jakbym sie nie starala to nie daje rady nadrobic tego tygodnia z haczykiem
Czytam i czytam i konca nie widac.. i tak mi pewnie polowa umknela

tyle postow zescie napisaly w odliczankach ze wy-mie-kam!
Poddaje sie chwilowo.. moze mi napiszecie jak tam spotkanko wypadlo?
Strasznie mi bylo szkoda ze nie dam rady wpasc, ale niestety, sila wyzsza.
emma makijaze robilam dwa.. jeden w Gryfinie a jeden w Szczecinie. W Gryfinie z polecenia kolezanki u takiej p. Eweliny a w Szczecinie .. w La Mariette

z suknia w pakiecie prawie
Ostatecznie wybralam druga opcje bo przy okazji mnie ktos profesjonalnie w sukienke zapakuje, no i jest z dojazdem do domu, no i -tu taki mily gest mojej starej przyjaciolki fryzjerki, ktora zaoferowala przyjechac dzien wczesniej przed slubem a rano uczesac mnie na moj wielki dzien - odpadla mi opcja fryzjera, ktory tez z polecenia mial byc w Gryfinie.. a ze to odpadlo.. no to padlo na Szczecin.
A propo salonu i moich niedokonczonych wtop z podrozy.. to przypomnialam sobie kolejna

Chcialam w koncu zrobic sobie pare foteczek w mojej wybranej jedynej i cudownej sukience

wiec na przymiarke wzielam obowiazkkowo ze soba aparat.
Pierwsza przymiarka - wtopa - no bo sukienka za mala i zdjec nie ma z czym robic

Druga przymiarka za to super prawie ze sesja zdjeciowa no bo przy okazji wybory welonow bolerek etc.
No i co? w domu karta do laptopa, kopiuj wklej.. klikam i nie moge otworzyc.. wlaczam aparat - i juz nic tam nie ma. jakis blad karty.
A takie mialam cudne zdjecia
nie chce mi sie troszke teraz bawic w robienie i wrzucanie fotek butow (lenistwo do kwadratu).. to tak je tylko opisze a moze w koncu je wrzuce. Sa biale

tak 5cm wysokie, kryte z przodu dla odmiany i maja delikatna dekoracje.. takie a'la skrzyzowane dwa paseczki z przodu. Hm moze na necie znajde jakas fotke bedzie szybciej

Kupione w salonie przy okazji przymiarek sukienki. I juz musza byc bo suknia skrocona pod nie