Jakoś leci powoli

ja już po przymiarce suknii. Wybrałam sobie model Cosmobella 7061, pisałam o tym w wątku w dziale "Moda". Podczas przymiarki było wiele śmiechu i przebiegła w bardzo miłej atmosferze. Panie uszyły mi suknię z satyny, a rękawy z bardzo zwiewnego materiału. Ładne ozdóbki doszyły pod biustem i na rękawkach. Do tego welon do pasa

Odbiór w połowie wrzesnia i wtedy dopiero zobacze wykończoną całość. Chciałabym już ją mieć

Kupiliśmy wczoraj zaproszenia, jak znajde czas, to je zeskanuję

Lista gości ciągle się zmienia, dochodzą coraz to nowe osoby, inne skreślamy, kto wie, kto jeszcze dojdzie , ufff...ciężko się zdecydowac ostatecznie, mamy wiele dylematów.
W przyszłym tygodniu wybierzemy się do mojego proboszcza zacząć załatwiać sprawy formalne. I tak już z tym zwlekaliśmy, ale teraz musimy się już spreżyć

Poradnie przedslubną kończymy w połowie sierpnia. Dowiedziałam sie niedawno, że zanim dostaniemy papierki, że ja ukończyliśmy, będziemy musieli zapłacić oboje 50 zł...a na początku zapłaciliśmy jeszcze 12 zł za materiały "propagandowe" (wszystko o NPR). Strasznie mi się to nie podoba, tyle mamy innych wydatków i jeszcze to. Mój narzeczony uważa te nauki za wielką głupotę i zaczynam się z nim zgadzać, nic się tam nie dowiedziałam nowego, a jeszcze płacić musze.
Tyle na razie, musze uciekać, bo za chwilę przyjeżdża przyjaciółka i jedziemy do Zakopca! Pa