Marbenia wrzuć fotki bukietu bo ja też chce mieć coś podobnego i zastanawiam się jaki będziesz miała kształt bukietu
vonka przepraszam, że z takim opóźnieniem ale nie mogłam znaleźć odpowiedniego zdjęcia. A niestety zdjęcia dokładnie takiego bukietu jak mój nie posiadam, gdyż widziałam tylko jego atrapę. Więc wkleję coś podobnego (mam nadzieję, że izabell26 nie pogniewa się, bo wykorzystam zdjęcie, które ona dodała). Mam nadzieję, że choć troszkę przybliży Ci kształt
W moim bukiecie w dół będą spuszczały sie trzy calle, nie będzie tych traw co na tym zdjęciu, a zamiast nich ma spuszczać sie niezbyt długi tiul w kolorze ecri (choć się nad tym zastanawiam, bo nie lubię gdy mi sie coś pląta między rękami). Bardziej nie umiem go opisać, bo sama już dobrze nie pamiętam jak wyglądał dokładnie.
Wiem tyle, że gdy miesiąc przed ślubem pojadę do pani kwiaciarki to zabiorę swoją sis - ona ma bardzo dobry gust dekoracyjno-artystyczny

Bardzo lubię gdy mi doradza i z reguły utwierdza w moich wyborach. Nie wyobrażam sobie, gdyby i w tej kwestii nie było podobnie

Wiec nie zdziwię sie gdyby ostateczna wizja bukietu sie zmieniła.