anusiaaa, przerażasz mnie

ale wiele jest osób nie umiejących parkować i mnie osobiście to strasznie wnerwia bo w parkingach podziemnych tak mi auto porysowali, że jakbym dorwała delikwetna jednego z drugim to nie ręczę za siebie

Sama miałam kurs eksternistyczny więc jestem przykładem na to, że da się. Na czym polegał kurs

Jak sie zapisałam na prawko to dostałam materiały i musiałam sama wsio opanować, zapisać się na egzamin i zdać teorię. Dopiero wtedy mogłam zacząć jazdy. Mnie to odpowiadało.
Prawko mam od ponad 12 lat i jak na razie bezkolizyjnie, tylko za przeterminowaną gaśnicę miałam dostać mandat ale to nie było moje auto więc nie czuję się winna

Mariolka, z menu na urodziny to nie ma co szaleć bo to są przede wszystkim urodziny dzieci więc ja bym stawiała na przekąski jakieś, sałatkę, koreczki, oliwki. Jak chcesz coś na ciepło to ja robię np. piersi z kuraka w paseczki panierowane w chipsach - zapiekam w piekarniku i podaję na sałacie posypane pomidorkami koktajlowymi, a do tego osobno sos słodko kwaśny z butelki. Te skrawki kuraka można jeść nawet palcami
Koniecznie rób fotki bo tort zapowiada się niesamowicie