Autor Wątek: Po 11 latach i ciężkich bitwach ponownie zostanę mamusią -ania24polska  (Przeczytany 63892 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
śliczne zdjęcia
opowiedz co to za noc bo pierwszy raz spotykam się z czymś takim  8)

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
  • data ślubu: beż ślubu najlepiej :)
Odp: Po 11 latach i ciężkich bitwach ponownie zostanę mamusią -ania24polska
« Odpowiedź #181 dnia: 1 Kwietnia 2012, 14:03 »
Adianko dzieciaki mają pizza ,gry sportowe,filmy do 2 w nocy ,przebieranki i inne zabawy a rano sniadanko i do domu :)
Gabiś  ja mam nadzieję ze jak mały urośnie korale się przemieszcza  z tej szyi
pozdrawiam

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #182 dnia: 4 Kwietnia 2012, 20:18 »
fajna taka forma zabawy pierwszy raz coś takiego słyszę.

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #183 dnia: 7 Kwietnia 2012, 11:08 »
Dziewczyny wesołych świąt dużo miłości ciepła w gronie rodzinnym mokrego dyngusu i wiele kolorowych pisanek :)
trzymajcie sie ciepło

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #184 dnia: 10 Kwietnia 2012, 11:42 »

i tak sobie rosnę :)

Offline kurczaczek83

• Chuck Norris
  • Igorek ur. 24.01.2014
  • data ślubu: 24.12.04
« Odpowiedź #185 dnia: 10 Kwietnia 2012, 14:07 »
Aniu wygladasz prześlicznie!!!!!

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #186 dnia: 15 Kwietnia 2012, 18:22 »
dziękuje Ci kurczaczku :) też się sobie podobam tyle czasu temu przeżywałam ten stan Przez 5 miesięcy przytyłam 5 kg i rosnie mi sam brzuszek i cycki :) hehe no i apetytów większych niż normalnie nie mam :) cukrzyca póki co mnie omija
pozdrawiam Was
ja czekam już na powrót mojego ukochanego z Francji  jeszcze miesiąc  ciężko już mi tak samej

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #187 dnia: 21 Kwietnia 2012, 15:40 »
Dziewczyny od dluzszego czasu zapieprzam jak dziki reks w tej mojej pracy w sobotę 28 .04 robię ostatni turniej z moimi siatkarkami i miało być spokojnie ale niestety impreza bedzie  głośna i huczna  normalnie już mam dość tych przygotowań.Postanowiłam,że po powrocie mojego mężczyzny idę na zwolnienie ... niestety jestem juz zmęczona a pracę mam taką,że nie da się nic nie robić ciągle coś i ciagle ktoś coś chce ode mnie.Dobrze,że moje kolezanki o mnie dbają w pracy są naprawdę kochane.Juz nie mogę się doczekać powrotu mojego Krystiana i pobycia razem z nasyzm synkiem w brzuszku .Szymek juz  tez się doczekac nie moze bo juz w pilke się umowili ,żeby pograc wiec teraz czekamy z utesknieniem.a do brzuszka mówię Leoś i chyba tak zostanie :) pozdrawiam Was buziaki

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
nie odwiedzacie mnie już ale sama sobie popiszę :) brzuszek już rośnie wszyscy się smieją ,że arbuza połknęłam w całości :)

pozdrawiam wszystkich co czasem zaglądają :)
jeszcze 2 tygodnie i w koncu upragniony powrót  partnera potem zwolnienie i relaks nad morzem a potem śmigam do Anglii a stamtąd na Euro :) no i na końcówkę ciązy osiadam  w domku i czekam z utęsknieniem na mojego synka Leosia :)

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
a zapomniałam o moich medalistkach kochanych siatkarkach z którymi właśnie kolejnym sukcesem zakończyłam pracę :) jestem z nich dumna strasznie tak jak pan Dyrektor na zdjęciu również :)

Offline *Ewcia*
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 24.05.2008
Fajnie wyglądasz :)

Mąż zaakceptował imię dla synka? ;)

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
dzięki
myślę,że przyzwyczaił się już bo już go na tym łapie ,że sam mówi o synku Leoś a najlepiej mu pasuje Leo :)

Offline *Ewcia*
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 24.05.2008
To fajnie :)

Offline wiolaf

• forumowicz
  • data ślubu: 3.07.2010
i ja pamiętam twoje przygotowania do ślubu.... szkoda, że wszystko tak sie potoczylo ale najważniejsze, że w końcu jesteś szczęśliwa.
jaki śliczny brzusio  ;) ;) imię fajne, znam jednego Leona ;D ;D ;D
i świetne zdjęcia usg...... ja na swoich nic nie widzę i w usg też nie wierzę hehe lekarz cały czas mówił, że dziewczynka  a jak urodziłam to okazało się, że chłopczyk... ::) ::) ::)

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
Witaj wiolaf no mówi się trudno życie płynie i niewarto oglądać się za siebie  teraz jestem szczęsliwa i to bez ślubi widocznie ta instytucja nie jest dla mnie :)
a u mnie synuś na milion procent  i to mam też na fotografii z usg wielkie duże jajeczka :) i duzy siusiak hahaha :)
pozdrawiam

Offline wiolaf

• forumowicz
heheh to super!! ale i tak dla każdej mamy najważniejsze jest żeby tylko dzieciątko było zdrowe  ;D ;D ;D ;D
a brzuszek masz śliczny, taka mała piłeczka :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
właśnie wszyscy się śmieją z mojego brzucha :) mówią,że zjadałam arbuza w całości :) ale już coraz większy jest
dzisiaj wygląda tak

pozdrawiam

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
spory, spory :D choć to pewnie też efekt sukienki...

Offline kurczaczek83

• Chuck Norris
  • Igorek ur. 24.01.2014
  • data ślubu: 24.12.04
Wyglądasz cudnie!!
Ciąża Ci służy, kochana nic na twarzy się nie zmieniłaś :D
A kiedy wraca ukochany?
Masz rację idź na l4 troszkę odsapniesz!!!
A dla dziewczym brawo!!!!

Offline wiolaf

• forumowicz
śliczny brzusio.... już Ci zazdroszczę, a urodziłam 3 miesiące temu  ;D ;D ;D mi brakuje brzusia hehe
ciesz się nim przez tych ostatnich 10 tygodni ;D ;D
w sumie to rzeczywiście już jest spory jak na 28 tydzień :skacza: :skacza:

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
 basiu powiem szczerze ,że wszystko mi w ten brzuch wchodzi i w cycki :) oby po porodzie się schował jak należy a coś czuję ,że będę musiała nieźle pracować ,żeby go zgubić i serio jest wielki jak na mnie :)
kurczaczku wszyscy mi mówią ,że schudłam nawet na buzi to chyba z tęsknoty bo mój miał być już w środę ale niestety znowu o tydzien się przesunęło więc do lekarza znowu sama idę w czwartek a specjalnie dla niego przekładałam wizytę :(
wiolaf gratki dla Ciebie z okazji bobasa :) ja czasem mam ochotę,żeby juz ze mnie wyszedł a później  sobie myślę,że szkoda mi brzuszka i tego stanu  także cieszę się każdą chwilą :)
pozdrawiam Was

Offline wiolaf

• forumowicz
dzięki Aniu ;D ;D
a ciąża to rzeczywiście cudowny stan... :-[ :-[ bużki i trzymam kciuki za wizytę u lekarza ;D

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
wizyta u lekarza jutro niestety mój nie pójdzie ze mną ale mam zastępstwo mój syn oświadczył ,że pójdzie :) w końcu  :)
dzisiaj w nocy miałam atak w brzuchu o 2.30 wstałam na chwilkę a mój bobas zaczął szaleć ,że spać nie mogłam.... zapisuje sobie teraz ruchy Leosia ,żeby czegoś nie przeoczyć
pozdrawiam Was buziaki

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.06.2008
Atak Leosia :D a nie pomyślałaś, że żeś dziecko obudziła i się zdenerwował maluch ? No bo kto to wstaje w środku nocy :D

Offline ada1988

• Chuck Norris
szkoda z Twpjego faceta jeszcze nie ma.... Mój właśnie dopiero pojechał... więc sobie teraz trochę poczekam :(
masz piękny brzuszek!

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
No właśnie atak Leosia :) tylko mamusia musiała wstać bo sikanie wzywało :) W ogóle to Wam powiem jakiego miałam pecha w zeszły czwartek jak juz się zdecydowałam na odpoczynek od pracy i miałam wizytę u lekarza zadzwonił do mnie lekarz i oznajmił ze niestety wyjezdza i chce przełożyć wizytę no to mówie ,że niedane mi jest iść na zwolnienie .Poszłam jeszcze do pracy w piątek i pecha miałam jak w piatek 13 stego miałabym wypadek czołówkę prze jednego debila w dodatku porysowałam sobie bagaznik w autku o krzaka. Wkurzyłam się na maksa bo przecież w ten dzień nie powinnam być już w pracy.Weekend jakoś zleciał ale w sobotę nie wytrzymałam już ciśnienia i się z moim pokłóciłam i co nieco może i za dużo mu wyłożyłam - chyba jakaś depresja samotnej ciązy mi się włączyła.W końcu 7 miesiąc a mojego nie ma i nie ma  może przyjedzie w ten czwartek ale nic pewnego.
W dodatku wczoraj był jeszcze lepszy dzień  pierw się wkurzyłam bo NFZ nie placi szpitaowi za wizyty dzieci u specjalisty i moj syn ktory czekal na wizyte pol roku i jets leczony w tym miescie i ma byc pod stala opieką tutaj zostal wywalony z wizyty srodowej i wpisany uwaga na 7 listopada 2012 szok normalnie a ja takie wielkie pieniadze in daje ......złodzieje.No ale jakby tego bylo mało poszłam do przychodni po zwolnienie na 3 dnia zanim pojde do ginekologa bo do pracy w takie upały juz nie mam siły chodzic niestety i mam szczerze powiem juz dosyć.Pani doktor kierownik przychodni oznajmila mi ze mi nie da zwolnienia na ciąże platna 100% moze mi dac na 80% bo oni nie mogą na ciąże wypisywać zwolnien..wysmialam ja i myslalam ze walne jej w ten glupi łeb...dodam ze juz bylam w tej przychodni i na 3 dni bralam juz zwolnienie i nie bylo problemów.... idiotka...Zadzwonilam do mojego ginekologa i tez stwierdzil ze pani jest z innej bajki i bez problemu wystawil mi zwolnienie  juz do dnia porodu  zeby urlop wakacyjny mi sie liczyl po macierzynskim ..... móię Wam koszmar Dzisiaj czekam jak na szpilkach bo moze dowiem się w koncu kiedy mój wraca... Trzymajcie sie
ada dasz radę my zawsze damy :)

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka

bedzie brakowac mi ciąży jesczze 10 tygodni :)

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
ale brzuszek  :D
faktycznie jest taki duży czy to tylko zdjęcie?

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.06.2008
Kurcze, spore lokum ma ten Leoś - jak na drugą ciążę to chyba jest ok co ? Pierwszy brzuszek też taki był ?

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
Voneczko duży mam ten brzuszek choć jedni mówią ,że normalny inni ,że wielki
Adianko Leoś chyba ma więcej miejsca niż miał Szymek....jak pamiętam to tez w sumie tylko brzuch mi rósł ale był chyba troszkę mniejszy :)

pozdrawiam Was