Dopiero teraz trafiam na ten wątek...nie wiem dlaczego wcześniej mi się nie wyświetlał...
Widzę, ze planujecie przenieśc ślub na wrzesień.. zaraz na ten temat... ale trochę mnie zdziwiło to, co pisałaś o Mariuszu..że ma wyznaczony prawdopodobny termin obrony... ja się o swoim dowiedziałam w czwartek.. w ten czwartek co był,a do obrony tylko 3 tygodnie

(o ile napiszę prackę)
a co do ślubu..
nie martw się Słońce, będzie dobrze

Wrzesień to piękny miesiąc na ślub.. wiem co mówię, bo sama we wrześniu ślub brałam... jest wiele walorów
-lepszy wybór najważniejszych rzeczy (sala, kamera, zespół itp)
-nie jest za gorąco, tak w sam raz
-mało kto będzie wtedy na wakacjach (oczywiście mam na myśli gości)
- przede wszystkim jednak możecie spokojnie się skupić na sesji, pozdawać wszelkie egzamiony itp i masz jeszcze ponad 2 miesiące wolnego na dogranie wszystkiego
Także głowa do góry, termin na prawdę odpowiedni.. podejdziesz do ślubu na spokojnie, a nie że z jednej strony będziesz myślała o szkole, egzaminach,zaliczeniach, ocenach, a z drugiej i ślubie, sukni, przysiędzie itp..
Także spokojnie
a co do wyjazu... ja Was wszystkie podziwiam, te które wyjeżdzają.. ostatnio moje kolezanki tez były na wakacje w Stanach czy w Anglii (co do podatków to płaciły, czekają na zwrot), teraz wiele z Was wyjeżdza.. ja bym się nie odważyła..
Ale Ty jestes bystra dziewczyna, odważna DASZ SOBIE RADĘ
a w razie co, to będę trzymała kciuki