Witam wszystkie Panie i Panów

Po długiej przerwie ponownie w tym wątku:)
Otóż czytam Wasze posty i się zastanawiam, czy mówimy o tej samej Telimenie??? Wychodzi na to, że tak - bo innej nie ma w Bydgoszczy.
Miałam okazję gościć w tym lokalu 3 razy:
Po raz pierwszy jako gość na weselu - impreza bardzo udana, orkiestra świetna, jedzenie pyszne, dekoracje bardzo uroczyste i stosowne (lokal zapewnił), obsługa w białych rękawiczkach. Sala zrobiła na mnie tak duże wrażenie, że postanowiłam zarezerwować termin na własne wesele.
Po raz drugi - 13. 08. 2011 - nasze wesele - sala na piętrze:) Od strony technicznej: umowa podpisana konkretnie, menu zgodnie z ustaleniami, żadnych ukrytych kosztów. W sumie odbyliśmy 3 spotkania (2 z kierowniczką i 1 z kierownikiem) - konkretnie i na temat każdy przedstawił swoje propozycje.
Dekoracje po stronie lokalu - bez dodatkowych kosztów. Wybraliśmy dekorację złotą - (wesele w sali na piętrze).
W skrócie: jedzenie smaczne (opinia gości), obsługa bardzo miła i po raz kolejny w białych rękawiczkach (to chyba strój służbowy:), sztućce i talerze wymieniane dosłownie "w locie".
Gdybyście chciały zobaczyć jak wyglądały dekoracje, zastawione stoły - to mogę podesłać fotki - proszę pisać na pw:)
Po raz trzeci - 31. 12. 2011 - Bal Sylwestrowy - sala na piętrze:) Tu już nie będę się rozpisywać, bo po raz kolejny impreza udana, towarzystwo doborowe, jedzenie smaczne, orkiestra super!!!
Ja jestem bardzo zadowolona z lokalu. Z wizażystki i orkiestry również. (ale to inny wątek).
Zatem polecam się przejść bezpośrednio do lokalu, obejrzeć i zwyczajnie porozmawiać najlepiej neutralnie

Reszta już kwestią wymagań, ustaleń, negocjacji, dogadania się:)))
Pozdrawiam Wszystkich