Autor Wątek: ,,Po prostu Kocham" do ślubu pozostało 6 miesiący - Odliczajcie ze Mną :)  (Przeczytany 15401 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pandi
  • maniak
To i ja dołączę..ciut spóźniona, ale pełna szczerych chęci :] ..
Obrączki - to główny temat na dana chwile na moim regionalnym forum, ale odnosnie cen i złota przerobionego.
Te zdjęcia, które wkleiłaś są ładne, ale ja osobiscie mam bzika na punkcie tych kwadratowych [pierwsze zdj]..  dość ciekawy wzór tu przedstawiłas - wybierzecie te, ktore beda ladniej wygladac na waszych placach i kazda decyzja wg mnie bedzie sluszna!  :jupi:

Offline anka332

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009-09-05
drugie sa sliczne :)

a pierwsze pamietaj ze ich nie mozna zmniejszyc ani powiekszyc
Pawel 26.06.2013
Dominik 18.11.2016
Malwinka 28.06.2020

Offline niecierpliwa

• bywalec
  • data ślubu: 21.04.2012
Dziekuje za wasze opinie :) Wiemy że , to nasa decyzja ale zawsze fajnie usłyszeć kogoś opinie.Mierząc sporo wzorów to te wyglądały u nas najładniej. A wiem własnie ze z tym mniejszym czy powiększeniem będzie problem bo mozna tylko o rozmiar. A troszke z Tobą Sylwiusia sie nie zgadzam że półokragłe żle wygladają na grubsze palce bo Sebastian nie ma za chudych  a ładnie wyglądaja napewno lepiej niż te proste ale każdy ma swoje własne spostrzeżenia :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
niecierpliwa ja mam grube i  krotkie po tatusiu wiec na moich wygladaja zle, natomiast karol ma takie grubsze w kostkach szczegolnie heh i wygladaja u niego okey ;p takze nie ma reguly vhyba ;p ja lubie klasyczne wiec gdyby wygladaly u mnei okey tez bym sioe na cos takiego zdecydowala ;]
mialam chwilowa faze zeby zrobic jakies odjechane obraczki ejdyne w swoim rodzaju, chcielismy z EKG ale pozniej stwierdzilam ze.. to jest smieszne ;D i zaczelismy mierzyc mierzyc mierzyc i doszlismy ze te kaklsyczne chyba beda najodpowiedniejsze ;p chociaz ciagle mam cos w glowie ze moze klasyczne ale zeby zloto bylo mieszane ;d tylko ze takie juz mi sie nei kojarza jako klasyczne hihi dlatego musimy chyba jeszcze troszku pochodzic za obraczkami bo to w koncu symbol na cale zycie <dlA MNIE oczywiscie) ;)
chce namowic karola zeby dzis ze mna pojechal po pracy poogladac ale boje sie ze nie bedzie mu sie chcialo.. ;p

Offline niecierpliwa

• bywalec
Witam Piątkowo :) musze sie z wami podzielić ,że wczoraj juz klamka zapadła co do obrączek wybralismy wiersie pierwszą tą co pokazywałam tylko bez kamyczka, więc teraz czekam z niecierpliwością na grudzień aż będziemy mogli je odebrać :)

Offline Pandi
  • maniak
Słusznie - u nas ta sprawa ruszy sie dopiero w grudniu :] .. cieszę sie, ze kolejna sprawe macie za soba  :)..
A skoro piatek, to juz za chwile weekend  :cancan: :cancan: :cancan:

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! &lt;3
super, ja tez jestem za obraczka bez kamyczka ;)

Offline niecierpliwa

• bywalec
A bo stwierdziłam,że jest zbędny i chcieliśmy mieć takie same :)  Wogóle już mamy wybrana piosenke na pierwszy taniec i raczej jej nie zmienimy bo jesteśmy w niej zauroczeni to Seweryn Krajewski ,, Najpiękniejsza ''
Na podziekowania dla rodziców wybraliśmy Preludium ,, To Dzięki Wam '' mysle że to fajny utwór i jeszcze nie taki oklepany. Wogóle jestem zadowolona że tak razem wszystko wybieramy :)
A i już myślimy co dać w podziekowaniu tak sie zastanawiamy nad portretami naszych rodziców z ich śłubu myślicie ,że to bedzie fajna pamiątka ?

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
Fajna ta piosenka na pierwszy taniec :) :)
Bardzo mi się podoba :)

A preludium też będziemy mieli :) Nie chcemy  standardowej oklepanej piosenki, "cudownych rodziców mam", aczkolwiek jest ona piękna ale jak ją słyszę na weselu to jakoś mi się odechciewa ;D
Gabriela
Zofia

Offline niecierpliwa

• bywalec
 Tez właśnie stwierdziłam,że ''Cudownych rodziców Mam '' to już troche oklepane chociaż na niejednym weselu płakałam na tym utworze więc na swoim postanowiłam coś zmienić i poszlocham przy innej piosence :) Bo ja jestem jedna z tych bardzo wrażliwych co szybko sie rozklejają :)

Offline niecierpliwa

• bywalec
Dzień dobry :) zamilkłam na kilka dni na moim odliczanku bo strasznie zapał mi minoł bo już nie mam narazie co organizować bo wszystko ważne mam :) listy spraw nie odświezam bo doszło nam tylko załatwienie obrączki:) wogóle teraz wziełam sie za siebie i sie odchudzam bo chcem troszke zżucić do śłubu narazie udało sie schudnąć 2 kg przez dwa tygodnie   :waga:ale bardzo sie z tego ciesze jeszcze jak bym z żuciła 5 kg to bym była mega szczęśliwa tylko coś nie mam wogóle chęci ćwiczyć i to troche mnie z powalnia do uzyskania efektów. Heh ale jutro zabawa andrzejkowa to troche potańcuje  :cancan: :cancan to uznam to za areobik :D Miłego dzionka :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
najgorzej jest jak sie zoragniozuje wiekszosc i  nie ma sie co zalatwiac co ;p;p ja mam to samo tylko chce ogarnac jeszcze obraczki ;p

Offline Pandi
  • maniak
Ojj - te kobiety  ;D - zamiast sie cieszyc, ze wiekszosc zdolalyscie ogarnac, to wy, ze niestety .. nigdy nam/wam sie nie dogodzi :P

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Teraz będzie taki przestój :)

U każdego tak jest, najpierw załatwia się wszystkie ważne sprawy, potem kilka miesięcy przerwy, ale potem jak ruszy, to się nawet nie zorientujesz kiedy się skończy :)

Offline niecierpliwa

• bywalec
 Witajcie :) nadal w przygotowaniach posucha dopiero na nowy rok będe mogła jeszcze zadziałać z innymi rzeczami :) Jedno co sie u nas ruszyło to dzisiaj kończymy nauki w miare szybko nawet mineło te 10 spotkań ale  nie bede za nimi tesknic :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ehh szybo wam poszlo... ;] nam zostalo jeszcze z... 5 spotkan ;[ w tym 1 3,5 godz ale chcoiaz jedno a nie 3 po dwie godziny- udalo nam sie tak zalatwic z baba z poradni ;p

Offline niecierpliwa

• bywalec
nam poradnia została osobno 5 godzin narazie skończyliśmy 11 spotkań w kościele

Offline niecierpliwa

• bywalec
Dzień dobry witam deszczowo,  wekendowo :) musze z wami sie podzielić ,że wczoraj odebraliśmy już obrączki byłam zaskoczona bo myslałam że będa póżniej i jestem mega szczęśliwa są cudne :) heh wczoraj przesiedziałam pół wieczoru w niej bo  nie  mogłam sie nacieszyć i to mnie troche uświadomiło że jeszcze tylko cztery miesiące i będe ja mieć ciagle na moim paluszku :) zycze miłego Dnia :*

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Nie można mierzyć obrączek przed ślubem, tylko w absolutnej konieczności ::)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Karolinka czy przestrzegalas wszystkich zabobonow az do dnia.slubu????;) mysle ze znalazl sie chociaz jeden ktorego nie przestrzegalas i chyba jestes szczesliwa.zonka co? ;) tak wiec nie przeginajmy juz z yym ;) cieszy sie kobitka i tyle

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
To był żart 8)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Ufff ;) ja juz tak reaguje bo moze dlugo na tym forum nie jestem ale.... no wlasnie ale jak zaczynalam sie tu na forum udzielac atmosfera byla inna... teraz udzielam sie na kilku watkach i niekiefy widac taka zlosc nienawisc itp nie pktrafie znalesc dlowa ze az sie nie chce miec swojego zdania albo inaczej zdanie czesto mam ale go nie wyrazam zeby nie wkurzac sie ;)  ludzie nie potrafia "dyskutowac" tylko kryyhka. dh..... ;(  ale wracajac do obraczek- na szczescie zart hyh ;)

Offline niecierpliwa

• bywalec
mkarolinka to była absolutna koniecznosć heh  bo bym nie  mogła zasnać jak przez chwilke bym sobie ich nie ponosiła :)a każdy na wszystko ma swoje zdanie i nie zamierzam też do końca sie przejmować tym co nieraz ktoś pisze bo ważne sa czyjeś opinie ale  nie do przesady :]

Offline ripo

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15.06.2012
Z zaproszenia skorzystałam i jestem. Wszystkie posty nadrobiłam i jestem na bieżąco, więc od teraz będę komentować.  :)

Offline niecierpliwa

• bywalec
 Witam ripo serdecznie :) a tak pozatym musze odświeżyć troszke ten mój wątek.
Kolejną rzeczą z listy którą załatwiłam to znalazłam buty bardzo klasyczne  nie za wysokie bo mają 4.5 cm powinnam wytrzymać nocke ( dziękuje Natysa za podanie zapomnianego prze ze mnie miejsca ) . Wczoraj tez wziełam sie za prześledzenie mojej listy gości bo po mału zaczne je wypisywać. A ile wcześniej będziecie roznosić swoje zaproszenia ?

Offline ripo

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15.06.2012
My zamierzamy roznosić w marcu, ale to też ze względu, na to że nasz  ślub odbędzie się w piątek.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ja tez planuje z karolem marzec- kwiecien ;p w wielkanoc chyba pojedziemy do jego rodzinki i w podobnym czasie poroznosimy po mojej rodzince ;p

Offline martynek

• użytkownik
  • **
My wykorzystalismy te swieta i juz rozdalismy zaproszenia po rodzinie :)  a znajomym dalismy w sylwestra :) Co prawda zostaly nam 3 zaproszenia dla znajomych i teraz w weekend mamy zamiar im je dac :)))

Offline sylwiq

• Chuck Norris
no i fajnie martynek macie juz z glowy ;] ja nie mam jeszcze zaproszen hyhy

Offline niecierpliwa

• bywalec
Martynek to szybko sie uwineliście ale przynajmiej goście tez mają dużo czasu na odpowiedz. Ja dzisiaj tez zaraz sie wezme za wypisanie a na drugi tydzień zaczne roznosić. A Sylwiusia tak ci cięzko sie zdecydować na zaproszenia czy nie masz jeszcze upatrzonych ?