Eovina, dzięki.

Mam nadzieje, że uda nam się choć troszkę zrelaksować.

Badgirl, około 10 dziewczyn, nie dużo.

Mój narzeczony ma dopiero w powijakach plany ale ogólnie to zaczynają jakąś grą wojenną, pewnie lasertagiem, potem kolacja dla prawdziwych mężczyzn i rajd po klubach z ładnymi dziewczynami i alkoholem.

Plus niespodzianki od drużbów ale to nie wiem, dowiemy się pewnie po wieczorkach jakie to orszak nam niespodziewajki przygotował.

Tak standardowo u nich jest ale tak narzeczony chciał.
Co do fotografa to ja jednak lubię mieć profesjonalne fotki, zrobimy sobie sesje glamour z dziewczynami itd. to fajna pamiątka.

Daisy, dziękuje.

Nie ja pisałam i też uważam, że trochę chaotyczny, pani chciała za dużo na raz chyba do niego zmieścić.

Gemini dziękuje.

Ja też nie mogę się już doczekać, zwłaszcza, że 2 dni temu stuknęła nam 100.

Prawie mi centymetr ślubny zdążył przyjść.

A u nas duże zmiany! Po pierwsze nie bierzemy ślubu kościelnego, dojrzeliśmy do takiej decyzji, dużo czynników miało na to wpływ i dobrze, że teraz a nie później się jednak zdecydowaliśmy na ten krok. Oczywiście reszta planów się nie zmieniła, bierzemy ślub w plenerze w ogrodzie w podkrakowskim dworku, byliśmy w środę obejrzeć miejsce i strasznie nam się spodobało.

Teraz została nam już tylko przyjemna część, zaplanowanie całej ceremonii.

Oprócz tego jadę ostatecznie wybierać suknie ślubną, z poprzednią nie wyszło, chciano nas oszukać, dobrze, że ta cała afera stała się przed tym jak zamówiłam tą sukienkę, trochę mi smutno ale na pewno nowa suknia będzie równie śliczna.

Ponieważ jedziemy już z nastawieniem żeby wybrać i wyjść "z sukienką", to bardzo prosiłabym Was o opinie:
1. Bardzo podoba mi się dół i to że można by było dobrać jakieś odjechane dodatki do niej.

2. Moja "stara" faworytka

3. Tą pamiętam, że przymierzałam i też mi się bardzo podobała

4. I moja nowa faworytka
W przyszłym tygodniu czeka nas również wybór obrączek, zastanawiamy się pomiędzy robieniem u jubilera(plusy możemy wszystko wybrać, mamy autorski wzór itd. ale nie wiemy jak obrączka wyjdzie, bo robilibyśmy mokume gane a tam każda obrączka wygląda inaczej

) i kupieniem w salonie(plusy widzimy co bierzemy i jak to wygląda na palcu), a zastanawiamy się pomiędzy takimi wzorami:
1.

2.

3.

4.

5.

Co myślicie?
Dostaliśmy też ostateczny projekt zaproszeń!:) Już zapłaciliśmy drugi zadatek i się drukują, jeśli ktoś ma ochotę zobaczyć to wyślę na maila.
ZA DUŻA FOTKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!