Autor Wątek: Wierzę w nas czas w coś uwierzyc,żyjmy tak jakby jutra miało nie byc(04.06.2011)  (Przeczytany 118787 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Agatko, ależ oczywiście, że się nie godzę!
Mieć żonę z brudnymi "girkami" - nigdy w życiu !!!  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Oj Wy krejzolki moje małe  :hopsa: :hopsa:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Ale mnie pojechałyście!  :obrazony: :obrazony: :obrazony: :los: :los: :los: Nie to nie  :D :D :D

Agulek będę Ci wdzięczna za informacje
  :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
:uscisk:  :-* :-* :uscisk: :-* :-* :uscisk:  :-* :-*:uscisk:

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Nie pękaj mała! :i_love_you: :Serduszka: :Daje_kwiatka: :bukiet:

:D ;)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
o nie, ja tu kiedyś pęknę ze śmiechu i dopiero będzie :hopsa:

Offline pusia24
  • uzależniony
ja nie zalapalam sie na zdjecia z poprawin :Placz_1:
Co to kamerzysty to my placilismy 1800zl za caly dzien czyli bez roznicy gdzie z nami szadl czy to byla sesja plenerowa w dniu slubu, czy przygotowania to za caly dzionek placisz ta kwote.My dostalismy film "probny", zostal nam wyslany do oceny i w cenie sa poprawki jak cos ewentualnie sie nie podoba.Dzisiaj najprawdopodonie mama dostanie 4 kopie w ladnym opakowaniu i naszymi zdjeciami.Takze pewnie gdzies za dwa tygodnie dostane album ze zdjeciami z  pleneru wraz z plyta ze slubu i wesela.

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Pusiu moja kochana, czyli za 2 tygodnie relacja???!! ;D ;D ;D
Czekamy z niecierpliwością! :-*

U nas również jest ta opcja 'poprawek', co uważam, że jest świetnym rozwiązaniem ;)

Offline pusia24
  • uzależniony
O tak to jest super pomysl i mozliwosc wyeliminowania czegos co nam sie nie podoba, fakt jest taki ze trzeba poczekac na efekt koncowy troszke dluzej ale warto :-* :-* :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Patrz Ty ją... jak sprytnie ominęła temat relacji!!! :biczowanie:
Pusia, Ty się nie wymiguj, tylko szybciutko zakładaj wątek, bo już się nie mogę doczekać Waszych pięknych zdjęć!! ;D :-*

Pati co tam dzisiaj nowego u Ciebie? :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
O tak Pusiu, nie popuścimy Ci :P

Offline pusia24
  • uzależniony
Sprytnie mi to poszlo, no nie ;D
Ale widze ze Wy mordecznki jestescie czujne a zwlaszcza Ty Agatko nie dajesz za wygrana.Jak Cie spotkam to :biczowanie: :brewki: :-* :-* :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Już się nie mogę doczekać!!! :brewki: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:
Buziaczki kochana i do szybkiego zobaczonka! :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Pusiu Ty nam się nie wymigasz,więc nawet nie próbuj!!!  ;D  W przeciwnym wypadku to my Ci dopiero damy  :biczowanie: :beczy: :bicz:

My dzisiaj mamy mega leniwy dzień  ;D - nic nie robimy  :D  tzn.mieliśmy bo R.właśnie na sesje pojechał ::)
Wczoraj mieliśmy zamówić zaproszenia,ale zaczęliśmy szukać kamerzysty i tak nam się zeszło że nie zamówiliśmy....ale zaproszenia nie zając nie uciekną  ;D

Buziki kochane  :-* :-* :-* :-* i miłego dnia  :-* :-* :-* :-*

A Ty Pusia sprężaj się z tą relacją  ;D :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
A Ty czemu nie pojechałaś? ;)

I co z kamerzystą? Kogo wybraliście?

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Aaale fajowy dzionek! ;D
Troszkę podobny do naszego, tylko my wkońcu podnieśliśmy du*ska i poszliśmy (pojechaliśmy :P) na spacerek na błonie ;)

Właśnie, i jak wygląda sprawa z kamerzystą?
Buziaki :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
A ja tam lubię dni leniucha!!!  ;D ;D ;D

Miłego wieczoru  :-* :-* :-*

Offline pusia24
  • uzależniony
Sperze sie, spreze zeby nie bylo ze Was specjalnie tak przetrzymuje ;D
No kochana co postanowiliscie zrobic z kamerzysta, jak sie przedstawiac sprawa?
Buziaczki.Milego niedzielnego dzionka.

Offline aneczka81

• forumowicz
  • data ślubu: 25.09.2010
no ja tez sie na zdjecia z poprawin nie zalapalam  :'( a ztego co slysze bylo na co popatrzec  :P

My bedziemy mieli studio Wyli na weselu, ale zabijcie mnie a nie pamietam ile placimy  :drapanie:
umowa lezy w domu w Polsce  :)

caluski niedzielne  :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Dzisiaj trochę nie czaję bazy...od rana strasznie boli mnie głowa  :'( nawet tabletki zbytnio nie pomagają  :mdleje:
Czasem tak mam...nawet miałam zarezerwowany termin na tomografię,ale oczywiście go przegapiłam  :mdleje: Tak to jest,jak na badania trzeba się rejestrowac z 4 miesięcznym wyprzedzeniem  :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Co do kamerzysty:narazie zastanawiamy się miedzy Dziedzicem i Imagine studio... myślę,że chyba z jednym i drugim musimy umówic się na jakąś prezentację i wtedy zdecydujemy  ::) Niestety dopiero w przyszłym tygodniu możemy wybrac się do Szczecina czy Goleniowa bo teraz R.pracuje do późna  ::) ::) ::) W Szczecinie zajedziemy też do APARTa obejrzec obrączki i podejmiemy już chyba ostateczne decyzje...
Mamy 2 modele upatrzone w Stargardzie i kilka z Aparta nam się podoba,więc za tydzień zobaczymy  ;D

Lecę dziewuszki dalej się kurowac  ::) :-* :-* :-* :-*

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
ja w dzieciństwie miałam takie migreny. Tomografia nic nie wykazała, później się okazało, ze to od wzroku ::) i w tedy w moim życiu pojawiły się okulary 8)
mam nadzieję ze to nic groźnego :przytul:

Offline pusia24
  • uzależniony
Ja tez slyszalam ze takie bole glowy moga byc od wzroku, co prawda ja nie mam takich bolow ale moja przyjaciolka.
Super ze juz mniej wiecej wiecie jakie obraczki Wam sie podobaja, wydaje mi sie ze szybko sie zdecydujecie bo inaczej wygladaja one w internecie a inaczej na dloni.
Odpoczywaj sobie kochana, jutro pewnie bedzie lepiej z glowka. :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Tak, tak Pati, jedzcie koniecznie zobaczyć prezentacje!
Bez tego się nie obejdzie ;)

Miłego wieczorku :-*

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Dzisiaj trochę nie czaję bazy...od rana strasznie boli mnie głowa  :'( nawet tabletki zbytnio nie pomagają  :mdleje:
Czasem tak mam...nawet miałam zarezerwowany termin na tomografię,ale oczywiście go przegapiłam  :mdleje: Tak to jest,jak na badania trzeba się rejestrowac z 4 miesięcznym wyprzedzeniem  :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Ból głowy skąd ja to znam....  :-\ głowa boli mnie średnio co drugi dzień miałam robione eeg i tomografie z kontrastem wzrok mam ok. Lekarz stwierdził migrenę.... w lato i wiosnę jest ok najgorzej jesienią.... jednym słowem masakra!! Żadne zwykłe tabletki przeciwbólowe nie pomagają  :mdleje: Więc mam nadzieje że głowa Cię bolała od zmiany ciśnienia... bo migreny Ci nie życzę....  ::) ::) ::)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Czyli widzę,że ten problem was też dotyka  ??? ??? Masakra co  ???
Mi kiedyś lekarz stwierdził,że to od stresu-byłam wtedy w szkole średniej na pewno niczym się nie stresowałam...  :D
Dzisiaj jest trochę lepiej,ale mnie cmi-co oznacza,że do południa rozboli  :mdleje:
Kacha mam tak jak Ty-żadne zwykłe tabletki nie pomagają  ::) Śilniejszymi nie chcę się często faszerowac,więc cierpię  ::)

Ewa i co?Po okularach bóle ustały?

Ok.zmieniam temat bo jeszcze nas tu wszystkie głowy rozbolą  :mdleje: :mdleje:

Dzisiaj Pm w pracy dowie się czy jakoś w tyg.dadzą mu dzień wolnego-wtedy byśmy pojechali do Szczecina i załatwili sprawę kamerzysty i obrączek...jeśli wilnego nie dostanie to troszkę lipa.Będziemy mieli tylko jakieś 3 h na Szczecińskie szaleństwa-czyli niewiele  ::)
No nic,damy jakoś radę.A jak u was dziewczyny weekend minął?  :-* :-* :-*

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
tak, bóle ustały, teraz pojawiają się jak jest zmiana ciśnienia ;)

Offline ylka

• maniak
  • data ślubu: 2011-05-14
Patrycja, przede wszystkim musisz wiedzieć, jaka jest przyczyna bólu. Ja mam stwierdzoną migrenę. Bóle mam tak okropne, że aż często płaczę  :'(, do tego bardzo silne uczucie brania na wymioty. Wpadam w takie ciągi, że jak już mnie chwyci, to trzyma kilka dni. Mam przepisane tabletki Efferalgan z kodeiną. Są naprawdę dobre, zawsze mi po nich ból ustaje, chociaż czasami następnego dnia wraca. A na masakryczne bóle mam Cinie, są dość drogie ok. 20 zł za 2 tabletki, ale są bardzo mocne i ból ustaje na dobre.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Ja już tyle razy byłam u lekarza,że szkoda gadac !!!  ::)
Też ma takie ciągi-zaczyna bolec rano a kończy się wieczorem dnia następnego.Czasem w nocy budzi mnie taki masakryczny ból głowy  ::)
A boli was cała głowa?Bo mnie nigdy cała tylko tak przy skroni-i to zazwyczaj lewej  ::)

Offline Roksana

• entuzjasta
  • data ślubu: 20.08.2011
Ojej dziewczyny - wspolczuje takich boli... do tego to uczucie wymiotow, masakra...
Mnie to na szczescie nie dotyczy, ale czasem jak glowa zaboli choc troszke, to jestem wtedy nie do zycia, od razu wskakuje do lozka no i czasem wezme tabletki, ale staram sie ich duzo nie brac, bo zawsze sporo ich biore jak mam @
Takze dziewczyny nie wyobrazam sobie, jak Wy funkcjonujecie z takim bolem  ???