Autor Wątek: Wierzę w nas czas w coś uwierzyc,żyjmy tak jakby jutra miało nie byc(04.06.2011)  (Przeczytany 118775 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
A ja w czwartek pedicure i manicure :)

Ja też ale moja mama idzie ze mną  ;) ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Anjuszka suknię odbieram chyba 31.05  ;) Mogłabym wcześniej,ale po co ma mi w domu wisieć jak może w salonie  :)

Muszę jeszcze tylko pojechać do Gorzowa i wymienić tę suknię,którą wcześniej wybrałam na jakąś poprawinową  :P Nie chce mi się okrutnie,ale 900zł piechota nie chodzi
;)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ja odbieram dopiero w środę przed ślubem, bo nie mam gdzie jej trzymać :)

A masz już wizję na poprawinową?

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
A masz już wizję na poprawinową?
Nie bardzo  ::) Chciałabym na pewno,żeby była biała lub ecru.
Za bardzo się nie nastawiam bo tam może być lipa z takimi sukniami...gdybym miała kupować to mniej więcej wiem co bym założyła.
Oni tam mają jednak trochę ograniczony wybór jeśli chodzi o takie suknie wieczorowe.Zobaczymy
::)

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
ja moją slubna odbieram 9 czerwca juz :-\

gdzies bede musiala pomyslec i powiesic ja ???

a Patrycja gdzie robisz pazurki?

bo ja jeszcze nie wiem gdzie mam robić, szukam kogoś kto fajnie robi.

ale w stargardzie robisz?

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Ja swoją kieckę odbieram dopiero w piątek i to po południu, tydzień wcześniej przymiarka ostatnia, więc tak będzie ok :) I paznokcie też machnę w piątek, i to u K. w miejscowości, a nie u mnie, bo różnica 50 złotych, do mnie przemawia :)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
A nie mogą Ci oddać kasy po prostu? I kupisz sobie gdzie indziej ;)

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
No ja tez odbieram suknie 2-3 dni wczesniej nie ma sensu zeby lezala u mnie w szafie ;)

a jak Ci sie mieszka w Waszym mieszkanku?
:*:*:*

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
To ja jestem jakaś dziwna :Placz_1: Moja suknia wisi w moim pokoju już od sierpnia, czyli rok przed ślubem ;D Oczywiście opatulona w 3 pokrowce. Do szafy się nie zmieściła...

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
niestety spóźniłam się na fotki:(

ja też suknię odbieram przed samym ślubem:)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Uffff ja mam już tak zapełniony ten mój mały kalendarzyk,że niebawem przestanę się w nim orientować  :P
Na stópki zapisałam się na czwartek a na dłonie na piątek (nie wiem czy to dobrze,bo pewnie ten dzień będzie zabiegany,ale trudno  :P )
Moją mamę również na piątek umówiłam i do tego zapisałam też mojego R. na manicure -też na piątek
;D ;D ;D ;D

U mnie tak samo-na pazurki wszystkie babeczki idą w piątek  :D :D :D Ja na pedi idę w poniedziałek ;) ;)

I TEŻ BRAKUJE MI MIEJSCA W KALENDARZU!!! :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris

Paulinko mieszka się bardzo fajnie (tfu tfu  :P ) tzn.oczywiście jak tam jestem.
Pewnie uznacie mnie za dziwną,ale na razie ja tam sobie pomieszkuję czyli jak mój ma wolne to jestem a jak go nie ma to mnie też nie ma.
Ogólnie na stałe mieszkam jeszcze z rodzicami-tak sobie postanowiłam z różnych względów i to ciągnę  ;)
****************************************************************************************

Tak jak pisałam u Marceli-moja mama kupiła dzisiaj 4 tuby confetti.Spore są  :) więc nie wiem czy coś jeszcze będę załatwiała w sensie płatków etc.
No zobaczymy.

Dzisiaj byliśmy spisac protokół  :) Nie obyło się bez przebojów-dałam ciała z jedną sprawą.Ogólnie zgłupiałam całkowicie i chyba ksiądz pomyślał,że coś ściemniamy  ::) No,ale poszło  ;D

Dostaliśmy karteczkę do spowiedzi...i co fajne sami mamy zdecydowac czy podejdziemy 2 razy i 1 do spowiedzi  ;)Dla mnie oczywiste jest,że do jednej :)

Tzn.przed świętami pójdziemy tak "sami dla siebie" a z karteczką przed samym ślubem :)

Trochę mam wyrzuty bo na zapowiedzi daliśmy tylko 20 zł.Jakoś mi tak głupio,tym bardziej że proboszcz przy nas otworzył kopertę (powiedział,że tak musi  ::) ) No i teraz będę się zadręczała cały tydzień  ::) No cóż tak już mam  :mdleje:

Co jeszcze...aaaaaa goście jak nie potwierdzali tak nie potwierdzają dalej(a termin przypominam mamy do soboty  ::) )

Tzn.jeden kuzyn odmówił i 3 rodziny potwierdziły (telefonicznie).Czyli łącznie na 100 zaproszonych mamy odpowiedzi od 20  ::) ::) ::)

Normalnie NO COMENTS !!!
:-X

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
Heh...jak dziewczyny na forum dowiedziały się ,że mam już gotowe gniazdko ,a nie chcemy się przeprowadzić...
Oj to się działo ::)
No i się przeprowadziliśmy...choć ciężko było baaaaardzo .
Ale już się do tego przyzwyczaiłam :)

A z tą spowiedzią to fajnie Wam powiedział ;D
Też bym wybrała 1 :los:
Jestem ciekawa jak to u nas będzie z tym całym protokołem i w ogóle. ;)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
Pati u nas potwierdzają do piątku-jak ktoś się nie odezwie to wcale nie mam zamiaru dzwonić sama i się dopytywać :Maruda: :Maruda: :Maruda:

Ja się cieszę że mieszkamy z PMem przed ślubem razem-mamy zabójczy staż ale i tak póki razem się nie zamieszka to się prawie nic nie wie o człowieku  ::) :P :P :P

Offline netka0003

• maniak
nie chcesz jeszcze na stale tam mieszkac? :o

dziwne to takie dla mnie, no ale to twoja decyzja ;)

my u mnie na zapowiedzi dajemy 100zl ::)

ale to tylko dlatego, zeby troche go przekupic i zeby inaczej patrzyl  ::)

Offline Roksana

• entuzjasta
  • data ślubu: 20.08.2011
A ja Cię rozumiem z tym mieszkaniem... jeszcze się tam wystarczająco długo namieszkasz  ;D

Co do zapowiedzi, to my też planujemy u mnie (i tylko u mnie, bo u PMa nie ma czegoś takiego) dać 100zł (tyle się podobno u mnie daje  :-\)
A jeśli chodzi o potwierdzenie gości, to mi się wydaje że oni wychodzą z założenia, że to i tak młodzi będą w tej sprawie dzwonić, więc po co sobie głowę zawracać...  :Maruda:

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Paulinko mieszka się bardzo fajnie (tfu tfu  :P ) tzn.oczywiście jak tam jestem.
Pewnie uznacie mnie za dziwną,ale na razie ja tam sobie pomieszkuję czyli jak mój ma wolne to jestem a jak go nie ma to mnie też nie ma.
Ogólnie na stałe mieszkam jeszcze z rodzicami-tak sobie postanowiłam z różnych względów i to ciągnę  ;)

Ja tam K. znam od 4 lat :) Od 3 mieszkałam tak jak Ty u niego w wynajmowanym mieszkaniu, jak miał wolne to była, nie było go mnie też nie :) Jakoś nie lubiłam tam sama siedzieć :) A od sierpnia mieszkamy razem :)

Taki okres przejścia jest dobry, przenoś po trochu swoje rzeczy, potem będzie lżej się z domu wyprowadzić :) Przynajmniej dla mnie było lżej :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
No tak sobie w głowie ubzdurałam i tak zostało  ;)
Po trochę jest tak jak pisze Roksana czyli jeszcze się na mieszkam a po trochu jak pisze Karolina -stopniowo jest mi łatwiej  :)
Trochę też chodzi o moją sytuację rodzinną...ale to nie o tym wątek   :-X

Mka poważnie???a dużo osób nie dało wam znaku? Tak by było najlepiej-bo jak nie potwierdzają to powinno znaczyc,że nie przyjeżdżają  ::)
Generalnie uważam,że brak jakiejkolwiek info.ad czy będą czy nie = brak szacunku dla młodej pary.

Wkurza mnie OKROPNIE!!! świadomośc,że tak to olewają i że to ja będę musiała dzwonic.Jednak,gdybym tego nie zrobiła to na naszym ślubie
byłoby jakieś 20-30 osób
  ::)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Nie martw się tymi 20 zł. Ja też tyle dam, a co to ma być w ogóle. I nie mam żadnych wyrzutów...

A co do potwierdzania, uprzedzam gości, przy rozdawaniu, że jak nie zadzwonią to ich skreślam z listy :) tak niby pół żartem, pół serio, ale mówię :P mam nadzieję, że to poskutkuje :P

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Szkoda,że ja nie wpadłam na to aby im tak powiedziec...ale cóż mądry Polak po szkodzie  ::) ::) ::)

Mówię wam dziewczyny-gdybym w momencie rezerwacji sali wiedziała,że tak będzie to albo w ogóle nie robiłabym wesela,albo zrobiła gdzieś w na prawdę wypasionym miejscu jednak dla garstki NAJBLIŻSZYCH ...wiem,że mnie zrozumiecie bo przecież nie jedna z was ma takie problemy z goścmi...
  :-\

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Pati, większość ludzi myśli, że jak nie dzwonią, to znaczy, że będą, a inni, że jak nie dzwonią tzn. że nie potwierdzają i ich nie będą :) wiem, że to śmieszne, ale tacy są ludzie... a Ty niczego nie żałuj, będziesz miała sporo gości, tylko jeszcze o tym nie wiesz... niech mamy dzwonią, a co :) w końcu się teściowa na coś przyda :D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Aniu gwarantuję Ci,że jak moja teściowa gdzieś zadzwoni to NIKT nie przyjdzie  :D :D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Oj, to lepiej niech narzeczony dzwoni :P

Offline netka0003

• maniak
ja też już się szykuję na to ze wszyscy nie potwierdzą, ale już obmyśliłam plan i wrobie teściową w dzwonienie.

a do mojej rodziny to ja sama podzwonie. ;)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Ja tak jak Anjuszka mówię przy zaproszeniu jak nie potwierdzą tzn. nie będą :)

I wcale nie mówię tego pół żartem, ale jak najbardziej poważnie. Uprzedzam, że jest data trzeba potwierdzić. Mam nadzieje, że poskutkuję :)

Offline mka

• Chuck Norris
Pati policzyłam specjalnie dla ciebie-nie dało mi WCALE odpowiedzi 32 osoby=16 par+ jakieś 4 czy 6 par nie może się zdecydować "kto od  nich z rodziny pojedzie" w gruncie rzeczy jak na 120 zaproszonych dorosłych to nie jest tak źle-ale tak czy siak jak nie dadzą znać do pt-to SORY RESORY ;) ;) ;) ;)

Pati serio-ludzie żadnej łaski nie robią a w przyszłości-pewnie odwdzięczymy się im tym samym  ::) ::) ::)

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
A do kiedy maja potwierdzic? ::)przepraszam bo mi chyba umknelo...
no u mnie duzo cioc i wujkow nie potwierdzilo...ale wiem ze beda ..znam ich na tyle ze jak by mieli nie przyjsc to wtedy by napewno mnie poinformowali ;)
wydaje mi sie ze spokojnie...a wszystko sie ulozy..
znajac ludzi daja znac w dniu do ktorego maja czas lub dzien przed...wiec mam nadzieje ze termin jeszcze nie minaj ;) ;) ;D
:*:*:*

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Znam ten bol z potwierdzeniem ... ::).My w konvu miesielismy dzownic i sie prisc , ehh.

Offline gosiek 8513:)

• zapaleniec
  • Ja jestem jak noc Ty jesteś jak dzień...:*
  • data ślubu: 11.o9.2o1o
Eh my zrobiliśmy tak,że goście mieli dużo czasu do namysłu i kto chciał to potwierdził i był a kto nie potwierdził to nawet nie doliczaliśmy tych osób ;) ja stwierdziłam,że prosiła się nie będę byli Ci co chcieli być z nami w tym ważnym dla nas dniu ;) ;D

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Dobrze Ania mówi, ja też miałam kilka takich sytuacji np. z Łodzi gdzie dzwoniłam z zapytaniem czy będą a ludzie mówili no że skoro nie dzwonili to znaczy że tak, mimo iż na zaproszeniu pisało, nie doczytują, bo u nich jest przyjęte że jak się dostanie zaproszenie i nie można jechać to wtedy dzwonią ahhh

Tak samo jak napisałam Zdrapki Lotto i wiecie co? Masa ludzi przeczytała tylko lotto i dostałam pół kuponów pół zdrapek ;)

Mka a ty jak nie zadzwonisz i Ci ludzie przyjadą na wesele myśląc że tak miało być albo zadzwonią na 2 tygodnie przed że zapomnieli to ich wyrzucisz tak?