Autor Wątek: Po prostu Kocham- jak niecierpliwa została żoną :*  (Przeczytany 7710 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline niecierpliwa

• bywalec
  • data ślubu: 21.04.2012
 Witajcie Kochane :) nareszczie znalazłam troche czasu żeby podzielić sie z wami jak przebiegł mój wyjątkowy dzień... A tak pozatym to już jestem 14 dni mężatką i zaczynam tęsknić za przygotowaniami przedślubnymi :)
Więc o to moja historia....

Offline niecierpliwa

• bywalec
Odp: Po prostu Kocham- jak niecierpliwa została żoną :*
« Odpowiedź #1 dnia: 5 Maja 2012, 17:00 »
Więc tak od czwartku  mieliśmy niezłe bieganie jednak pozostaje wiele spraw na ostatnią chwile chociaż myślałam ,że jestesmy zorganizowani :) Pół dnia zajeło nam naklejanie nalepek na wódke , póżniej spotknie z księdzem i omówienie szczegółów. Wieczorem ostateczna przymiarka sukni i małe poprawki wykonane przez tatusia bo okazało sie że mam za szeroka suknie w biuściei troche za długą ale wybrnelismy z tego. Ale za to piętek był dla Mnie koszmarny już opowiadałam to na moim watku ale sie powtórze :) Jak kosmetyczke zrobiła mnie w balona byłam umówiona na 10 do szczecina stoje pod tym salonem dzwonie czy dobrze trafilam bo nikogo tam nie ma a odbiera jakis typ i mówi ze nie dzisiaj Pani Lucyna nie przyjmie i przepisała mnie na poniedziałek. Myslałam ,że oszaleje niewiedziałam czy mam płakać bo co ja  miałam zrobić na ostatnią chwile. Więc zaczełam obdzwaniac kolezanki i tak udało mi sie znalesć panie które mnie uratowały jak opowiedziałam im historie ,że jutro mam ślub :) i tak o 24 wróciłam dopiero do domu ale już byłam piekniejsza miałam zrobione sliczne rzęsy , paznokcie i stopki więc mogłam spokojnie iść spać i czekać na ten wymarzony dzień...

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #2 dnia: 5 Maja 2012, 19:10 »
Ooooo widzę,że jestem pierwsza  ;D

Na samym początku moje gratulacje i wszystkiego dobrego na nowej drodze  :)
Widzisz-tak przeważnie jest,że czas przed ślubem ciągnie się okropnie a gdy jest już po leci jak z bicza....a w dodatku tak jakoś tęskno...  :P

Niezłe miałaś przeżycia-ta Pani to co miała robić?Wszystko to co właśnie inne Ci zrobiły???Strasznie nieodpowiedzialna babka!!!mam nadzieję,że później miałaś już z górki  :)

Offline niecierpliwa

• bywalec
« Odpowiedź #3 dnia: 5 Maja 2012, 19:39 »
Dziekuje za życzenia :*  heh jesteś Patrycja pierwsza ale mam nadzieje że też nie będziesz ostatnią co będzie podczytywać :) Ta Pani mi miała robić właśnie tipsy  rzęsy i stopy więc zostałam na prawdziwym lodzie. Niestety jeszcze tacy ludzie sie trafiają co olewaja innych ;/

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4 dnia: 5 Maja 2012, 19:54 »
Okropne!Najważniejsze jednak,że udało Ci się szybko kogoś znaleźć...ja to chyba z tej paniki dałabym sobie spokój...  ;)

A jakąś podróż macie w planach?czy może już byliście na jakimś wypoczynku?

Offline Pandi
  • maniak
« Odpowiedź #5 dnia: 6 Maja 2012, 07:36 »
Pamietam z watku te kwestie - a jak dalej poszlo z przygotowaniami??  :) I samym ślubem ..

Offline martikapa
  • forumowicz
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #6 dnia: 6 Maja 2012, 09:21 »
Witam!
Również będę podczytywać:)
Faktycznie, kobieta nieźle Cię wystawiła. Stres był a jeszcze ona się do tego bardziej przyłożyła.....
Ważne, że wybrnęłaś jakoś z tej sytuacji.

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:)

Offline niecierpliwa

• bywalec
« Odpowiedź #7 dnia: 6 Maja 2012, 09:49 »
Już jesteśmy po podróży pojechaliśmy odrazu w środe po ślubie  byliśmy w Zakopanem i było cudnie i nie żałuje ,że nie wybraliśmy zagranicy bo u nas też jest pięknie i ważne ,że byliśmy tylko we dwoje takie gołąbeczki :D heh i może nie długo będe na innym wątku wypisywać ;) Ale zboczyłam z tematu ... :) Więc teraz wezme sie za opisanie soboty ....
« Ostatnia zmiana: 9 Maja 2012, 12:59 wysłana przez Maja »

Offline niecierpliwa

• bywalec
« Odpowiedź #8 dnia: 6 Maja 2012, 10:12 »
Zaczne od samego początku ... Budzik miałam nastawiony na godzine 8 ale wstałam oczywiście po 7 dziwnie spokojna zero stresu jak by to nie było jeszcze w ten dzień :) Więc na luzaka zjadłam sobie śniadanko , kawusia. Pózniej relaksująca kąpiel . Po godzinie 9 przyjechała moja świadkowa czyli też fryzjerka która nie spała od godziny 4 bo miała takiego stresa :) Zaczełyśmy więc coś kombinować na mojej głowie czyli najpierw tylko mi wyprostowała i stwierdziłyśmy ,że reszte mi zrobi jak wróce od kosmetyczki. Bo ja mam krótkie ale bardzo grube włosy i obawiałyśmy się że wszystko do 16-stej mi opadnie. Więc między czasie zrobiła fryzurke PM heh żeby też wyglądał jakoś odświętnie :)A ja na 10.40 poszłam sie pomalować. U Pani kosmetyczki było duże zamieszanie bo jakaś inna Panna Młoda przyszła z całą rodziną do fryzjera  żeby ją wspierali ( czyli mama i 3 siostry ;/ , fotograf i kamerzysta ) i szczerze mówiąc nie  urażając innych to już dla mnie była troche przesada bo wiem że każda z nas chce czuć sie wyjątkowo w ten dzień i skupić na sobie uwage ale uważam ,że są jakieś granice... Ale mniejsza z tym . Wracam do makijażu Pani mnie pomalowała dała lustro i na poczatku troche mnie przeraziło bo jakoś zupełnie inaczej wyglądałam czyli jak dla mnie było za mocno i pierwsze co zrobiłam jak wyszłam to odrazu wytarłam usta bo miałam tak mocno pomalowane na czerwono że wyglądałam lalkowo. Ale jak wróciłam do domu to każdemu sie podobało i ja już sie też przyzwyczaiłam.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #9 dnia: 7 Maja 2012, 10:18 »
I ja jestem  ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #10 dnia: 7 Maja 2012, 16:54 »
niecierpliwa ja tez dotarlam!
zajrzalam z ciekawosci w relacje czy moze zalozylas i patrz, jestes ;D bardzo sie ciesze ;)
i na poczatku Życze Wam duuuuużo miłośći, zero stresów i żebyś niebawem pisała na tym innym wątku hiihihihihi ;*;*;*

fotki fotki fotki ;D
beda???????????

Offline Sayno91

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21 czerwca 2014
« Odpowiedź #11 dnia: 7 Maja 2012, 20:03 »
Gratuluję z całego serca! :) Jejku...:( jak ja bym już chciała to przeżyć:( a tu jeszcze tyle czasu;(
"Więc, gdy któregoś ranka znowu obudziłam się sama, zrozumiałam, że z różnych powodów wszyscy w końcu odejdą, a muzyka zostanie.  Do końca życia. " E. G

Offline niecierpliwa

• bywalec
« Odpowiedź #12 dnia: 7 Maja 2012, 20:57 »
Dziękuje za życzenia :* A sayno twój czas też szybko zleci  My też zaczynałyśmy siedzieć na forum jak bylo tyle czasu do ślubu :)

Super ,że Sylwiusia dotarłaś hehe bo byłam zaniepokojona że nie  będziesz czytać moich wypocin :D
a ze zdjęcimi mały kłopot bo od fotografa jeszcze nie mam a od rodziny też nikt mi nie dał :( i tak czekam z niecierpliwością na fotki i kasete.Ale napewno wam powrzucam żebyście zobaczyły jaka pikna byłam :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #13 dnia: 7 Maja 2012, 21:11 »
kochana to zrobmy tak - teraz nam opisz a pozniej zrobisz rozszerzona fotorelacje ;D

Offline niecierpliwa

• bywalec
« Odpowiedź #14 dnia: 7 Maja 2012, 21:27 »
makijaż
[/URL]

[/URL]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #15 dnia: 7 Maja 2012, 21:49 »
juuuuuuuuuhuuuuu sa fotencje ;D
az spojrzalam na meila jak keidys mi wyslalas fotke w sukni ;p zeby porownac i...
uwazam ze makijaz mailas swietny ;p
nie byl ani mega mocny ani delikatny taki w sam raz ;D
na pewno wygladalas cudownie ;)

Offline niecierpliwa

• bywalec
« Odpowiedź #16 dnia: 8 Maja 2012, 07:30 »
Dziękuje Sylwiusia , jestem zadowolona bo bardzo długo sie trzymał. Moge śmiało polecić tą Panią jedna tylko taka negatywna sprawa ,że umawiała sie na 80zł jak sie zapisywałam a wzieła 100zł mało istotne bo byłam zadowolona ale raczej nie powinno tak być.

Offline Pandi
  • maniak
« Odpowiedź #17 dnia: 8 Maja 2012, 07:40 »
Ładny efekt końcowy i te usta mogłaś zostawic mocniejsze - nawet by sie komponowało  :) ..

Offline niecierpliwa

• bywalec
« Odpowiedź #18 dnia: 8 Maja 2012, 07:47 »
A teraz dokończe co dalej działo sie w ten dzień.... Po makijażu miałam chwilke dla siebie bo czekałam aż świadkowa przyjdzie od kosmetyczki i dokończy mi fryzure. Póżniej poszłam jeszcze z tatą ustroić kratke ,oczywiście musiałam przytym być żeby wszystko sama po upinać :)  przed 14-stą godziną złapałam lekkiego stresa bo zaczynałam sie ubierac i czekałam na kamerzyste. Przyjechał ponagrywał nas co mnie troche rozbawiło nie mogłam sie wtedy skupic i ciągle sie cieszyłam ciekawe jak to wyjdzie na płycie ;/ A już po tym to czas szybko leciał a ja ciągle byłam jakaś taka za spokojna aż każdy sie dziwił bo ja ogólnie jestem bardzo płaczącą osobą a w tedy nic mnie nie ruszało. Czułam sie szczęśliwa . o godzinie 15-stej przyszdł fotograf i panowie z orkiestry czekali na błogosławieństwo. Zaczeli na powitanie grać serdeczna Matke to moja mama oczywiście już sie napłakała :) 15. 20 przychodzi po mnie Mój NarzEczony który był lekko zestresowany a ja bylam mega szczęśliwa jak zobaczyłam on był taki cudny hehe tzn męski jakis taki bardziej. Poprosiliśmy rodziców o błogosławieństwo oczywiście ze stesu sie pomyliłam jak mówiłam. I tu też łezka mi sie zakręcił jak podeszli rodzice. Już po wszystkim wszycy razem wyszliśmy orkiestra pięknie grała a Ja dumnie szłam do auta heh co do tej pory nawet niewiem jak było wystrojone bo z tego wszystkiego  nie widziałam :D
Może i mogłam je zostawić  bo by  na fotkach dobrze wyglądały ale za bardzo sie w nich zle czułam, wolalam miec bardziej delikatne :)
« Ostatnia zmiana: 9 Maja 2012, 20:38 wysłana przez .:Anka:. »

Offline Sayno91

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21 czerwca 2014
« Odpowiedź #19 dnia: 8 Maja 2012, 09:03 »
Makijaż bardzo delikatny ale efektowny:) Ślicznie wyglądałaś :)
"Więc, gdy któregoś ranka znowu obudziłam się sama, zrozumiałam, że z różnych powodów wszyscy w końcu odejdą, a muzyka zostanie.  Do końca życia. " E. G

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #20 dnia: 8 Maja 2012, 14:23 »
A co by było gdybyś nie miała stówki przy sobie?Tak przecież się zdarza  ::)
Przypomnij jeśli możesz gdzie się malowałaś?  ;D Makijaż bardzo subtelny,delikatny ale bardzo ładny  :) ciekawa jestem fryzurki  ;D

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
« Odpowiedź #21 dnia: 8 Maja 2012, 15:57 »
I ja się przyłączam  ;D ;D ;D
Piękny makijaż gdzie robiłaś?  ;)

Przypomnij mi Ty miałaś presto? :)
Gabriela
Zofia

Offline niecierpliwa

• bywalec
« Odpowiedź #22 dnia: 8 Maja 2012, 18:58 »
Malowałam się w Olimpii ogólnie naprawde fajna Pani i już nie chodzi o te 20zł bo niby to nie duża różnica ale ja lubie od początku mieć jasną sytuacje. Tak ja miałam Presto i chlopaki sie spisali na medal do  nich zero zastrzeżeń hehe na drugie wesele też bym ich wzieła  :)

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
« Odpowiedź #23 dnia: 8 Maja 2012, 19:29 »
No właśnie ja też ich mam :P
a jak wenus? :)

Opowiadaj dalej  :skacza: :skacza: :skacza:
Gabriela
Zofia

Offline niecierpliwa

• bywalec
« Odpowiedź #24 dnia: 8 Maja 2012, 19:40 »
Sala też bez zastrzeżeń wszystko cudnie , ładny wystrój miałam na różówo ale było bardzo subletnie dostałam nawet świeczke na pamiątke :) Daja też prezencik dla młodych  bardzo sympatycznie. Jedzenie super, naprawde dużo było jak byś chciała to ci moge napisać menu jak nie masz wybranego. Ale Szefowa bardzo doradze. Tylko jedna taka uwaga więcej ciasta wez niz proponuja, no chyba że nie masz łasuchów. U mnie z 12 blach ciasta zostały tylko dwa kawałeczki a jak by było więcej to goście też by zjedli. Tort też poszedł w całości to oznacza ,że wszystko było pyszne :)

Offline Pandi
  • maniak
« Odpowiedź #25 dnia: 9 Maja 2012, 08:02 »
Tak z ciekawosci jaka ilosc ciasta w ogole zamowilas?

Offline niecierpliwa

• bywalec
« Odpowiedź #26 dnia: 9 Maja 2012, 08:05 »
na 120osób miałam 12 takich większych domowych blach.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
« Odpowiedź #27 dnia: 9 Maja 2012, 12:57 »
jestem i ja :) czekam na fotki niecierpliwie hehe :)

bardzo fajny subtelny makijaz, ale jakby z pazurem :)

Offline niecierpliwa

• bywalec
« Odpowiedź #28 dnia: 9 Maja 2012, 18:48 »
ciesze się,że do nas dołączyłaś :) wiem ,że jutro na pewno będzie płyta nie mogę się doczekać.heh a jak ktoś może czyta z was głos szczeciński  to tam jest nasza fotka z piątkowego wydania :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #29 dnia: 9 Maja 2012, 19:19 »
buuu ie czytam ;[;[
moze w necie bedzie, zaraz lukne ;p