Autor Wątek: Po 11 latach i ciężkich bitwach ponownie zostanę mamusią -ania24polska  (Przeczytany 64075 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Odp: Po 11 latach i ciężkich bitwach ponownie zostanę mamusią -ania24polska
« Odpowiedź #90 dnia: 25 Stycznia 2012, 21:01 »
Ja mam 3 starszych braci - 13, 17 i 20 lat starszych :) jako nastolatka, czułam się jakbym miała dodatkowych 3 ojców... nie było zbyt fajnie, ale teraz mamy rewelacyjny kontakt!! A moje bratowe są moimi najlepszymi przyjaciółkami :) także synek na pewno dobrze zaopiekuje się Fasolką :)

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
  • data ślubu: beż ślubu najlepiej :)
« Odpowiedź #91 dnia: 26 Stycznia 2012, 16:27 »
zapewne Anjuszka tak będzie  :) liczę na to pocichutku

Gabiś
  • Gość
« Odpowiedź #92 dnia: 26 Stycznia 2012, 17:34 »
Aniu ja też mam w domu faceta zżytego BARDZo z rodzicami. Ale trochę go wyszkoliłam ;) to jest do wypracowania o ile nei jest chorobliwe.

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #93 dnia: 26 Stycznia 2012, 17:56 »
ja na szczęście takiego Męża nie mam :)

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #94 dnia: 27 Stycznia 2012, 17:02 »
Gabiś ruszam do boju :)
ada pozazdrościć ale ja dam radę :)

dzisiaj byłam  na zawodach wojewódzkich w sumie w całym województwie kujawsko-pomorskim zajęłam 6 miejsce  dziś przegrałam ze Świeciem niestety ale to ligowy zespół już a nie szkolny i tak to już bywa no ale sukces dla moich uczennic ogromny

pozdrowionka ja jutro mam kolejne rozmowy w toku z moim panem :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #96 dnia: 27 Stycznia 2012, 19:51 »
gratulacje!

Offline eovina

• Chuck Norris
  • data ślubu: 26-12-2010
« Odpowiedź #97 dnia: 30 Stycznia 2012, 18:45 »
ja tez gratuluję  :)
Ola 01.08.2011
Zofia 10.01.2014

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #98 dnia: 31 Stycznia 2012, 12:03 »
dzięki wielkie.
mróz jak cholera aż noska mi się z domu nie chce wynurzyć.... wkroczyłam w końcu w drugi trymestr kobietki i mam nadzieję,że ta wrażliwość na zapachy w końcu minie
przesyłam zdjęcie mojego nastolatka :) z urodzinek

pozdrawiam Was i miłego dnia

Offline mikoala

• Chuck Norris
Nastolatka juz masz w domu :) Mały mężczyzna !!!

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
ale chłopak urósł  ;D

Offline ada1988

• Chuck Norris
duży chlopak i przystojny!
Aniu co tak milczysz ? Jak się czujesz ?
Brzuszek już widać ?

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
Powróciłam sorki ale ostatnie dni były zalatane i troszkę  z moim panem musiałam nadrobić zaległości.Właśnie dzisiaj wyjechał do Francji na 3 i pół miesiąca.Jest mi smutno już sobie poryczałam swoje,w dodatku synek na nartach z ojcem swoim i jestem sama jak palec no może nie całkiem bo mamy swoje dwa koty .A w dodatku,żeby było śmiesznie i chyba za karę to telewizor mi się popsuł i mam teraz jakiś zabytkowy  do którego cięzko się przyzwyczaić.
Na badaniach u lekarza z fasolka wszystko ok.Rośnie i w dodatku ptaszka ma jak tatuś haha :)lekarz zrobił nam zdjęcie pupy od dołu żeby ptaszka nam pokazać no i kolejna nagroda zamiast za dwona pitolkami w domu deskę opuszczać to teraz będę miała jeszcze po trzecim :) pan Bóg nie ma litości dla mnie

oto ta pupa i ptaszek

a to usg z badania prenatalnego gdzie fasola kręciła się na maksa i machała wszystkim nawet ptaszkiem :) pan doktor stwierdził ,że nie będzie to dziecko spokoju :)

Badania prenatalne są ok i dzisiaj pani genetyk nam to oznajmiła jeszcze tylko usg  prenatalne i koniec tych badań mogę spać spokojniej
Mam nadzieję ,że będę mogła Wam się pożalić czasem  na moją samotność bo tylko Wy mi zostałyście
buziaki

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.06.2008
Sama, zaraz tam, a ten misiek w brzuszku to co ? :D I chyba już czas na zmianę, bo fasolki toć on już nie przypomina absolutnie :D

Świetne zdjęcia masz - takie wyraźne :D :D :D

Syncio kiedy wraca ? Idź sobie do kosmetyczki, wybycz, poumawiaj z kumpelami, na ciacho i czekoladę i takie tam. Połaź po sklepach dziecięcych, korzystaj z tego, że nikt w domu nie czeka, nie czeka i nie marudzi, nie musisz lecieć aby ugotować i takie tam, to ostatnie dni, kiedy masz taką swobodę...zresztą sama wiesz, że później na jakiś czas będziesz udomowiona :)

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
Adaianko masz rację włąśnie tak sobie siedzę i myślę ,że faktycznie ostatnie podrygi w dodatku sie dobrze czuje i mam checi na duzo.Synuś wraca w niedzielę dopiero nawet z matką przez telefon nie chce mu się gadać :) jutro wybiorę się na szperanie po sklepach :)

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
No więc głowa do góry i korzystaj :)

Z mamą nie chce gadać, bo szkoda czasu, jak wróci to będzie mieć mamę cały czas dla siebie - jeszcze przez chwilkę :D A teraz niech sobie poszaleje, zresztą, jak się dobrze bawi, to szybko dzień mija.
Zobaczysz, że jak wróci, to będzie utęskniony!

Jak idzie wyprawka ? To taki miły temat jest :D

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
No własnie się zastanawiam co mi potrzeba na początek bo 11 lat temu to juz sporo czasu temu było jak bawiłam się w te sprawy  jakies sugestie?? koleżanko moja droga :)

Offline kurczaczek83

• Chuck Norris
  • Igorek ur. 24.01.2014
  • data ślubu: 24.12.04
Hej Aniu!!
Ja nie kojarzę niestety Twojego ślubu, ale wpadłam zobaczyć co słychać i widzę same pozytywy!!! :D
Najbardziej mnie cieszy ten mały Cud który nosisz pod serduniem....no i te 11 lat walki....kawał czasu...
ale najważniejsze ze się udało!!!
Co do faceta, wyszkolisz go wyszkolisz, może lepiej że spłaci ten kredyt rodzicom to nie będą mu wygadywać że mu pomogli :P

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
No spoko, łóżeczko, wózek, tona ubranek i dwie tony pieluszek :D To jako absolutny start :D
Potem jeszcze tylko kolejne dwie tony pieluszek :D
A tak na serio, to sama bym chyba nie wiedziała od czego zacząć, poczytaj wątek Hity i buble - tam jest sporo inspiracji odnośnie tych rzeczy o których się normalnie nie myśli przy szykowaniu wyprawki ???  No i temat rzeka Wózki :D łaaaaa :D

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
kurczaczek83 mój ślub to stara historia teraz mam nowe życie i w koncu zaszłam w ciąże bo z tym właściwym :)

Adianko zajrze tam na pewno bo nie mam zielonego pojecia  no procz tony pieluch to akurat wiedziała hehe :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
Aniu a Mąż jako kto wyjechał i gdzie dokłądnie ?
Mój Mąż dwa razy był we Francji :)

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
Aniu świetne zdjęcia :) Z wyprawką sobie poradzisz - forumki pomogą ;) I Adianka ma rację - zakupy i kosmetycka na chandrę są niezastąpione  ;D

Aga - super suwaczek  :ok:

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
Ada1988 mój pojechał do Cannes własnie wczoraj dojechal ale jeszcze sie nie odzywał i się martwię zaraz wsiadam w samolot i tam lecę :)
dzięki piłeczka za słowa otuchy
pozdrawiam Was

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
Ania :D Od faceta wymagasz aby wpadł na to by się odezwać po dotarciu ? Jak mu wyraźnie nie nakazałaś aby dał znać "zaraz po dojechaniu na miejsce" to dla niego zaraz po oznaczać może, równie dobrze, gdy się wyśpi :D

Aga :brewki:

Offline kurczaczek83

• Chuck Norris
  • Igorek ur. 24.01.2014
Aniu dokładnie stare zycie już za Tobą a teraz nowe i przy nowym mężczyźnie i z nowym życiem w brzusiu!!!
Na pewno będzie bardziej udane, czego Ci z całego serduszka życzę!!
No i kochana przesłałabyś troszke fluidków ciążowych na zachęte, bo ja już staram się 7 lat ponad :P
A jeśli chodzi o mężusia (będę tak pisać jeśli Ci nie przeszkadza) to na pewno dotarł szczęśliwie i zaraz się kochana odezwie :D

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
no właśnie tak to jest z facetami ale doładowałam sobie skype i juz z nim gadałam wykupilam  za 23 zł  na miesiac bez limitu rozmowy takze sie oplaca bo okazalo sie  ze nie ma internetu ,willa ma 4 pietra i on w niej od piatku bedzie sam jak palec wczoraj nawet sie zgubil jak szedl do swojego pokoju  i przespal sie gdzie indziej :) w innym ,Mówi ze widoki na Cannes cale są piękne ale nie wie jak wytrzyma tam sam jest rozczarowany i dobrze ze chociaz mnie ma teraz to docenia :)
no ale moje drogie kochane kolezanki weszlam dzisiaj do lumpiku gdzie mnie juz pani nie widziala lat kilka i zaczelam sobie szperac i znalazlam super bluze adidasa za 10 zł i nóki buciki disneya za 6 zł :) także zaszalałam :)

:) ładne?? :)

Offline kurczaczek83

• Chuck Norris
  • Igorek ur. 24.01.2014
Ale słodkie!!!
To ta willa musi być wielka skoro męzulko się zgubił  :D

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
kurczaczek ta willa lezy na zwgórzu ma chyba z 3 czy 4 pietra i ponad pol hektara powierzchni :)
a z ciuszkami to juz mi sie podoba to szperanie :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
Aniu a Twój Mężczyzna jako kto pojechał :) 3,5 miesiąca to na Wielkanoc też nie pojedzie  ?? To z jakieś polskiej firmy pojechał czy na własną rękę ?
Ja nie narzekam mój Mąż mi nawet w podróży syg puszczał żebym się nie martwiła...

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
ada mój pojechal do pracy do Frnacji przez swojego szsefa dla ktorego kiedys w Anglii pracowal  pilnuje tam posiadlosci i jest sam jak kolek codzinnie rozmawiamy doladowalam sobie skypa i mozemy gadac do woli i dwa razy bedziemy sie widziec jak pojedzie do Mc donalda bo tam jest internet a niestety w willi nie ma.... niestety na swieta go nie bedzie wraca na poczatku czewrca i jest mi i jemu tez ciezko  jak juz dojechal na miejsce to w koncu chociaz normalnie mozemy powisiec na telefonie...
a w ogóle zaczęłam na mojego synka w brzuszku mówić Leoś :)  jakoś tak mi pasuje ale jesczze weźmiemy pod uwagę Maksymiliana chyba a mój się śmieje ze ja już na Leosia się uparłam :) mam przeczucie ze to imię akurat dla niego :)
pozdrowionka