Wiesz Sywlusia, pewnie tez bym sie do nich przekonała, zwlaszcza, ze juz przy odbiorze i panie z salonu i K. próbowali mnie przekonać, ze to takie złudzenie, ze swiatło itp. Panie mowiły, ze widziały je w dziennym świetle i jest białe na pewno.
Czuje sie delikatnie oszukana, bo tak jak pisałam wczesniej, rozumiem, ze moze sie nieco roznic, ale tak, zeby zamiast białego zlota ( jak ja to mówię srebrnego) było żołte ? Pan Mariusz kazał mi sobie najpierw poczytac na forum e -wesele

o obraczkach z apartu i kruka, zebym wiedziala o czym bedziemy rozmawiać podczas spotkania. Niebardzo wiem, o co mu tu chodzilo?
ale juz sie naczytalam odnośnie białego złota troszke, a moje obraczki na białe mi nie wygladają. Po co w ogole robic jakies probniki do gabloty, zdjecia do katalogu, jak mozna jedynie uruchomić swoją wyobraźnie ? skoro i tak nie odpowiadają gotowym wyrobom ?

jakoś mi tak dziwnie... K. mówi, ze jemu sie podobaja, ale jak ja chce robić dym to prosze bardzo ;] Dymu nie bedzie, umiem spokojnie powalczyć i tak zamierzam zrobic, Moze sie myle, ale co mi szkodzi.