Hej dziewczyny,
tu Katjusza, to ja rozpoczelam ten post, jestem juz PO

wiec dam wam kilka wskazowek bo bylam chyba na 5 fryzurach probnych u roznych fryzjerow i juz naprawde nie widzialam co robic...Pan blizniaczek z Sosnowca z salonu GEMINI osobiscie nie polecam...jak bylam sie tam czesac to zastalam tylko jedna z siostr..nie wiem moze ta druga jest lepsza. W kazdym razie nie ma co liczyc na jakas rade co do fryzury czy indiwidualne dopasowanie do urody. Pani ma jedna wyprobowana i czesze ja zawsze...dodam ze byla to moja najgorsza fryzura(i te zlote dodatki brrr.. ).
Bylam tez na Manhattanie i tam nawet ladnie czesza, ale raczej takie tradycyjne fryzury - jesli komus jest dobrze w tzw. wyczesanych kokach to polecam Manhattam i fryzure tzw. pantene pro vi (na zdjeciu), lub klasycznie wysoko upiete loki.
Jesli ktos chce isc do fryzjera, ktory ma swoja wizje i naprawde pieknie czesze to
polecam tylko Wotjka z Katowic, jesli ktos chce namiary to przesle
na priv. Fryzjer jest naprawde swietny! Widac ze ma wyobraznie i umiejetnosci. Mnie uczesal przepieknie i fryzura mimo ze wygladala na lekko upieta i bardzo naturalna to trzymala sie cala noc. Dodatkowym plusem jest to ze Wojtek pracuje co druga sobote w zakladnie fryzjerskim, a poza tymi terminami moze przyjechac do domu i uczesac fryzurke slubna na miejscu.
Fryzurka probna (wersja z różyczkami artystyczny nielad).
Fryzurka ostateczna przed wpieciem ozdob (już bardziej dopracowana):
Fryzurka ostateczna z ozdobami:
i z drugiej strony:
Mam nadzieje ze te wskazowki wam pomoga. Pozdrawiam,
Katjusza