Dzieki Anulka
Nie pisalam nic przez te kilka dni bo tak jak myslalam zaczelo sie zalatwianie zaleglych i biezacych spraw. Pierwsze co zrobilam jak tylko sie przywitalam z rodzina po wejsciu do domu, to sprawdzilam jak wygladaja nasze obraczki. I tutaj pierwszy zonk. Nasze obraczki sa 2 kolorowe zolte zloto jest matowe, a biale gladkie. Po ich dokladnym przegladzie stwierdzilam, ze to biale zloto jest zbyt zolte i, ze obraczka mojego przyszlego jest porysowana na macie. Wsiadlam odrazu w samochod i pojechalam zlozyc reklamacje. Sprzedawca przyjal obraczke Przemka do poprawki, a co dokoloru to stwierdzil, ze te obraczki, ktore ma na ekspozycji nie sa wykonane z prawdziwego zlota i dlatego kolory sie roznia od tych, ktore otrzymalam. Pozniej porownalam moja obraczke z obraczka kolezanki i na szczescie okazalo sie, ze kolory sa ok, uffff.
Nastepna rzecza ktora zrobilam, to wybralam sie do dentysty na wybielanie zabkow

Juz po pierwszym razie bylo widac efekt

Dzisiaj powtorzylam sesje

i za tydzien znow mam zamiar to zrobic
Bylam dzisiaj na przymiarce sukni. Poszlo calkiem szybko. Buty okazaly sie ok, sa w sam raz. W sukni musza mi tylko zwezyc gorset, wstawic poduszeczki przy staniku (Bozia nie dala mi biustu Pameli

), musza zwezyc mi rekawiczki i bedzie ok.
Jutro wybieram sie do kosmetyczki, odbieram z poprawki obraczke przyszlego, a wieczorem ide z dziewczynami do pubu.
Wkleilabym kilka fotek, ale niestety zapomnialam zabrac kabla do aparatu (wiem

sierota ze mnie)
Narazie to by bylo na tyle, aha umowilam sie w czwartek za tydzien na probna fryzure i makijaz i na 1 wrzesnia na Tipsy

, a w poniedzialek jade do Mysliborza i idziemy do ksiedza i do usc dopiac wszystko na ostatni guzik.
A teraz jade na kebaba

w dublinie takich jak tutaj nie ma