No właśnie ciekawe ile jest prawdy w tym wszystkim co pisała Precious?

?, uważam jej opinie za mało wiarygodną bo w jednym zdaniu zachwala wszystko, jedzenie smaczne wszystko uzgodnione na plus, to po co stresuje i straszy przyszłe panny Mlode. . Precious pisze dożo, ale podaje mało konkretów, nie wspomina tak właściwie co wpłynęło na jej relacje z kierownictwem . . a może to ze to ona była tak zestresowana przede weselem i ze z wszystkiego robiła problem . Bo koniec końców wesele uważa za udane.
Aniu i Bartku, może ja mam jakąś błędną definicje obiektywizmu, ale wg mnie napisanie i plusów i minusow danej syt to właśnie obiektywna oinia. Mało wiarygodne byloby tylko obiejchanie restauracji albo tylko jeju wychwalanie, pomimo wczesniejszych problemów.
Wielokrotnie podkreślałam, że moja wypowiedź, jest moją opinią opartą o doświadczenia związane z przygotowaniami, nie do końca rozumiem, czemu to kwestionujesz
To co napisałam negatywnego o salach, nie miało na celu zestresowania innych panien młodych, oppisałam jak było. U nas było tak, u Was inaczej i ok, wypowiedziałaś się w waszym imieniu. Poczytaj sobie o innych salach, forumki opisują co jest w nich dobre i co złe, co wpłynęlo na ich wybór albo dlaczeg nie polecają danej sali. Zazwyczaj takie opinie uważane są za istotne.
No i proszę Cię jak widze zdania typu "i tak się udało" to jestem chora ... na to żeby się udało pracowało kilka osób, a stresów jakie my przeżyliśmy przed weselem nie życze nikomu.
a no i nie. Nie byłam wlaniętą panną młodą, chciałam się wielokrotnie "dogodać" ale niestety nie szło, upór wielokrotnie nie wynikał z mojej strony.
Co do kolorystyki, my również mieliśmy taka jaką chccieliśmy, aczkolwiek jesli chodzi o kwiaty otrzymalismy informację, że od sali mozemy dostac jedna różyczkę tudzież tulipana w wazoniku, kazdy inny kwiat nie był wliczony w cenę. Więc są dwie opcje, albo skorzystaliscie z ich oferty, albo zmieniła się ich polityka i mieliście jakiego dusza zapragnie kwiata od sali.
Jeśli Ciebie zadowoliłaby by bardziej moja tylko poztywna opinia, to proszę bardzo
Nasze wesele w sali Telimena się udało, sala ładna, jedzonko dobre, obsługa sie uwijała. Wszystko było miło i pięknie.
A co do ustaleń z salą przed weselem, każdy musi to sam przeżyc.
Bardziej wiarygodnie ?