A ten dzień chcem zapamiętać jako coś cudownego nawet jak mi pryszcz wyskoczy na policzku :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ehh Pandi jestesmy w takim arzie bardzo  rozne..
dla mnie ogolna zabawa musi byc przy zepsole na zuywo itp ale piosenka na pierwszy taniec wydaje mi sie ze najpeikniejsza jest z plyty, oryginalna taka ktora NAM sie spodobala ;D eh.... nie gniewajcie sie dziewczyny ale na prawde czasem tu mozna dostac szalu i neizle sie nakrecic patrzca na te wszystkei szczegoly ktore trzeba zaplanowac ;D
a pozniej wychodzi zupelenie na odwrot... z tego co mowia mi znajomi juz po slubie takich bzdur jak np. kto wyjdzie najpierw z kosciola raczej nei da sie zaplanowac dokaldnie bo by swiadek musiala dac nagle sygnal ze wszyscy maja wychodzic ;D bez sensu ;]

dokladnie xanth tak jak napisalas.. te wszystkie bzdury to same nakrecamy ;] a ludzie  wpolowie nawet na to nei zwroca uwagi... moze na dzien dobry zwroca a pozniej jak sie zapytasz jak bylo to pwoiedza ze zespol fajny/gflupi, zarcia duzo/malo, mloda piekna lub wstretna i tyle ;]

o! niecierpliwa takie ma miec podejscie kazda z nas! i aj zaczynam powoli do tego dazyc... ;]

Offline Pandi
  • maniak
a wyobrazcie sobie ze od poczatku nie przywiazujemy wagi do szczegolow, to i tak skleci sie w jakas calosc.

ehh
sylwusia bylam na takim weselu w zeszłym roku ze mam nauczke po wsze czasy - parkiet byl prawie pusty, bo dj gral kiepskie kawalki, ludzie nie chcieli pic i tanczyc [zostalo sie 80% wodki] dopiero na poprawinach przy muzyce na zywo impreza sie rozkrecila - szok poprawiny lepsze od wesela.. muzyka to podstawa, a osoba, ktora ich zacheci do zabawy jeszcze wazniejsza.. dlatego mam takiego krecka na punkcie zespolu a dj-a

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ale Pandi ja tez jestem za zespolem zaden dj dla mnei nei wchodizl w rachube ;]
poprostu napisalas 1 posta takiego ze nie zagraja piosenki na pierwzy taniec to sie swiat zawali ;D a ja na to odpowiedzialam
kazda z nas moze meic swoje JA wiadomo ale nie przekreslam swojego zepsolu bo nei zagraja mi innej pisoenii niz chcialam na podziekwoanie dla rodzicow ;p

Offline niecierpliwa

• bywalec
Sylwiusia sama tak sie zastanawiam czemu to ta piosenka i czemu mi tak na niej zależy  nie powiem ,że zawsze miałam cukierkowe życie bo swoje jakieś traumy  nieudanych związków mam za sobą i słuchając ja z Sebkiem odrazu poczuliśmy że to musi buć ten utwór a aż tak smutne to to nie jest może poprostu jestem inna jakaś heh nie szablonowa ze mnie Panna Młoda ale cóż poradzić lubie taką muze :)

A jestem pewna że jak już będzie po ślubie to pewnie do was na pisze ,że niewarto tak sie wszystkim przejmować bo goscie właśnie wielu rzeczy nie zauważają heh no chyba ze mi sukienka pęknie to wtedy sie raczej spostrzegą :D  Bo zauważyłam podczytując nie które wątki ,że poprostu za serio to wszystko sie  bierze ciesze sie że  każdy sie wypowiada na dany temat , wspieramy sie ale nieraz zasiewa sie taka nutka niepewności czy sie nieraz dobrze coś wybrało bo inni to krytykują.

Offline niecierpliwa

• bywalec
 Witajcie :) niestety znowu zaniedbałam mój wątek i nic nie pisałam ale ostatni tydzień miałam tragiczny dość ,że święta to jeszcze  moja mama miała wypadek :( narobiła nam stresu.  Więc wesele  zeszło na drugi plan ale wraca już do zdrowia i mam nadzieje że szybko dojdzie do Siebie  więc czas pomyśleć o jeszcze małych drobiazgach. Dzisiaj zrobiłam sobie dzień taki dla siebie bo jutro mam wieczór Panieński to trzeba sie ogarnąć :) Z weselnych rzeczy to przeraża mnie tylko ta pogoda że zamarzne jak tak bedzie heh albo polece jeszcze futro kupić :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Super z tym panienskim jjutro!!! ;)
Co do wypadku mamy mega wspolczuje stresow przed sAmym slubem....zycze mamie szybkiego powrotu do zdrowia ;)
Jak sie czujesz tydz przed slubem??? :)
I gdzie sie bawicie w stargardzie czy szczecin?

Offline niecierpliwa

• bywalec
Tak to jest wypadki losowe chodzą po ludziach ale ważne ,że jest lepiej. a bawimy sie w Stargardzie bo na Szczecin to dla nas za duza wyprawa bo mam prawie same matki polki wśród znajomych :) ale i tak  będzie fajnie właśnie przeglądam ciuchy w co by sie ubrać ale nic mi sie niewidzi ;/

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
matko... za tydzień masz ślub ojeju... na pewno pogoda się poprawi - będzie git ! mam też nadzieję, że wszystko z mamą będzie dobrze, i że nic złego się już nie stanie, co do ubioru hmmm poprostu fajną sukienkę dopasowaną w wyrazistym kolorze i szpile  ;D na pewno masz coś sexy w szafie  ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
niecierpliwa i jak sie ubierasz????????? ;];]
ciekawa jestem jak sie na panienski powinno ubierac ;D

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
na panieński na pewno się ubiera tak żeby być sexy, podkreślić swoje atuty i żeby jednocześnie było wygodnie!! :)

Ja bym chciała już mój panienski :P

Offline niecierpliwa

• bywalec
A mam nadal problem niby wybrałam 2 sukienki ale są czarne jak większość moich ciuchów i tak pomyśałam że ubiore taką z marszczeniami po całości i dotego czerwone dodatki pasek i kolczyki nio i buty na obcasie oczywiście nie za wysokie bo  nie lubie takich butów. Niechcem być jakaś przerysowana jak lolitka bo na codzień ubieram sie raczej zwyczajnie i chcem czuć sie dobrze.  A Wy nie obejrzycie sie niewiadomo kiedy i bedziecie szaleć na swoich Panieńskich. Mam nadzieje,że jutro będe sie swietnie bawić :) Ale napewno tez bede sie martwić o PM żeby nic nie nawywijał :)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
nie nawywija hehe :) baw się i nie myśl o tym, a czarna sukienka z marszczeniami i czerwone dodatki wydają mi się świetne !

Offline niecierpliwa

• bywalec
Niby jestem o niego spokojna ale wolałabym go mieć na oku :)

Offline Pandi
  • maniak
Panienski ostatnia szansa byc sexy i nie czuc sie winna :d hehe - zartuje. Kazdy ma swoj styl i indywidualnie wybiera strój

Offline niecierpliwa

• bywalec
 Witajcie :) Po panieńskim czuje sie super niezle sie wybawiłam dziewczyny sie spisały i każdy sie fajnie bawił :)
heh promile tez do głowki troche uderzyły:) A ten tydzień to zaczeło sie latnie niby wszystko wczesniej mielismy ale i tak jest co robić. Wczoraj byliśmy ustalić menu , Pani zrobiła na mnie pozytywne wrażenie fajnie wszystko doradzała i  mam nadzieje że jedzenia nie zbraknie :) dzisiaj byłam dogadać wszystkie tez szczegóły w kwiaciarni mam nadzieje że wyjdzie ta wiązanka taka jaka chce :)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Niecierpliwa zostały TYLKO 4 dni  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

Offline niecierpliwa

• bywalec
Wiem Kochana troche mnie to przeraża ale oczywiście nie moge sie bardzo doczekać :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
jeeeeeeeeezuuuuu juz sie nie moge doczekac relacji ;D
zalozysz?

Offline niecierpliwa

• bywalec
chyba tak chociaż niewiem czy będe miała na to czas bo ten wątek też niestety zaniedbuje :/ ale napewno opisze jak było :)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
o matko, jak mało czasu ! dobrze, że wieczór panieński udany ! czekam na relację  ;D ;D ;D

Offline Pandi
  • maniak
3 dni :O .. ehh, nie do wiary za chwile zaczna sie relacje 20 12 - nie moge sie doczekać !!!
Dawaj fotki z panienskiego ;)

Offline niecierpliwa

• bywalec
Póżniej coś wstawie jak wybiore wmiare normalne :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
eee tasm dawaj te najbardzioej szalone ;D
pliiiis
i blagam zaloz relacje poprowadz nas przez ten dzien jako doswidaczona panna mloda ;D

Offline niecierpliwa

• bywalec
Na początku doradzam kto jescze nie ma ozdób na wódke to proponuje zawieszki :) dzisiaj pół dnia meczylismy sie z przyczepianiem naklejek koszmar jakiś ;/ już przez to , to nawet na tą wódke niechce patrzeć.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
hehe, ja mam zawieszki  ;D

ale na relację czekam bardzo niecierpliwie :)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
niecierpliwa, a tak sorry troszkę,że pytam ale masz ślub w Szczecinie ?