No to ja po wakacjach... 3 dni leżałam na kanapie i oglądałam filmy i piłam wino

Kocham to !!!
Pęknięcia - dziwny film.. bardzo dobra gra aktorska, sama historia przerażająca, ale momentami nudnawy i taki depresyjny...
Idol - dobry film. Warto zobaczyć chociażby dla Al Pacino.
La cara oculta - mój hit !!! Lubie takie filmy.. nieprzewidywalne, zaskakujące... Niby banalny, niby nic szczególnego a jednak zapada w pamięć.
Ocean strachu - klasyk o rekinach

Trzyma w napięciu, jest ok.
Basen - dziwnyyyyyy... Ale podobał mi się.
Magical girl - warto go zobaczyć. Jest za długi, nieco nudny, sceny są przedłużane i to mocno irytuje... Ale - doskonale zagrany, z ciekawym klimatem. Finał mocno wrył się w pamięć. Całkiem dobry.
Rytuał - o matko jakie bzdety... Za grę aktorską duży plus, za klimat też, ale poza tym nuda.
Mała królowa - mój kolejny faworyt. Bardzo dobry, ciekawy i fajnie zagrany.
Zabiłem moja matkę - film dla każdej matki syna - powinien nosić tytuł " jak nie rozmawiać z dzieckiem

O relacjach, o dorastaniu. Dla mnie neico nudnawy,, mocno psychologiczny, ale wart zobaczenia.
Tam i z powrotem - polski film. Bardzo dobry. Doskonale zagrany.
Ex Machina - bardzo dobry film Sci-Fi. Nie lubię tego gatunku kina a ten film jest taki... realny.Dobrze się ogląda i zaskakuje zakończenie.
Więzień labiryntu - Znów Sci - Fi i tu już jakoś mnie nie powalił

Ponoć to jakaś saga, a ten film to wprowadzenie... Póki co średnio

Ale trzyma w napięciu.
Mr Brooks suuper. Trzyma w napięciu, doskonała gra aktorska. Bardzo mi się podobał.
Podróż na sto stóp - uwielbiam kino kulinarne

Tutaj koniecznie trzeba mieć zastawiony stół ulubionymi smakami zanim zacznie się go oglądać

Bardzo mi się podobał - klimat troche Bollywood.
NIeodwracalne - Nie wiem sama. Takie filmy na pewno się pamięta. Nie wiem czy chciałam go obejrzeć

Kręcenie filmu mocno irytujące. Wirująca kamera itp. Po 20 minutach miałam ochotę walnąć w TV.

Sceny za długie wiec nei ukrywam że je lekko przewijałam. Mam bardzo mieszane uczucia. Scena gwałtu straszna...