Autor Wątek: Po 11 latach i ciężkich bitwach ponownie zostanę mamusią -ania24polska  (Przeczytany 64104 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kurczaczek83

• Chuck Norris
  • Igorek ur. 24.01.2014
  • data ślubu: 24.12.04
Szkoda ze tam nie ma neta :(
No i świąt szkoda, ale później macie całe życie przed sobą i nie jedne świeta!!
Leoś powiadasz :D

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
  • data ślubu: beż ślubu najlepiej :)
NO WIEM ALE NIESTETY często nam świeta mijają osobno oby kolejne były razem :) jakoś trzeba sobie radzić chociaż mi ciężko się znosi rozłąkę
Leoś :) uroczo prawda :)

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
Witajcie kochane ,wiem ,że jesteście zajęte swoimi sprawami ale sobie popisze do Was mimo wszystko
tak sobie grzebię na allegro i znalazłam cudny dresik dla mojego synusia i się na niego czaję,włączyła mi się chyba szajba małych zakupów :)
za tydzień wybieram się na zakupy sama ze sobą znalazłam w Bydgoszczy dwa fajne sklepy ciążowe więc ruszam na poszukiwania jakis spodni i  leginsów bo juz w soje się nie mieszcze i brzuch mi wypada :)
pozdrowionka dla Was

Offline kurczaczek83

• Chuck Norris
  • Igorek ur. 24.01.2014
  • data ślubu: 24.12.04
Ej niemożliwe że się w ciuchy nie mieścisz :P
A kochana powiedz czy suwaczki Ci nie stoją czasem???
Bo mam takie wrażenie :/

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
hej kurczaczku własnie nie wiem musze sprawdzić co z tymi suwakami
ale serio brzuszek mi wywaliło :) aaa zapomniałam się pochwalić ,że mój synek zaczął mnie kopać zwykle wieczorami jak chce iść spać :) a co u Ciebie kurczaczku??

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.06.2008
Przy drugiej ciąży zdarza się, że brzuszek się szybciej pokazuje...no i wcale nie musi być duzy aby w normalnych spodniach było już nieco niewygodnie :)

Pokaz brzuszek :D

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
Adianko zrtobie sobie jakie sfajne foto z brzuszkiem to podesle poki co moje zdjecie z synusiem :) narciarzem :) niestety ja nie jeżdż bo juz kolanko po 4 operacjach więc nie ryzykuje kontuzji na stoku :)

Zrobiłam znowu kolejne zakupy dla maluszka wybrałam sobie jużnawet wózek jaki mam zamiar kupić i choć cena przeraza mojego mezczyzne to mu powiedzialam ze kupil  nowe auto z salonu to mi kupi nowy wozek za tyle i tyle :)hehe
pokaże Wam :)

mam ferie więc duzo czasu na grzebanie po necie :)

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
szantaż  ;D

na zdjęcie brzuszkowe i ja będę czekała  ;)

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
I dobrze, bryka to bryka, czemu tylko on ma mieć nową :D

Ania, kolory boskie :D co to za wózek ?

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
Zgadzam się wózek super - kolory też :D

To co to za wózio??

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
to wózek firmy ABC Design maja ekstra wózki nawet taki jeden kwadratowy mi się spodobał :) ten model to chyba nazywa sie 3tec 2012  a kolor no cóż fioletowy kocham ten kolor :) i dla chlopca i dla dziewczynki jest ok myslę.
buziaki kobietki

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
A ile takie cudo - jeśli można spytać... bo ja chyba jakaś upośledzona jestem i nie mogę znaleźć na necie :D

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
ten model akurat z dodatkami znalazlam na allegro za 2099 :) wozek 3 w 1 plus dodatki

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
No faktycznie cena powala  :D ale wózek jest boski.
A gdzie go kupowałaś? Nie, że mi potrzebny, ale może kiedyś mi się przyda ta wiedza jeszcze ;)

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
wózeczek fajny :D podoba mi sie :D

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
no w tym wózku sie zakochałam :) jeszcze go nie kupilam ale zamierzam oczywiscie blizej rozwiazania  najlepsze ceny maja na allegro  lub w hurtowniach ale tam nie daja gratisów do wozka  takze ja raczej bede kupowała na allegro :)

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
Ania, tak się teraz przyglądam, spacerówka jest kubełkowa ???

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
Już widzę, że jest regulowana :D

Jeszcze tylko się upewnij, że się składa bez konieczności wypinania nakładek (gondola, siedzisko) i ich wymiary, żebyś się nie zdziwiła...

Fotelik bardzo dobry wybrałaś !

Obłędne mają kolory :D :D :D

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
dzięki Adianka za fachową opnię właśnie zastanawiałam się nad fotelikiem czy jest dobry
wozek składa sie automatycznie z tego co doczytałam ale nakreśl mi szerzej o co chodzi z tym wypinaniem to sprawdze dzięki

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
Bo to takie moje skrzywienie. Kiedyś widziałam wózek, który aby złożyć i np. wrzucić do bagażnika, trzeba było zdjąć siedzisko czy gondolę i wtedy złożyć stelaż. Nie dało się go złożyć bez zdejmowania...i gdy pokazują na zdjęciach złożony stelaż a nie np. całą spacerówkę, to się zastanawiam czy się składa cały czy trzeba go podzielić...

Wózek fajny...ale pewnie będziesz kląć na rozmiar kosza na zakupy :D Bo coś mały się wydaje być :D

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
no tak własnie jako minus jedyny narazie zauwazylam mały kosz na zakupy ale no zakochałam się w tym wozku moze do tego czasu pojawią sie jesczze fajniejsze hehe :) i znowu sie zakocham :)
Dziewczyny moje kochane u mnie trwa walka o imię dla chłopca i jest normalnie walka każdego dnia  nic mi się tak nie podoba ,żebym padła z warżenia ale odszliśmy juz do kilku wspólnych opcji UWAGA
Alan
Aleks
Feliks
Klemens
Gabriel
Nikodem
Natan
Nikolas
Dariusz
Sergiusz
Wiktor
Beniamin
Leon
 i na dzisiaj chyba  bym wybrała Nikodem bo mój mówi ze srednio mu się Natan podoba a mi najbardziej ale cóż musza być jakieś kompromisy
czekam na wasze opinie   albo nowe propozycje bo póki co to najtrudniejsze dla mnie jest na swiecie wybrac imię dla swojego synka :)

pozdrowionka i dzieki ze do mnie wpadacie

Offline *Ewcia*
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 24.05.2008
Natan to skrót/zdrobnienie od Jonatana, więc nie wiem czy by Wam takie imię zarejestrowali w urzędzie :)

Najbardziej przemawia do mnie z Waszych imion właśnie Jonatan i Nikodem :) Chociaż Feliks i Sergiusz też fajnie brzmią :)

Wózek fajny a czy wielkość koszyka ma znaczenie? Dla mnie nie ma żadnego, bo i tak w większości maksymalny udźwig to 3 kg, a tak naprawdę to co to jest? ;) Kilogram mięsa, po kilogramie owoców i warzyw i koniec :P Dla mnie wózek ma spełniać ważniejszą rolę od siatki zakupowej ;) Po większe zakupy i tak z reguły jeździ się samochodem :)

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
Ewcia Natan, to nie jest zdrobnienie od Jonatana. A że był prorok Natan, więc nie wątpię, że zarejestrują w naszym katolickim kraju :) Poza tym oni teraz nie mają już takich problemów - byleby nie było obraźliwe.
Mi się jeszcze podoba Gabryś :)
no i Nikodem jest spoko - Nikuś  ładnie

Mój będzie Kacper ;) o ile będzie ;)

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
Hah, mi się Natan też podoba z tej listy najbardziej. No i widziałam takie imię w przedszkolu na szafeczkach, więc chyba jednak nie robią problemów ;)

I nie zgadzam się z tą siatką :P Musi być duża...gdzie wsadzisz samochodzik do ciągnięcia i wiaderko z grabkami jak będziesz szła na dwór ? Plus chrupeczki i jakieś picie i się robią gabaryty - lekkie ale duże.
Albo idąc na spacer zobaczysz coś ciekawego - choćby tani papier toaletowy i już nie masz go jak tam upchnąć, bo chociaż lekki to niepakowny...czy kurteczka i coś jeszcze, to, że jest to siatka tylko na zakupy, to ja dobrze wiem :D Czasami się przewozi nieco cenniejsze skarby niż kilo mięcha i kartofli a i kosz wychodzi bez szwanku :P

Offline ada1988

• Chuck Norris
te imiona to zupelnie nie moj typ :)
chyba bym nie wybrala Nikodema strasznie popuarne to imie osttnio :)

Offline *Ewcia*
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 24.05.2008
Ile osób tyle opinii :) Dla mnie mały kosz nie jest problemem.

Nie spotkałam się z formą imienia Natan... Mój kolega z podstawówki nosił imię Jonatan, ale minęło sporo czasu, więc rzeczywiście mogło coś się zminić w tej materii.

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
adamiewa  w wózku się zakochałam i chyba zniosę ten jeden minus :) ale jak patrze na Twoje zdjecie Adianko to pojemny mas zten pojemnik pod wózkiem i fajne dzieciaczki tak w ogóle :)
ada1988  u mnie Nikodem w ogóle nie jest popularne dookoła raczej pełno Szymonów  Franków itp.... Nikodemów brak :) może mój bedzie pierwszy Natana zarejestruja bez problemu to imię z naszego polskiego kalendarza już można rzec :) niestety Natan mi się podoba najbardziej ale mojemu srednio więc znowu negocjacje trwają szczerze powiem to mam już dość i chyba na jakiś czas sobie odpuszczę bo oszaleję w dodatku mój wymyślił wczoraj ze może dwa damy a ja mówie na co  ?? jak my z jednym mamy problem :) na to sie nigdy nie zgodzę bo uwazam ze jest to nie potrzebne wcale do zycia 
pozdrawiam Was i dzięki za opinie

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
ale zawsze to jakieś rozwiązanie :D jedno będzie Twoje imię, a drugie męża :D

ja mam chrześniaka Natana...

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
ja jakoś jestem przeciwniczką dwóch imion :) w dodatku byłaby kolejna afera kogo imię pierwsze hehehe :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
ja tez jestem przeciwniczka dwoc imion....
na forum juz chyba trzech Nikodemów naliczyłam ;)