oi znalazlam chwilke czasu.
Zimno wam napweno nie ebdzie!! ja jestem zmarzluch a nic a nic nie czulam zimna. Przy zyczeniach tata dawal mi kurteczke a ja na niego dziwnie popaczylam i jej nie wzielam bo mi bylo goraco. Bolerko czy szal sa wystarczajace!! Moja kuzynka slubowala 14 pazdz i miala tylko szal
o takie mialam bolerko

U mnie bylo podobno bardzo zimno ale na szczescie deszczu nie bylo
Co do zabaw to ja mialam ich sporo naszykowane ale goscie sie tak fajnie bawili ze nie bylo kiedy ich wepchnac:)
Orkiestra zrobila (tak jak wczesniej wspominalam) zabawe zapoznanie gosci, przysiega weselna, cyrk, krzeselka z fantami, tanczymy labada oczepiny, przysiega nowej mlodej opray...
Rodzicom zamiast kwiatow dalismy kosze z slodyczami i naprawde sie sprawdzilo:)
moim zdaniem to wszytko zalezy od gosci jakie sie ma..Nasi byloi naprawde nastawieni na zabawe

Co do piosenek to mysmy zazyczyli sobie typowo weselne i to byl szczal w dziesiatke.Jakby kogos interesowaly tytuly to moge wypisac.. Kamerzysta do oczepin 7 kaset zuzyl i sie dziwil bo to mu sie pierwszy raz zdarzylo..Orkiestra tez nie spotkala tak fajnie bawiacych sie ludzi;) Malo kto siedzial przy stole
Co do jedzenia to mysmy nic nie zmieniali w menu tylko dodali jaka w sosie tatarskim i udziec z swiniaka ktory tez byl szczalemw dziesiatke. Mielismy etz duzo kolorowych alkocholi i tez sie gosciom poodobalo i szybko znikalo..