Autor Wątek: Wierzę w nas czas w coś uwierzyc,żyjmy tak jakby jutra miało nie byc(04.06.2011)  (Przeczytany 118203 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline axela2008

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.09.2011 Ińsko
oh a myślałam że tylko ja jestem inna... dla mnie welon wpinany od dołu to standard bo u mnie w rodzinie każdy tak miał, dlatego te wpinane od góry wyglądają dla mnie dziwnie..tym bardziej że ja chcę dłuuugie, kręcone włosy opadające na jedną stronę, a z drugiej strony włosy zebrane i wpięty kwiat... więc welon jeszcze w to zakrywający wszystko mnie denerwuje, ale już widzę minę mamy jakby jej powiedziała że nie chcę welonu...  :mdleje: a podoba mi się tylko jeden, taki jak miała forumowa Agatka, z koralikami i kryształkami. Widziałam taki w CMŚ w SZ-n ale za 300zł  :mdleje:
zawsze byłam i zawsze będę przy Tobie. . .

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
axela2008 zdecydowanie nie jesteś sama ;) ;) ;)

Pati a jak sprawa z tym facetem od deko bo jakoś mi umknęło? ::) ::) ::)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Hej dziewczyny ;D ;D ;D ;D

Ja dzisiaj po likerku jestem,więc wybaczcie jeśli będę pisała niespójnie  ;)

Axela dziękuję za opinię.Jest mi naprawdę bardzo miło,mam nadzieję że moim gościom również będę się podobała  ;)
Co do welonu-to widzisz,każda woli inaczej.Mnie zawsze podobało się wpięcie od góry,ale uważam że każda z nas powinna dokonywac takich wyborów aby w tym jedynym i szczególnym dla nas dniu czuła się wyjątkowa!  ;D Zrób może tak jak czigra czyli wepnij welon tylko do kościoła  :)

Zabawex nawet nie wiesz jak mi miło,że znalazłaś chwilkę aby zajrzec do mnie  :)  :-*
Dziękuję
Ci za ciepłe słowa  :-* :-* :-*

Mka facet z deko sam do mnie zadzwonił i wyjaśnił co i jak (mniej więcej  ;) )
Wyjaśnił co i jak.Trochę mnie uspokoił  :) W połowie maja ma przyjechac do nas i wybrac się na salę-żeby  obejrzał salę,zobaczył czy układ kwiatów jaki nam zaproponował będzie pasował do sali etc.
Generalnie ustaliliśmy,że bukiet będzie mieszany głównie w kolorze ciemnego fioletu i magenty.Natomiast na sali dojdą jakieś jasne polne kwiaty,aby troszkę to rozjaśnic.
Przyznam,że tak do końca i tak nie wiem co i jak,ale o dziwo po jego tel.jestem już spokojna  ;)
****************************************************************************************************************
Dzisiaj załatwiliśmy USC  ::)
Poszło nam gładziutko,ponieważ nie było kolejek i obsługiwały nas przemiłe Panie  :) :) :) Nawet sobie troszkę pogadaliśmy  :D
Jedyne co to zmiana nazwiska...niby mój świadomy wybór (zdecydowałam się na nazwisko męża),ale strasznie to przeżyłam.
Jakoś tak poczułam się,jakbym się rodziny wyparła  ::) :-X
No nic,muszę się pomału przyzwyczajac  ::) ::) ::)  :-* :-* :-*

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
hmmm likierek dobra rzecz ;D ;D

a z nazwiskiem to jakby sie nie wzielo to i tak czlowiek to bedzie przezywal, rozmyslal itd.

ja biorę dwa, ale z drugiej strony tez nazwisko PM.

i jak wezme dwa to bede zalowac, ze jego nie wzielam.

a jakbym wzięła jego to bede zalowala, ze dwoch nie wzięłam. ::) ::) ::) ::)

taki juz los... :-*

Offline Daisy87
  • uzależniony
oj rozumiem Cie doskonale z tym nazwiskiem, jak załatwialismy papiery do cywilnego to jak musiałam powiedzieć jakie nazwisko chcę nosić to aż mi sie jakoś przykro zrobiło ze odcinam się od mojej rodziny  :( ale myślę, że każda z nas ma tego typu dylematy i musimy się jakoś do tego przyzwyczaić  ;)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Ja bym wzięła nazwisko K. ale jest takie okropne, że i tak mi się nie podoba, więc żeby nie nazywać się inaczej niż przyszłe dzieci będą dwa :D

Offline Lenka89

• Bicie Jego Serca Najpiękniejszą Muzyką....
  • entuzjasta
  • data ślubu: 30.04.2011
Pati wyglądasz obłędnie!! Suknia jest cudowna!! A te aniołki- rewelacja ;) Strasznie mi się podobają :)
Co do nazwiska to dla mnie jakoś naturalne było, że biorę nazwisko Pm-a. Przyzwyczaisz się ;)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
musimy się jakoś do tego przyzwyczaić  ;)

Nie musimy :Szczerbaty: wystarczy mieć dwa.....jak ktoś mnie pyta o imię nazwisko nie wyobrażam sobie "pierwszego" powiedzieć innego niż to panieńskie  ::) ::)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Mnie bardziej ubodło pytanie o nazwisko dzieci ehh ale to długa historia ;)
Pewnie szybko się przyzwyczaisz do nowego :D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Lenka :-* :-* :-* Mam nadzieję,że u siebie już coś naskrobałaś bo strasznie jestem ciekawa jak u Ciebie sprawy się mają.W końcu to już tak mało zostało do Waszego ślubu  ;D ;D ;D

MkaMasz rację!Nie musimy  :p
Ja przed nazwiskiem PMa bardzo się wzbraniałam  ::) Jednak tak:przy swoim zostac nie chciałam...DWU też by nie przeszło-długie imię,długie nazwisko panieńskie + do tego jeszcze jedno?nie nie nie  ;) No i tak zostało jedno-przyszłego męża  ;)
Nie żałuję(chociaż moje dzieci w przyszłości pewnie będą miały mi to za złe  :P )
Tylko chodzi o to,że jakoś tak dziwnie się poczułam:przez tyle lat nosiłam nazwisko F.a teraz będę B  :'(
Mój R.to się ze mnie śmiał-stwierdził że jak przy takiej sytuacji się wzruszam to co dopiero będzie na ślubie  :D :D :D ale on tego nie zrozumie  :dno: :)

***************************************************************************************
Dziewczynki a powiedzcie mi:wasze mamy zapisały się na make-up???
Moja nie chciała a teraz się obudziła,że jednak by gdzieś poszła  ;D
No i teraz mam problem bo tam gdzie ja jestem zapisana nie ma już miejsc-może jeszcze pójdę,ubłagam-ale nie sądzę żeby się udało  ::)
Byle gdzie nie chcę jej wciskac.
Może STARGARDZIANKI mi kogoś polecą?
 :-* :-* :-* :-*

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Pati my tez wczoraj załatwiliśmy USC  ;D
A co do nazwiska to jakoś normalne jest to dla mnie że po ślubie zazwyczaj kobieta bierze nazwisko męża, nie przeżywałam tego jakoś szczególnie  ;)
Moja mama na szczęście wcześniej mi powiedziała że chce się też pomalować więc zapisałam ją do tej Pani gdzie ja idę  ;)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Moja mama była zaraz po mnie na make up, była bardzo zadowolona ;D

Offline mka

• Chuck Norris
U mnie malują się opie mamy+ sis więc full wypas ;D ;D A Nina ma już dla nas cały dzień zarezerwowany ::) ::) ::)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Ja też jestem za profesjonalnym make-upem dla mamy :D

Offline netka0003

• maniak
ja moją mamę sama zapisałam :)

ale z tym to nie problem, bo i tak p. Ula przyjedzie do mnie do domu :)

p. Ula jest ze stargardu i mi się podoba jak maluje, wiec jak cos to pisz to dam ci tel.

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Pati prześlij mi proszę zdjęcia na priv... plisssssssssssssssssss!!!
Moje obie mamy są na makijaż umówione.. :)
I ja chyba jestem jedyną dziewczyną na forum, która nie może doczekać zmiany nazwiska ;)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ja też chciałabym już mieć nazwisko mojego męża :) dla mnie to też naturalne, że kobieta po ślubie ma nazwisko męża :)
Moja mama idzie na makijaż, ale teściowa.... ona to nawet do fryzjera nie idzie....  :-\

Offline netka0003

• maniak
teściowa.... ona to nawet do fryzjera nie idzie....  :-\

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :Co_jest: :Co_jest: :Co_jest: :Co_jest:

hehe skoro fryzjera nawet nie zaliczy to o makijazu nawet nie ma co wspominac hehe

szkoda kasy... ;D ;D ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Nie wydaję mi się, żeby to było takie śmieszne, szczególnie gdyby Ciebie ta sytuacja dotyczyła....

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Aniu, nie denerwuj się  :-* :-* :-* Żaneta nie miała nic złego na myśli... Pewnie nie jest świadoma, że tak to przeżywasz ;)

Pati, ja biorę nazwisko PM-a. I póki co, mam odczucia podobne do Kasi. Jakoś mnie to nie przeraża. Kiedyś myślałam nad podwójnym, ale z biegiem czasu ulotniła mi się ta myśl... Choć ręki sobie nie dam uciąć, że coś się może w tej kwestii zmienić do sierpnia  :D :D :D

Offline netka0003

• maniak
Nie wydaję mi się, żeby to było takie śmieszne, szczególnie gdyby Ciebie ta sytuacja dotyczyła....

ach mnie smieszy.

i cos o tym tez mogę powiedziec, bo moja tesciowa tez do fryzjera nie idzie.

Offline axela2008

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.09.2011 Ińsko
moje mamy do fryzjera też nie idą... a o makijażu to mogę zapomnieć  :frajer: :frajer: :frajer: :frajer: taki typ kobiet i już... nic na siłę  :D zresztą bardziej martwiłabym się jak wyglądałyby po ...  :mdleje:
także mnie też to bawi.. :D bardziej się martwię sobą jak innymi ;P
zawsze byłam i zawsze będę przy Tobie. . .

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Dla mnie też to śmieszne a nie smutne ;) przecież to nie taka tragedia :)
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Moja teściowa do fryzjera też chyba nie idzie.. ale na makijaż idzie do mojej koleżanki, która jest w tym naprawdę dobra :) I czasem nawet się zastanawiam czy by też się do niej nie zapisać :) Jakoś nie do końca leży mi ten makijaż mój..

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
Heh
Moja mama do fryzjera akurat idzie a makijazystka przyjezdza do mnie do domu,matula jeszcze nie wie ze czas dla niej tez zaplanowalysmy ;) ;)
a tesciowa ::) do fryzjera nie idzie i makijaz sama sobie zrobi ;)ale ja to olewam

a co do nazwiska to tez mi troche przykro zwlaszcza ze jestem jedynaczka,no ale taka kolej rzeczy ;)
:*:*:*

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
Proponuję namówić PMów, aby napisali na kartce swoje imię z nazwiskiem przyszłej żony. Może to pomoże im zrozumieć co czujemy. Mi jakoś głupio tak, jak widzę to nowe nazwisko, jakbym to nie była ja :D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Jaki się tu temat rozwinął  ;) :)
Mamę zapisałam,udało się tam gdzie ja  ::) :P Zapisałam nas też już na paznokcie-czyli wszystkie sprawy dotyczące urody mamy z głowy  ;D

Co do tych fryzur i makijażów...Mnie mało interesuje czy moja przyszła teściowa idzie do fryzjera czy też nie,czy idzie na makijaż czy też nie  ::)
Baaaa dla mnie może nawet wyglądać jak czarownica i mnie to nie obejdzie  :p To jest jej indywidualna sprawa  :)
Jednak wiem,że to co dla mnie jest mało interesujące inne dziewczyny może drażnić i na odwrót.Każda z nas ma nieco inną wizję tego dnia,co innego nas martwi i co innego śmieszy :)
Dlatego Rada jest jedna : Musimy wyluzować bo zwariujemy  ::) Ja to na pewno !Bo mnie prawie wszystko wkur....
  :P  :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Mnie jest po prostu przykro, że dzień ślubu jej syna nie ma dla niej żadnego znaczenia :) najlepiej ubrałaby dresy i wiśta wio :) po prostu jakbyście wiedziały jak ona wygląda, to na pewno byście mnie zrozumiały :) ja nie będę tego przeżywać i się nią przejmować, tylko po prostu jest mi przykro.... ::) ::)

Pati, fajnie, że udało się mamę zapisać :) ja też się już na paznokcie zapisałam, na czwartek przed ślubem, a Ty?

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Uffff ja mam już tak zapełniony ten mój mały kalendarzyk,że niebawem przestanę się w nim orientować  :P
Na stópki zapisałam się na czwartek a na dłonie na piątek (nie wiem czy to dobrze,bo pewnie ten dzień będzie zabiegany,ale trudno  :P )
Moją mamę również na piątek umówiłam i do tego zapisałam też mojego R. na manicure -też na piątek
;D ;D ;D ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
A ja w czwartek pedicure i manicure :) a mama też w piątek :)
A kiedy odbierasz suknię?