Autor Wątek: pomysły na film ze ślubu  (Przeczytany 20225 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Uatrakcyjnienie filmu z wesela
« Odpowiedź #150 dnia: 22 Października 2006, 14:21 »
hallo!jestem tu nowa :roll:
ale mam prośbe:czy któras z was która korzystała z usług WYLI-go może sie skonatkować zemną ,tu lub na meila???czy miałyście jakies zastrzezenia,jak to wyglądało etc...
dzięki z góry
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #151 dnia: 22 Października 2006, 15:26 »
pogadaj z liliann ( własnie czeka na film z wesela) i chyba z naszą agulką..

oprócz tego pan konieczny z minibandu też bedzie dla ciebie źródelkiem info.. niedawno , wrześniu, jego córcia (kasia) wychodziła za mąż i własnie filmował u niej na weselu wyli..
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #152 dnia: 22 Października 2006, 15:52 »
tete, jak na razie do współpracy z chłopcami nie mam zastrzeżeń....na film czekam...
Siostra mojego Krzysia w czerwcu wychodząc za mąż też korzystała z ich usług. Jest zadowolona. A nam jej film się podoba.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline joannaM
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
« Odpowiedź #153 dnia: 3 Listopada 2006, 14:37 »
poprosze o wypowiedzi dzieci o ślubach
armar13@wp.pl
On 2011
Ona 2013

Offline xena_music

• forumowicz
« Odpowiedź #154 dnia: 4 Listopada 2006, 13:11 »
ja wesele miałam ponad 4 lata temu..
kamerzysty nie mielismy jakotakiego, tylko brat meza nagrywał..kaseta lezy. :oops:  i czeka na obrobienie
mam juz kilka patentów....i szukam kogos z polotem kto to zrobi:D a ja nie zbankrutuje:)
no wiec:
1.poniewaz organista był tragiczny(nie ten co miał byc)  i Ave Maria jest makabryczne, a chcę to na kasecie, poprostu zamiast jego będzie nagranie mojego śp tatusia(on spiewał z zespołem, nagrywał kasety i na jednej z nich jest własnie Ave Maria)
2. Na zakończenie chcę moje nagranie w tle - nagrać profesjonalnie u mnie nie problem, pojadę na próbę i nagram,tylko jeszcze myśle co:)
3.ponieważ nagrywane było do 8 rano, to to co nad ranem, niech bedzie na zwiekszonych obrotach przy jakiejs smiesznej muzyce...
4.yy reszte musze pomyslec ci jeszcze:) moze jakies pomysly???