Kasia*, dlatego, że po części oficjalnej chce się swobodnie pobawić.

A ta pierwsza suknia jest niesamowicie delikatna.
Narzeczonego stylizacja jeszcze się dogrywa ale raczej będzie klasycznie, na pewno będzie czarny garnitur.

Stelek ja mam 24 prawie a narzeczony 23.

Ale mamy dużo z dzieci i nie przeszkadza nam to.
Dekoracje kościoła pokazywałam, ale pokażę jeszcze raz, bo może zaginęła w natłoku informacji.
Oprawa Florystyczna Kościoła Dekoracja głównej bramy - Fiolki z kwiatami eustomy w kolorze mocnego różu, mocnego fioletu.Cena za fiolkę z kwiatem.

Pompony z białej hortensji z dodatkiem broszki z kwiatów szafirowych i fuksjowych.
Chodzi o kule kwiatowe 
Kompozycja przed ołtarzem główna wykonana z białych hortensji z dodatkiem szafiru i mocnego różu. W kompozycji będą zaaranżowane dwa piękne symboliczne motyle. J
estem ciekawa jak to będzie wyglądać Kompozycja na ołtarzu po dwóch stronach na uskokach wykonane w tym samym stylu co główna kompozycja.
Dekoracja klęczników, krzeseł Pary Młodej ( istnieje możliwość pożyczenia pokrowców,tkaniny na klęczniki).
Płatki róż: można posypać wzdłuż ławek ok.25 metrów
W kościele będzie również dywan z naszym monogramem.

Dysponujemy stylowymi stojakami, na których równiez można przygotowac ciekawe kompozycje wykonane z białych-szafirowych hortensji z dodatkiem amarantowych róz i spływającym szarłatem i broszka z motyla ( możemy postawić ich nawet 6sztuk np przed kościołem na dziedzińcu)

Przed kościołem będzie tablica z naszymi imionami i datą ślubu

Co do drugiego dnia, goście będą wiedzieć w jakim stylu będą poprawiny, napiszemy, że stylizacje mile widziane ale nikomu nic na siłę nie każemy robić. Wystylizowani będziemy na pewno my, rodzice i orszak.

Roksana a to przepraszam, nie zrozumiałyśmy się.

Ja nie uważam, maszyny do waty cukrowej lub popcornu za atrakcje, tylko za część stylizacji bufetu słodkiego. Myślałam, że chodzi ci o takie atrakcje gdzie "wymagany" jest udział gości.