Kochanie, nie było mnie, a tu takie smutne wieści

... W każdym razie, jako pedagożka, a wkrótce psychopedagożka dodatkowo

czuję się w obowiązku podnieść Cię na duchu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przede wszystkim jesteś baaaardzo młodziutka i wspaniałe, piekne życie przed Tobą, z cudownym mężczyzną, mężęm i przyszłym ojcem Waszych cudkowych, zdrowych dzieci!!!!!!!!!!!!
Te przeciwności, niektóre drobne, jak przeprowadzka, czy wpadki z egzaminami, albo odejście chłopka są niczym w perspektywie całego życia, bo po kilku dniach, tygodniach, czy max miesiącach już w ogóle się o nich nie pamięta, ale niestety zycie takie jest, ze czasami się pojawiają, ale i życie jest też takie, że pojawia się mnóstwo radości, tych mniejszych i tych większych, dużo szczęscia i miłości, a najważniejsze w życiu, to umieć cieszyć się wszytskim, nawet tymi drobiazgami, jak np wpsólnie obejrzany film przy dobrym winku i jedzonku, lub jakis .... pasjonujący meczyk, który oczywiscie zakończy sie pomyślnie

W życiu też tak bywa, ze zdarzają się wieksze przeciwności jak rozwód Rodziców, ale uwierz mi z czasem rany się zabliźnią i nie będą tak boleć, również twoich Rodziców, zresztą z tego co przeczytałam, Mama już powoli uklada sobie życie.
W kryzysowych momentach, przypomnij sobie swoje naprawdę cieżkie chwile, które już nie bolą, a bolały bardzo i pomysl sobie, ze te też za jkaiś czas będą juz tylko wspomnieniem, albo i nawet nie, bo to drobiazgi, a wszystko co najlepsze przed Tobą. pamiętaj, co nas nie zabije to wzmocni i tego się trzymaj

!!!!!!!!!!!
Powiem Ci, ze ja w życiu też przeszłam dużo cierpienia, a teraz jestem najszczęśliszą osobą na świecie i to na "stare lata", a czuję się wciąż jak dwudziestokilulatka

, wszystko nam się uklada. mam wspaniałego cudownego mężą, zamierzamy mieć dzidziusia, choć jeszcze niewiele ponad rok temu, żadne z nas się nie znało i nie śmiało marzyć o dziecku, tylko myslało, ze samo dożyje swoich dni

. A tu proszę , taka niesamowita przemiana, jeszcze i Tobiew zaświeci słoneczko, zapewniamCię, poza tym nier jesteś sama, masz kogoś kto Cię kocha i kogo Ty kochasz, a to bardzo wiele, bo nie pozwala na bycie nieszczęśliwym!!!!!!!!!!!
główka do góry i powodzenia, wszystko będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!