Autor Wątek: Moje odliczanie do wylotu...  (Przeczytany 10693 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
Moje odliczanie do wylotu...
« Odpowiedź #30 dnia: 30 Maja 2006, 11:11 »
Anielka, No pewnie!!

29 Dni do wyjazdu...do 29 czerwca...Masakra...Czarno widzę to wszystko :|
Miałabym prośbę dziubasek, Lea, Anielka, mogłybyście mi podać Wasze adresy na priv..Te zwykłe, nie mailowe :)

Ogólnie to nic  mi się nie chce, tylko  :cry:
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #31 dnia: 30 Maja 2006, 17:31 »
Cytat: "lady_yes"
Ogólnie to nic mi się nie chce, tylko Crying or Very sad

:glaszcze:    :glaszcze:    :glaszcze:    :uscisk:    :uscisk:    :uscisk:    :uscisk:  
Nie płacz Olu..Widzisz ja swojego Rysia nie widzę prawie od 2 m-cy, a tu jeszcze miesiąc rozłąki został :(:(, ale daję radę...Jak zajęłam się pracą to czas szybko zaczął lecieć.

Ty też z tego co pamiętam musisz rozstać się  na 3 m-ce :(:(, ale może Mario do Ciebie przyjedzie???
Ja nie widzę się z Rysiem, a za 2 m-ce ŚLUB!!!! Czyli on wróci miesiąc przed ślubem...,ale daję radę. Choć nie powiem- bywają ciężkie dni.....

Oleńko na pewno będzie git :D:D:D:D
Ale przed Twoim wyjazdem to chyba jeszcze jakieś  :pijaki:    :pijaki:    :pijaki:   zaliczymy????
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #32 dnia: 30 Maja 2006, 17:38 »
Oleńko!
Nie martw się (chociaż wiem, że to się łatwo mówi) - pomyśl, że jak wrócisz to będzie ślub, wesele i ...wspólne życie we dwoje  :serce:

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #33 dnia: 30 Maja 2006, 19:21 »
Lea,  :lol:  A jak myślisz  :?:  :mrgreen:

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #34 dnia: 30 Maja 2006, 19:29 »
A jak myślisz

No i wszystko jasne :D:D:D:D:D
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #35 dnia: 1 Czerwca 2006, 23:54 »
asia, dzięki...

Dzisiaj Dzień Dziecka...Niecałkiem udany, okazało się, że mój starosta to imbecyl..I dzięki Niemu mam 3 koła w 2 dni-wszystkie zaliczeniowe oczywiście :|  :Kill:    :ckm:   Zwiariuję z tęsknoty :( Będę musiała pracować na 3 etaty, żeby nie myśleć  :mrgreen:

Pocieszam się, że zaklepana sala, zespół, kamerzysta&foto... Za salę idziemy w przyszłym tygodniu zaliczkę wpłacić i spokojnie sobie wyjeżdżam :?
Smutne to moje odliczanie, jak na ścięcie bym jechała-tak się czuję

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #36 dnia: 2 Czerwca 2006, 08:11 »
Olu... z własnego doświadczenia wiem, że czas Ci tak błyskawicznie zleci, że nawet się nie obejrzysz. Jak będzie Ci ciężko, zamknij oczka i powiedz sobie, że czas leci błyskawicznie i to się niedługo skończy.... mi to zawsze pomaga. Wystarczy, że sobie przypomne pierwsze nasze spotkanie z Tomkiem, pamiętam jakby to było wczoraj...a już minęło 5 lat odkąd się znamy!!!!! 3 miesiące to kosmicznie szybko- wierz mi :D Bedę 3mała kciuki, żeby wszystko było ok :ok:  Adres wysyłam na priv  :mrgreen:

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #37 dnia: 2 Czerwca 2006, 08:46 »
Olu cóż mogę powiedzieć.... wiem, że czegokolwiek bym teraz nie napisała, to będzie mniej więcej tak "łatwo powiedzieć..." no, ale takie jest życie - czasem trzeba się poświęcić. A na pociechę możesz pomyśleć że ten "gorzki korzeń" rozłąki wyda niezwykle słodkie owoce Waszego ślubu i wesela oraz wspaniałych wspomień z tym związanych, które zostaną Wam na resztę życia. Więc musisz teraz zacisnąć zęby i pokazać, że silna z Ciebie kobietka i dasz sobie radę z rozłąką i tęsknotą.
Ola dasz radę  :glaszcze:

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #38 dnia: 2 Czerwca 2006, 10:52 »
dziubasek, Anielka,  kochane jesteście dziewczyny   :Daje_kwiatka:

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #39 dnia: 2 Czerwca 2006, 11:05 »
Równiutko ROK do ślubu :D

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #40 dnia: 2 Czerwca 2006, 12:26 »
dziubasek, Anielka,  kochane jesteście dziewczyny   :Daje_kwiatka:

:brawo:  hehe a pewnie, że Kochane :wink:

Ola a ten rok zleci jak z bata trzasnął, aby do powrotu jesienią, a potem zobaczysz jak będzie czas leciał. Nim się obejrzysz żonką będziesz :jupi:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #41 dnia: 2 Czerwca 2006, 13:12 »
Oleńko, gratuluję roczku!!!!!!!!!! Zobaczysz jak to szybciutko zleci!!!!!!!! Ja mojego męża poznałam trochę ponad rok i tak to szybko zleciało, że hej!!!!!!!!!! A też jak poznałam Michała, to pracował za granicą, po pewnym czasseie przyjechałam do Nego na miesiąc, poźniej miesiąc w szczecoinie i znowu na miesiąc do Michała. Było trudno, non stpo na gg, maile itp, kiedy bylismy osobno, ale ja miałam tyle spraw w szczecinie w ciągu dnia, ze spokojnie wytrzymywałam do wieczorka do gg i wtedy kilka godzin na gg ;) W końcu moj kochany mąż zostawił "karierę zagramanicą" i znalazł sobie pracę w Polsce, żebyśmy bylio razem, przyjechałam i szybko ustaliliśmy datę slubu i po poł roku się pobralismy. Teraz jesteśmy już razem na dobre i na złe, choć niestety wzystko wskazuje na to, że "kariera zagramnicą" jest mojemu Michałowi pisana. Mi to średnio wsmak, bo ja tam raczej pracy nie znajdę, ale za te pieniądze może i warto?

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #42 dnia: 2 Czerwca 2006, 13:26 »
gosia_kwiecień, dziękuję za pocieszanie :)

OD teraz do wylotu nie mam na nic czasu, no ewentualnie po egzaminie ostatnim, który mam nadzieję zdać 26.07 :) To będę miała czas, na wybieranie ciuchów i pakowanie. Mam nadzieję, że bagaż mi nie zniknie  :shock:  gdzieś w samolocie..a lecę Ryanairem.

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #43 dnia: 2 Czerwca 2006, 13:28 »
Ma któraś z Was jakieś doświadczenia z tą linią lotniczą? Wolałąbym pozytywne opinie  :mrgreen:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #44 dnia: 2 Czerwca 2006, 13:35 »
podobno to niezłe linie, pamiętam, ze mój Mąż mówił, ze są na poziomie wizzair a mój Michał latał chyba wszystkim, prócz rzęchów podejrzanych oczywiscie ;) ;) mam na mysli cywilizowane linie. A co do bagazu to się nie martw na zapas, nic złego Cię nie spotka, a poza tym to nawet takim "exlusivom" jak bitish airlines czy lufthansa się zdarzają takie pomyłki. Jedynie to chyba w zjednoczonych emiratach takie niespodzianki się nie zdarzają, ale tam to już zupełnie inny swiat i bajka ;) Może jak zarobisz full kasy, to Ci starczy i na wesele i na podróż poslubną "emiratami" na Malediwy np :) :) :) Czego Ci zyczę z całego serca!!!!!!!!!!!!!!!! :serce:  :serce:

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
« Odpowiedź #45 dnia: 2 Czerwca 2006, 15:10 »
:mrgreen:  tez lece ta sama linia co Ty z Berlina... :) Na jakies lotnisko east midlands bylo tanio i kupilismy bilety (lece razem z moim B.) jeszcze nie mamy pracy... jakies póki co tylko nie pewne oferty.. mam nadzieje ze niebawem jakies poważne dostaniemy... a połowe kasy mamy zamiar tez przeznaczyc na weselicho :D mam nadzieje ze sie wszystko ułoży i Tobie z tym samolotem oraz co by szybko pobyt zleciał... :) i nam ...

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #46 dnia: 2 Czerwca 2006, 15:17 »
a lecę Ryanairem. Ma któraś z Was jakieś doświadczenia z tą linią lotniczą? Wolałąbym pozytywne opinie

Ja leciałam Ryanairem z Wrocławia do Dublina i nie mam nic do zarzucenia :) Z bagażem wszystko w porządeczku było. Jedyne co trochę na minus, to mało miejsca w samolocie na nogi :lol: szczególnie dla wyższych ludzi. Ale spokojnie da sie wytrzymać :)

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #47 dnia: 2 Czerwca 2006, 15:24 »
Cytat: "Ecia"
mało miejsca w samolocie na nogi Laughing szczególnie dla wyższych ludzi. Ale spokojnie da sie wytrzymać Smile

Ecia, ja do najwyższych nie należę :D Uff..

szajo, już polecieliście, czy lecicie dopiero? Jeśli tak, to kiedy? Ja mojego Mariusza mam zamiar tam ścignąć :) Ciekawe, później najwyżej w pół roku napisze pracę magisterską  :mrgreen:

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #48 dnia: 2 Czerwca 2006, 17:11 »
lady_yes, ja leciałam z Rayanair i było ok-dolecieliśmy cali i zdrowi :D niestety mają małe limity kilogramowe bagażu...wiec pilnuj się i waż się przed wyjazdem :D Żeby na lotnisku nie było niespodzianki i duuuuużej dopłaty ;)

Offline donia

• entuzjasta
« Odpowiedź #49 dnia: 2 Czerwca 2006, 17:24 »
Ma któraś z Was jakieś doświadczenia z tą linią lotniczą? Wolałąbym pozytywne opinie

ja latałam z nimi kilka razy i zawsze spoko...

Cytat: "szajo"
Na jakies lotnisko east midlands

to "jakieś" :wink:  :wink:  :wink:  lotnisko jest kilkanaście mil od Nottingham, byłam tam kiedyśodebrać Pierona, lotnisko jest maleńkie jak dworzec autobusowy  :D
Proszę jakiegoś aniołka w niebie, daj mi skrzydełka, ja chcę do Ciebie

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #50 dnia: 3 Czerwca 2006, 16:37 »
Zostało: 26 days, 7 hours, 13 minutes and 29 seconds until czwartek 29 czerwiec :(

Coraz bliżej...Dzisiaj mam dobry humorek :) Zaczęłam chyba wierzyć, że coś w końcu może mi się udać. Mam nadzieję, że mimo wszystko Mariusz do mnie dojedzie :D Z drugiej strony, jak wróce będzie czekała na mnie praca, bo już wstępnie rozmawiałam na ten temat. Patrzę na to z dystansem, ale i tak sie cieszę...

Nie ma innej możliwości-DAMY RADĘ oboje :mrgreen:

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #51 dnia: 3 Czerwca 2006, 17:02 »
Nie ma innej możliwości-DAMY RADĘ oboje

I to jest najlepsze podejście - no pewnie, że dacie radę :D Będę trzymać kciuki, żeby się wszystko udało jak najlepiej i żeby Mariusz do Ciebie dojechał. Grunt to być dobrej myśli.

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #52 dnia: 3 Czerwca 2006, 19:02 »
bardzo dobre podejście, razem dacie radę wszystkim przeciwnościom!!!!!!!!!!!!

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
« Odpowiedź #53 dnia: 3 Czerwca 2006, 23:30 »
:) lecimy razem 1 lipca (mam nadzieje bo jeszcze nie mamy nic nagranego) jakos kolo 22.00 z Berlina.... zeby sesja sie udala :) bo na wrzesień nie mam zamiaru wracać :D

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #54 dnia: 4 Czerwca 2006, 00:34 »
Cytat: "szajo"
lecimy razem 1 lipca (mam nadzieje bo jeszcze nie mamy nic nagranego) jakos kolo 22.00 z Berlina.... zeby sesja sie udala Smile bo na wrzesień nie mam zamiaru wracać Very Happy

Dwa dni po mnie :| Szkoda, spotkalibyśmy się na lotnisku...Ja też nie chcę wracać na wrzesień :mrgreen:

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #55 dnia: 7 Czerwca 2006, 23:20 »
Jejuś, 22 dni do wylotu..Nie wiem czy kto to nawet czyta, ale co tam...

Dziś moja siostra skończyła 18 lat, nie powiem co ode mnie dostała-bo nie mam kasy i trochę biedny był ten prezent...Mimo wszystko-dość zboczuszkowaty :twisted:

Jak na razie oblewam wszystkie koła...Jak mnie wywalą ze studiów to się chyba załamię, dodatkowo nie zapłaciliśmy zaliczki za salę :| Mimo iż Pan powiedział, że przetrzyma Nam salę do października - to jakoś czarno to widzę..

Dodatkowo Mariusz będzie się bronił pod koniec next semestru letniego, a jego promotor chce im je zrobić na początku CZERWCA!! :(

Do dupy to wszystko-chyba przeniesiemy termin, żeby mogł się spokojnie zająć pracą magisterką. Nie chcę, żeby to kolidowało, bo pracę ma naprawdę ciekawą.Nic tylko usiąść i płakać :cry:   :cry:

Prawdopodobnie będzie jednak wrzesień, z drugiej strony patrząc ma to swoje zalety:
 :arrow: od razu po poprawinach polecielibyśmy w poślubną po niższych kosztach(wiadomo wrzesień to nie lipiec)
 :arrow: Maniuś już będzie po obronie, może będzie miał pracę...
 :arrow: byłaby szansa, żeby wyjechać w przyszłym roku na zarobek(czerwiec-sierpień albo lipiec) i dowieźć pieniążki
 :arrow: pogoda to akurat może być dziwna

Cóż, nawet jeśli nikt tego nie czyta jakoś lżej jest mi, kiedy sie "wygadam" a w zasadzie wypiszę :cry:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #56 dnia: 7 Czerwca 2006, 23:38 »
Lady_yes nie przejmuj się...główka do góry. :)
A pomyłs z przeniesieniem ślubu wydaje mi się sensowny...tym bardziej, że to tylko 3 miesiące później. Zobaczysz jak to szybko zleci.
Główka do góry! :D

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline krollewna
  • forumowicz
« Odpowiedź #57 dnia: 7 Czerwca 2006, 23:42 »
No kochana, to mamy wspolne odliczanie, tylko Ty do Londynu a ja z Londynu do Polski-na wlasny slub :) Nie rozumiem co chcesz przeniesc na wrzesien? Wyjazd? Czy slub?? Bo jesli masz zalatwiona prace, to raczej nie warto rezygnowac, bo taka okazja moze sie nie powtorzyc, a moze byc pozniej tylko gorzej. Na moj wyjazd wyjazd tez mialy wplyw studia-dostalam sie do promotora, ktorego niecierpialam, no i nie zaluje. No a jak przyjedziesz pozniej, to mnie juz nie bedzie a przeciez jak juz bedziesz tuz tuz, to sie musimy spotkac! Pozazdroscilam Szczeciniankom tego ich spotknia i tez chce tak "na Zywo" obgadac sprawy slubne. Jak bedziesz w UK to zapraszam do mnie!
Cóż, nawet jeśli nikt tego nie czyta jakoś lżej jest mi, kiedy sie "wygadam" a w zasadzie wypiszę

oczywiscie, ze "ktos" to czyta!
Jestem najszczęśliwszą żonką na świecie!!!

Offline krollewna
  • forumowicz
« Odpowiedź #58 dnia: 7 Czerwca 2006, 23:45 »
No tak Marta mi uswiadomila, ze chodzi o przeniesienie terminu slubu  :glupek:   O ja glupia. Czyli na odwiedziny moge liczyc ? :)
Jestem najszczęśliwszą żonką na świecie!!!

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #59 dnia: 8 Czerwca 2006, 00:23 »
krollewna, no pewnie... Donia i Ty :D Heheh, zamiast pracować będę się po UK rozbijała :)  Dzięki dziewczyny za słowa otuchy Ważne to dla mnie :Wzruszony:  

Krollewno, ja już jestem po dziekance, bo rozwód moich rodziców, wyprowadzka z domu, zostawienie przez faceta, który był dla mnie ważny...NA RAZ to było dla mnie za dużo. Po prostu załamka.

Jestem bliska załamania..W ogóle objawy depresji to już chleb codzienny...Jestem na skraju:| Ale nie będę Wam marudziła.