Do fanklubu Biedronki zapiszę się i ja
Choć muszę podjechać do biedronki autem (mam kawałek srogi) zakupy robię tam średnio raz na tydzień albo 2 tygodnie - obowiązkowo przed jakąś imprezą. Uwielbiam stamtąd jogurty, parówki wędzone z kurcząt (a jestem bardzo wybredna co do parówek), paluszki rybne, pangę mrożoną, mleka, soki, krakersy no i owoce i warzywa. Bardzo często kupuję coś dla juniora czy to zabawki czy to odzież- ostatnio załapałam się na tablicę motywacyjną dla niego na cały miesiąc z naklejkami i bajerami za całe 9,99. Zabawki są dobre jakościowo i cena super. No i moja ulubiona herbata z jabłkiem - pyszna.. Słodycze co prawda wolę z Lidla ale i biedronkowe u nas szybko znikają. Papier toaletowy, ręczniki kuchenne też super jakość.
Nie wypróbowałam jeszcze tabletek do zmywarki (te z Lidla rewelacja - lepsze u mnie niż calgonit) i jakby ktoś mógł coś o nich napisać to będę wdzięczna.
Bagietka już dawno odkryta i sałatki czy kurczaczki bez niej to nie przejdą ( i faktycznie jak chciałam zrobić je w mikrofali to mi się spaliły)... U mnie w biedronce są gotowe zapiekanki do piekarnika - są przepyszne
I jeszcze nie podchodzi mi ich kukurydza w puszcze (tuńczyk, groszek rewelacja). Kukurydza to jednak najlepsza Pudliszki