Bardzo mnie cieszy, że się Wam podoba.

Już jest zgrany na płyty i dzisiaj razem z magnesikami wysłaliśmy go do pana od poligrafii żeby zakończyć wreszcie temat save the date. Jeszcze musiałam w międzyczasie robić koperty na zamówienie, bo nigdzie nie mogłam znaleźć rozmiaru i koloru jaki miał być. Normalnie taki szczegół a może być z nim taki problem.

Ale w sumie na dobre nam to wyszło, bo koperty są śliczne i będą mieć tłoczonego motylka takiego samego jak zamykanego na górze.
Oprócz tego w międzyczasie wyszły problemy z suknią ślubną. W skrócie, nie da się jej przymierzyć nigdzie w Europie, dlatego będziemy zamawiać w ciemno, ale na szczęście da się dopłacić za ekspres i suknia będzie w ciągu trzech miesięcy, będziemy zamawiać po nowym roku.

Miałam spotkanie ze stylistką jeszcze i ustaliłyśmy wstępne stylizacje.
1. Stylizacja ślubna(na ślub i wesele do godz. 22)Suknia

Buty No i tutaj mam problem.

Podobają mi się te ale nie wiem czy nie są za bogate

Lub coś w tym stylu:
BiżuteriaPrawdopodobnie będziemy projektować coś indywidualnie. Chcemy coś w tym stylu, tylko mniej bogatego:
FryzuraLekki kok, na bok, wszystko tak żeby wyglądało jak luźne upięcie.

Włosy będą rude.

Jak wyjdzie fryzura i kolor przekonamy się w styczniu, bo wtedy mam pierwszą próbną.
StroikTutaj też będziemy robić na zamówienie, prawdopodobnie chabrowy motyl z czymś.

Lub sam motyl, zamówimy obie wersje i zobaczymy co lepiej pasuje. Stroik będzie wpięty w bok.

BukietNa końcu, bo i największy problem z nim mam.

2.Stylizacja weselna(od około 22, do rana)Suknia
ButyW tych się absolutnie zakochałam:
BiżuteriaKolczyki z perłami i nie wiemy do końca co na rękę.

Fryzura zostanie taka jak jest prawdopodobnie, choć ja chciałabym fale.

A stylizacja poprawinowa się tworzy.
I jak?
A jeszcze moje kochanie wybrało piosenkę na pierwszy taniec. Wiem, że trochę ckliwa ale dla nas jest bardzo romantyczna i ma fajny tekst.