<center>Czasem zajrzę jeszcze na forum,a że w tym roku mam wysyp wesel i po swoim 3 lata jestem, doradzać mogę

po pierwsze
PAMIĘTAJCIE!!! To WASZE wesele<center>
Nie chcecie dzieci ( bo np koszty, bo nie impreza dla nich, bo nie lubicie,cokolwiek ) - to od razu to zaznaczajcie przy wręczaniu zaproszeń!
Lub przygotujcie się do rozmowy telefonicznej ( wypiszcie ładnie sformułowane zdania, popytajcie wśród rodziców znajomych, jak podejśc do tematu"co dwie głowy to nie jedna

)"
Ja teraz też wynajęłam nianię na 2 dni. Wybaczcie, ale normalni rodzice mają prawo do zabawy.
Jak ktoś jest uzależniony od dziecka, to jakoś nie widzę,żeby fajnie bawił się na weselu - zawsze będzie samokontrola
Jakoś u mnie nikt się nie obraził! Ba ! Ku memu zaskoczeniu przyjechała para, której urodziło się dziecko 4 tyg przed!
Nie może być tak,że jedna strona bez dzieci a ktoś się wyłamie, bo wtedy pozostanie"kwasik" w rodzinie. Dlatego im wcześniej porozmawiacie, tym wcześniej goście będą mogli się przygotować.
Teraz 11.08.12, byłam na weselu również bez dzieciaków. Wesele, gdzie większość gości z małych wsi,miejscowości. Jeżeli im się udało, to myślę,że warto po prostu porozmawiać i zrobić je w 100% po swojemu!